Categorii
Cos Cumparaturi

Wild Life

Producător: Playmobil Model: PM5557
Casa din copac Playmobil Wild LifeExploreaza viata in aer liber cu Casa din copac. Situata in inima padurii, aceasta casa este inconjurata de tot felul de animale salbatice. Priveste cum o ursoaica prinde peste pentru puii ei, in timp ce o familie de vulpi se joaca in apropiere. Aveti grija la pod, ..
418,00 Lei
Ţarc De Culoare Maro Pentru Animalute.
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6946
Gardul pentru animale de la Playmobil poate fi marit cu multe elemente practice. Astfel, toate animalutele vor avea suficient spatiu!..
50,00 Lei
Masina de teren Playmobil Wild Life
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5558
Masina de teren Playmobil Wild LifeDescopera minunile ascunse ale padurii cu masina de teren. Acoperita cu detalii de camuflaj, aceasta masina se poate deplasa fara sa sa atraga atentia, in timp ce se indreapta spre noi aventuri. Pentru zonele indundate, lasati vehiculul in urma si continuati drumul..
220,00 Lei
Barca cu cercetatori Playmobil Wild Life
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5559
Barca cu cercetatori Playmobil Wild LifeDescoperiti rauri ascunse cu ajutorul acestei barci gonflabile cu exploratori. Aceasta pluta usoara cu motor ii ajuta pe tinerii exploratori sa viziteze si cele mai ascunse locuri ale padurii si sa descopere tot felul de animale. Setul include doua figurine, v..
127,00 Lei
Antilope animale dragalase Playmobil Wild Life
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6943
Antilope animale dragalase Playmobil Wild LifeIn acest moment antilopele de la Playmobil stau aproape de zona silvica. Dar in curand, sezonul ploilor se va termina si ele se vor indrepta spre nord, in zonele cu mai multa verdeata. Descopera noile animalute de la Playmobil!Varsta recomandata: 4-10 an..
66,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)