Categorii
Cos Cumparaturi

Spirit

Producător: Playmobil Model: PM9479
Spatiu ingrijire cai Pru si Chica Linda Playmobil SpiritGalopeaza spre granita salbatica impreuna cu Pru & Chica Linda. Fiind un cal pentru spectacole ce a castigat numeroase premii datorita infatisarii sale, Chica Linda uraste sa isi murdareasca copitele. Un cal ambitios ce nu renunta niciodata..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9480
Spatiu ingrijire cai Playmobil SpiritFii pregatit pentru cele mai neasteptate intamplari cu Abigail & Boomerang. Abigail si prietenii ei pot conta intotdeauna pe Boomerang pentru un plus de entuziasm la fiecare aventura, prin nebuniile si veselia sa neintentionata. Abigail, curajoasa si aventuro..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9475
Casa lui Lucky Playmobil SpiritVino si viziteaza casa fericita a lui Lucky, de la frontiera. Sosind in Miradero din orasul mare, Lucky nu este sigura ca se va acomoda vreodata aici, dar aceasta casa reprezinta cu siguranta paradisul ei. Mergeti in bucataria complet mobilata, unde matusa Cora gateste..
610,00 Lei
Tatal lui Lucky si trasura Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9477
Tatal lui Lucky si trasura Playmobil SpiritCalatoreste impreuna cu tatal lui Lucky si caruta lui, atunci cand trece peste frontiera. Toate bunurile sale sunt usor de depozitat in caruta lui spatioasa, inclusiv bagajele de familie si bunurile de exterior. Cand se opreste sa faca o pauza, el face focu..
187,00 Lei
Spatiu ingrijire cai Lucky Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9478
Spatiu ingrijire cai Lucky Playmobil SpiritLucky si Spirit au o legatura foarte stransa si impreuna incearca sa-si gaseasca drumul intr-o lume ciudata si noua. Nefiind niciodata antrenata sa calatoreasca pe un cal, Lucky ezita sa incerce sa calareasca, insa prietenia pe care o leaga de Spirit face t..
136,00 Lei
Figurina Maricela Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9481
Figurina Maricela Playmobil SpiritFaceti cunostinta cu Maricela, o tanara de familie buna din orasul Miradero si fiica primarului (nu lasa pe nimeni sa uite acest lucru). Incantata de sosirea lui Lucky, ea spera ca vor deveni cele mai bune prietene, mai ales ca sunt amandoua de la oras. Dar, curand,..
27,00 Lei
Dormitorul lui Lucky Playmobil Spirit
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9476
Dormitorul lui Lucky Playmobil SpiritIntocmeste o harta cu aventurile viitoare in camera lui Lucky. Acesta este locul in care Lucky poate fi gasita lucrand la temele ei sau visand la un plan pentru ea si Spirit, precum si pentru toti prietenii ei. Lucky isi pastreaza toate amintirile pretioase incui..
181,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)