Categorii
Cos Cumparaturi

Egmont Toys

Producător: Egmont Toys Model: Egm_580026
Xilofon colorat si curbat cu 8 note Egmont Toys, jucarie muzicala pentru copii.Instrument muzical de percuţie, alcătuit dintr-un sistem de 8 plăci de metal acordate diferit (o octavă), pe un suport din lemn natur, cu capetele curbate, care vibrează şi emit sunete când sunt lovite cu ciocănelul de le..
145,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580025
Xilofon colorat cu 15 note Egmont Toys, jucarie muzicala.Instrument muzical de percuţie, alcătuit dintr-un sistem de 15 plăci de metal acordate, pe un suport din lemn natur, care vibrează şi emit sunete când sunt lovite cu ciocănelul de lemn. Este primul instrument muzical melodic de percuţie din se..
236,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_130530
Ursuletul Oscar Egmont Un ursuleț moale și plăcut la atingere, care poate deveni cel mai bun prieten al puiului tău. Dimensiune ursuleț: 25 cm. Lavabil în mașina de spălat la 30oC. Confecţionat din materiale non-toxice. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei ..
83,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_600411
Unelte mari de gradinarit Egmont Toys pentru copii. Set de grădinărit pentru micii gospodari. Piesele au mânerul lung (70 cm), din lemn și o parte metalică. Vopselele folosite la pictarea pieselor nu conțin substanțe toxice. Setul conține hârleț și greblă. AVERTISMENT: Contraindica..
87,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_600409
Unelte de gradinarit pentru copii Egmont Toys Set de grădinărit pentru micii gospodari. Piesele au mânerul din lemn și o parte metalică. Vopselele folosite la pictarea pieselor nu conțin substanțe toxice. Setul conține lopatățică și greblă. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
32,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_591019
Trenulet cu cuburi lemn Egmont Toys. Trenuleț din lemn cu cuburi și rolă cu clopoțel. Confecționat din lemn, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 12 luni, conţine piese mici. A se folosi sub directa supraveghere a un..
156,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511040
Tractor Egmont Toys Confecționat din lemn, roți din cauciuc, vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producător: Egmont ..
84,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511086
Tractor cu remorca si figurine Egmont ToysTrebuie sa mutati ceva la ferma? Nicio problema pentru acest tractor din lemn. Cu rotile sale puternice de cauciuc, el trece peste tot. Acum copilul tau se poate juca ca un adevarat fermier gospodar! Are un tractor care poate cara orice in ferma, are an..
155,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550032
Titirez metalic tren Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 10 luni. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550028
Titirez metalic mic spirale Egmont Învârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550030
Titirez metalic mare robot EgmontÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Pr..
103,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550031
Titirez metalic elefant Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 10 luni. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producă..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511028
Titirez colorat din lemn Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Prețul este pe bucată. Produs disponibil în mai multe variente de culori.Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
10,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550333
Telescop Egmont ToysJucărie optică care apropie/depărtează obiectele atunci când privești prin lentilă. *prețul este pe bucată. Sunt disponibile 2 variante, cu ilustrații diferite Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
53,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630695
Tangram magnetic Egmont Găsește nenumărate variante de a alătura cele 7 piese clasice pe care le conține jocul tangram! AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține magnet! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Egmont toys, Belgia    &nb..
22,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630103
Tabla magnetica 4 in 1 Egmont ToysTablă cu 4 variante de folosire, în funcție de suprafața folosită: tablă pentru cretă, white-board pentru carioca sau marker, tablă magnetică, rolă de hârtie pentru desen/pictură.Conține, tabla cu 2 fețe care au și rolul de suport, cutie cretă colorată, burete d..
219,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511200
Suport pentru decoratie mobila EgmontSuport din lemn, ușor de montat pe marginea pătuțului de bebe. Cu cutie muzicală și cârlig pentru atârnat decorații mobile în raza vizuală a celui mic, care le va urmări cu încântare.  Este preasamblat, nu necesită asamblare. Acesta este un art..
186,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_600134
Stropitoare pentru gradina Egmont Toys, pentru copii care doresc sa ajute parintii in gradina. Stropitoare metalică pentru micii gospodari. Vopselele folosite la pictarea pieselor nu conțin substanțe toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghe..
76,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511027
Socotitoare educativa Abacus Egmont Conține 1 socotitoare cu bile din lemn colorate. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un ad..
106,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_540048
Joc de rol set vase metalice rosii Egmont ToysO valiză plină de minunății! Ideală pentru micile bucătării ale viitorilor chefi.Setul conține: valiză cartonată cu mâner, 2 oale metalice cu capac, 1 tigaie, 3 instrumente metalice pentru gătit.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. ..
181,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630542
Set ustensile de pictat yoyo Egmont Acum îți poși personaliza jucăria preferată. Setul conține yoyo din lemn natur, 4 culori, pensulă, stickere decorative. Materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pe..
39,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630530
Set pictura cu degetele Egmont Joc creativ de pictat cu degețelele. Pentru cei mici e un mare deliciu să picteze astfel, pentru că au posibilitatea să experimenteze joaca senzorială.  Setul conține 8 planșe mari, ușor de pictat, 3 culori de diferite nuanțe, șorțuleț. Culorile sunt non tox..
116,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630603
Set pictura cu apa Egmont ToysCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Conține 1 pensulă și 3 planșe cartonate, preilustrate (cu imagini inspirate din povești). E suficient să uzi pensula și apoi să o aplici pe planșă..
35,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_540046
Joc de rol set pentru preparat clatite Egmont ToysUn set ideal pentru micile bucătării ale copiilor gospodari, care poate fi utilizat pentru a face ”pe bune” clătite delicioase.Setul conține: 1 tigaie, 1 bol, 4 instrumente pentru gătit, rețeta pentru clătite.  AVERTISMENT! Contraindicat co..
76,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630548
Set papetarie Carti postale Egmont ToysSetul conține 4 coli cu stickere, 5 cărți poștale imprimate și 5 cărți poștale nedecorate pentru a fi personalizate cum dorești! Folosește-le pentru mesaje, invitații sau felicitări. AVERTISMENT: Nu este o jucărie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Producă..
30,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_540045
Joc de rol set oale, tigaie si solnite din lemn Egmont ToysIdeal pentru micile bucătării ale copiilor gospodari.Setul conține: 2 oale cu capac, 1 tigaie, 2 solnițe, 3 instrumente pentru gătit, 1 ”ou”, toate confecționate din lemn, cu vopsele non toxice.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor..
151,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630666
Set magnetic gigant Povesti si basme Egmont ToysSetul este conceput să fie distractiv și educativ pentru puiul tău, dar și ușor de luat peste tot cu tine, ca cel mic să aibă mereu la îndemână o activitate care să îl bucure. Conține coperți magnetice ilustrate (concepute în format mare, astfel că se ..
124,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630526
Set desen piese magnetice astronaut Egmont Toys.Setul conține: 24 creioane colorate; planșă cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le desenează. Piesele colorate se pot scoate de pe planșă și folosi ca magneți pentru cea mai fantastică poveste! AVERTISMENT: Contraindica..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630525
Set desen piese magnetice animale Egmont Toys. Setul conține: 24 creioane colorate; planșă cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le desenează. Piesele colorate se pot scoate de pe planșă și folosi ca magneți cu animăluțe prietenoase! AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_510880
Set de unelte Egmont O cutie de lemn cu scule numai potrivite pentru cei mai pricepuți meșteri. Set confecționat din lemn, cu piese din lemn, conform normelor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, conține piese mici. Producător: Egmont toys, Bel..
211,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 249 (9 pagini)