Your Cart

Spirit

Producător: Playmobil Model: PM9477
Tatal Lui Lucky Si Trasura,Spirit,Playmobil.Calatoreste impreuna cu tatal lui Lucky si caruta lui, atunci cand trece peste frontiera. Toate bunurile sale sunt usor de depozitat in caruta lui spatioasa, inclusiv bagajele de familie si bunurile de exterior. Cand se opreste sa faca o pauza, el face foc..
170,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9479
Spatiu Ingrijire Cai - Pru & Chica Linda,Spirit,Playmobil.Galopeaza spre granita salbatica impreuna cu Pru & Chica Linda. Fiind un cal pentru spectacole ce a castigat numeroase premii datorita infatisarii sale, Chica Linda uraste sa isi murdareasca copitele. Un cal ambitios ce nu renunta niciodata l..
115,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9478
Spatiu Ingrijire Cai - Lucky & Spirit,Playmobil.Lucky si Spirit au o legatura foarte stransa si impreuna incearca sa-si gaseasca drumul intr-o lume ciudata si noua. Nefiind niciodata antrenata sa calatoreasca pe un cal, Lucky ezita sa incerce sa calareasca, insa prietenia pe care o leaga de Spirit f..
115,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9480
Spatiu Ingrijire Cai - Abigail & Boomerang,Spirit,Playmobil.Fii pregatit pentru cele mai neasteptate intamplari cu Abigail & Boomerang. Abigail si prietenii ei pot conta intotdeauna pe Boomerang pentru un plus de entuziasm la fiecare aventura, prin nebuniile si veselia sa neintentionata. Abigail, cu..
115,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9481
Figurina Maricela,Spirit,Playmobil.Faceti cunostinta cu Maricela, o tanara de familie buna din orasul Miradero si fiica primarului (nu lasa pe nimeni sa uite acest lucru). Incantata de sosirea lui Lucky, ea spera ca vor deveni cele mai bune prietene, mai ales ca sunt amandoua de la oras. Dar, curand..
24,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9476
Dormitorul Lui Lucky,Spirit,Playmobil.Intocmeste o harta cu aventurile viitoare in camera lui Lucky. Acesta este locul in care Lucky poate fi gasita lucrand la temele ei sau visand la un plan pentru ea si Spirit, precum si pentru toti prietenii ei. Lucky isi pastreaza toate amintirile pretioase incu..
150,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9475
Casa Lui Lucky, Spirit, Playmobil.Vino si viziteaza casa fericita a lui Lucky, de la frontiera. Sosind in Miradero din orasul mare, Lucky nu este sigura ca se va acomoda vreodata aici, dar aceasta casa reprezinta cu siguranta paradisul ei. Mergeti in bucataria complet mobilata, unde matusa Cora gate..
500,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.