Categorii
Cos Cumparaturi

Disney

Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Donald, Disney
-28 %
Producător: Disney Model: TY015
Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Donald, Disney. Turn montessori de stivuire! Cinci inele usor de prins, ratoiul Donald pe partea de sus si un suport.  Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.  Excelent pentru dezvoltarea..
83,00 Lei 115,00 Lei
Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Mickey,Disney
-28 %
Producător: Disney Model: TY024
Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Mickey,Disney.Excelent pentru dezvoltarea coordonarii ochi-maini si a abilitatilor motorii. Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti copii. Un prieten acrobat dragut pentru cei mici. Turn monte..
83,00 Lei 115,00 Lei
Donald ratoiul zornaitor jucarie bebe Disney
-34 %
Producător: Disney Model: TY028
Donald ratoiul zornaitor jucarie bebe si colorat din lemn Disney.O jucarie colorata si vesela. Aceasta poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor.  Jucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functi..
39,00 Lei 59,00 Lei
Jucarie bebe zornaitoare Purcelus Winni The Pooh
-34 %
Producător: Disney Model: TY029
Jucarie bebe zornaitoare Purcelus Winni The pooh colorat din lemn Disney. Jucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functie de miscarile lor.  Cu ajutorul acestei jucarii, copiii isi dezvolta abilitatile motrice, de..
39,00 Lei 59,00 Lei
Ursuletul zornaitor jucarie bebe Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY027
Ursuletul zornaitor jucarie bebe si colorat din lemn Disney. Cu ajutorul acestei jucarii, copiii isi dezvolta abilitatile motrice, dexteritatea, imaginatia si creativitatea. Totodata incurajeaza si dezvolta explorarea tactila, invatarea senzoriala si joaca imaginara. O jucarie colorata si vesela. ..
39,00 Lei 49,00 Lei
Jucarie de tras ratoiul Donald Disney
-30 %
Producător: Disney Model: TY020
Ratoiul Donald jucarie de tras din lemn Disney. Jucarie de tras din lemn desenat cu imaginea ratoiului Donald.  Donald simpatic si cuminte care il va urma peste tot pe copilasul tau, fericit ca este scos la plimbare.  Foarte atragatoare datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajit..
59,00 Lei 84,00 Lei
Turnuri de stivuire in echilibru Minnie si Mickey
-20 %
Producător: Disney Model: TY022
Turnuri de stivuire in echilibru Minnie si Mickey,Disney. Doua turnuri montessori de stivuire si un suport pentru echilibru! Trei inele usor de prins, Minnie si Mickey pe partea de sus si un suport pentru fiecare turn. Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vo..
102,00 Lei 128,00 Lei
Joc indemanare bowling din lemn cu personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY044
Joc indemanare bowling colorat din lemn cu personaje Disney. Jucarie de lemn, colorata si interesanta pentru copii carora le place actiunea. Loveste mingea si doboara cat mai multe popice, astfel adunand cat mai multe puncte.  Copilul se poate juca singur sau impreuna cu altii, astfel compet..
164,00 Lei 205,00 Lei
Casuta cu activitati si sortat forme din lemn Disney
-22 %
Producător: Disney Model: TY050
Casuta cu activitati si sortat forme din lemn Disney. Jucaria este vesela si multicolora. Piesele au diferite forme si culori. Fiecare piesa trebuie asezata in forma corespunzatoare. Aceasta jucarie poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor. Contine 8 piese colorate.  Foarte ..
202,00 Lei 259,00 Lei
Mickey Mouse jucarie de tras din lemn Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY004
Mickey Mouse jucarie de tras din lemn Disney.Jucarie de tras din lemn desenat cu imaginea lui Mickey Mouse. Mickey Mouse simpatic si cuminte care il va urma peste tot pe copilasul tau, fericit ca este scos la plimbare. Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si ind..
59,00 Lei 74,00 Lei
Labirint cu masinute din lemn si personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY033
Labirint cu masinute din lemn si personaje Disney. Aceasta jucarie poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor. Stimuleaza capacitatea de rezolvare a problemelor, dezvoltarea logica, gandirea critica, dar si intelegerea cauzei si a efectului.  Copiii muta si coordoneaza persona..
139,00 Lei 174,00 Lei
Jucarie motrica si asociere cu personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY010
Jucarie motrica si asociere cu personaje Disney. Copilul aseaza piesele pe suport potrivindu-le dupa forma, culoare, marime.  Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti copii.  Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in c..
99,00 Lei 124,00 Lei
Jucarie de stivuit din lemn cu Mickey si Minnie Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY009
Jucarie de stivuit din lemn cu Mickey si Minnie Disney. Turn de stivuire pe trei coloane si un suport obtinand imagini diferite. Contine 12 piese colorate si desenate iar in varful turnului imaginile lui Mickey si Minnie.  Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunos..
