Categorii
Cos Cumparaturi

Spirit

Producător: Playmobil Model: PM9479
Spatiu ingrijire cai Pru si Chica Linda Playmobil SpiritGalopeaza spre granita salbatica impreuna cu Pru & Chica Linda. Fiind un cal pentru spectacole ce a castigat numeroase premii datorita infatisarii sale, Chica Linda uraste sa isi murdareasca copitele. Un cal ambitios ce nu renunta niciodata..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9478
Spatiu ingrijire cai Lucky Playmobil SpiritLucky si Spirit au o legatura foarte stransa si impreuna incearca sa-si gaseasca drumul intr-o lume ciudata si noua. Nefiind niciodata antrenata sa calatoreasca pe un cal, Lucky ezita sa incerce sa calareasca, insa prietenia pe care o leaga de Spirit face t..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70120
Grajd si copil cu morcovi Playmobil SpiritExista si un Grajd si copil cu morcovi de PLAYMOBIL. Fratiorul mai mic al lui Abigail, Snips isi hraneste magarusul pe nume Domnul Morcovior, cu mancarea lui preferata, morcovii. Setul include: o figurina, un magar, fan, grajd si multe alte accesorii. Varsta..
125,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9475
Casa lui Lucky Playmobil SpiritVino si viziteaza casa fericita a lui Lucky, de la frontiera. Sosind in Miradero din orasul mare, Lucky nu este sigura ca se va acomoda vreodata aici, dar aceasta casa reprezinta cu siguranta paradisul ei. Mergeti in bucataria complet mobilata, unde matusa Cora gateste..
610,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9480
Spatiu ingrijire cai Playmobil SpiritFii pregatit pentru cele mai neasteptate intamplari cu Abigail & Boomerang. Abigail si prietenii ei pot conta intotdeauna pe Boomerang pentru un plus de entuziasm la fiecare aventura, prin nebuniile si veselia sa neintentionata. Abigail, curajoasa si aventuro..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70118
Hambar cu depozit Playmobil SpiritIn vestul salbatic se afla un Hambar cu depozit de la PLAYMOBIL ce este ingrijit de tatal lui Pru. Aici este un loc de relaxare pentru toti prietenii ei. Setul include un calut Sagebrush cu multe accesorii, un hamac si multe altele. Varsta recomandata: 4 ani +..
440,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9476
Dormitorul lui Lucky Playmobil SpiritIntocmeste o harta cu aventurile viitoare in camera lui Lucky. Acesta este locul in care Lucky poate fi gasita lucrand la temele ei sau visand la un plan pentru ea si Spirit, precum si pentru toti prietenii ei. Lucky isi pastreaza toate amintirile pretioase incui..
181,00 Lei
Tatal lui Lucky si trasura Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9477
Tatal lui Lucky si trasura Playmobil SpiritCalatoreste impreuna cu tatal lui Lucky si caruta lui, atunci cand trece peste frontiera. Toate bunurile sale sunt usor de depozitat in caruta lui spatioasa, inclusiv bagajele de familie si bunurile de exterior. Cand se opreste sa faca o pauza, el face focu..
187,00 Lei
Figurina Maricela Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9481
Figurina Maricela Playmobil SpiritFaceti cunostinta cu Maricela, o tanara de familie buna din orasul Miradero si fiica primarului (nu lasa pe nimeni sa uite acest lucru). Incantata de sosirea lui Lucky, ea spera ca vor deveni cele mai bune prietene, mai ales ca sunt amandoua de la oras. Dar, curand,..
27,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)