86,00 Lei 108,00 Lei
Cub motric de sortat forme din lemn Mickey Disney
-26 %
Producător: Disney Model: TY006
Cutie Mickey de sortat forme din lemn Disney. Jucaria este vesela si multicolora. Piesele au diferite forme si culori. Fiecare piesa trebuie asezata in forma corespunzatoare. Aceasta jucarie poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor. Contine 12 piese colorate.  Stimuleaza abi..
133,00 Lei 179,00 Lei
Camion transportor si masini de lemn cu personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY034
Camion transportor si masini de lemn cu personaje Disney. Un camion fantastic, cu 6 roti, 2 platforme pentru carat masini (platforma de sus este mobila) si 3 masinute colorate,cu personajele Disney.  Toate din lemn de cea mai buna calitate,toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede. ..
157,00 Lei 196,00 Lei
Turnuri de stivuire in echilibru Purcelus Winnie the Pooh
-20 %
Producător: Disney Model: TY021
Turnuri de stivuire in echilibru Winnie the Pooh si Purcelus,Disney. Doua turnuri montessori de stivuire si un suport pentru echilibru! Trei inele usor de prins, Winnie the Pooh si Purcelus pe partea de sus si un suport pentru fiecare turn. Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in..
102,00 Lei 128,00 Lei
Puzzle lemn pe macheta Michey Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY019
Puzzle din lemn potriveste formele pe macheta Michey, Disney. Stimuleaza recunoasterea marimilor, formelor si culorilor. Ajuta copiii la dezvoltarea abilitatilor motrice si capacitatea de rezolvare a problemelor.  Foarte atragatoare pentru copilas datorita suportului de joc care este macheta..
115,00 Lei 144,00 Lei
Jucarie de tras din lemn cu personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY023
Jucarie de tras colorata din lemn personaje Disney. Jucarie de tras din lemn,vesela si colorata cu imaginea lui Mickey,Minnie si Donald.  Personajele Disney, simpatici si cuminti care il vor urma peste tot pe copilasul tau, fericit ca este scos la plimbare.Cand cel mic trage ata jucariei ea s..
124,00 Lei 155,00 Lei
Joc indemanare si dexteritate din lemn personaje Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY045
Joc indemanare si dexteritate colorat din lemn cu personaje Disney. Jucarie de lemn, colorata si interesanta pentru copii carora le place actiunea. Cu ciocanul se loveste bila in directia dorita, bila trecand pe sub cat mai multe bolte astfel adunand cat mai multe puncte.  Copilul se poate j..
128,00 Lei 160,00 Lei
Construieste cu cuburi colorate de lemn si personajele Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY011
Construieste cu cuburi colorate de lemn si personajele Disney. 100 cuburi de culori si forme diferite, si personajele Disney in miniatura.  Cuburile de construit ii ajuta pe cei mici sa isi imbunatateasca coordonarea mana-ochi, iar pe langa distractia de a construi un castel, o fortareata sau..
235,00 Lei 294,00 Lei
Puzzle lemn incastru pestisori Disney
-21 %
Producător: Disney Model: TY077
Puzzle incastru pestisori colorati din lemn Disney. Jucaria are un design prietenos si indeplineste criteriile de siguranta. Culorile sunt durabile si rezistente in timp, iar copiii sunt incurajati catre dezvoltarea timpurie.  Stimuleaza recunoasterea marimilor, formelor si culorilor. Ajuta ..
62,00 Lei 78,00 Lei
Mini piramida de stivuit inele din lemn si ratoiul Donald, Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY018
Mini piramida de stivuit inele din lemn si ratoiul Donald, Disney. Turn montessori de stivuire! Trei inele usor de prins, ratoiul Donald pe partea de sus si un suport.  Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.  Excelent pentru dezvolta..
52,00 Lei 65,00 Lei
Puzzle lemn personaje Disney
-21 %
Producător: Disney Model: TY076
Puzzle potriveste personajele din lemn Disney. Stimuleaza recunoasterea marimilor, formelor si culorilor. Ajuta copiii la dezvoltarea abilitatilor motrice si capacitatea de rezolvare a problemelor.  Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti..
62,00 Lei 78,00 Lei
Mini piramida de stivuit inele din lemn si Mickey,Disney
-20 %
Producător: Disney Model: TY016
Mini piramida de stivuit inele din lemn si Mickey,Disney. Turn montessori de stivuire! Trei inele usor de prins, Mickey pe partea de sus si un suport.  Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.  Excelent pentru dezvoltarea coordonarii o..
52,00 Lei 65,00 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).