Categorii
Cos Cumparaturi

Sapun si Gel de dus Copii si Adulti

Producător: BubbleEco Model: BB002
Gel de dus organic, consistență lichida,pentru spalarea bebelusilor si a copiilor,care conține vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, catifelează și hidratează pielea delicată a copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii iritate și ..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB001
Gel de dus organic pentru baieti, consistență lichida,pentru spalarea bebelusilor si a copiilor,care conține vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, catifelează și hidratează pielea delicată a copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra piel..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB004
Sapun organic, cu aromă plăcută, săpun lichid pentru copii și bebelusi care conține vitamina E și musetel, care înmoaie și hidratează pielea delicată a copilului, garantând igiena zilnică. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată. De aseme..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB015
Sapun organic,cu parfum plăcut,pentru igienă intimă pentru bebelusi si copii, care datorită vitaminei E și  mușețelului, înmoaie și hidratează pielea din zonele intime, garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene va lăsa pielea cura..
72,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB006
Gel de dus organic pentru adulti si copii, consistență lichida,delicat pentru întreaga familie, care datorită provitaminei B5 incluse și un complex de extracte de plante înmoaie, hidratează și eliberează pielea, protejând în același timp pH-ul natural. Gelul are, de asemenea, un efect calmant asupra..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB008
Sapun organic lichid cu o aromă plăcută, pentru întreaga familie, care datorită vitaminei E si A și a extractelor de plante, înmoaie și hidratează pielea, garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată,..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB021
Sapun organic, cu o aromă plăcută, săpun lichid pentru copii și bebelusi, care, datorită vitaminei E și musetelului, înmoaie și hidratează pielea delicată a copilului, garantând o igienă eficientă și adecvată. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată ..
19,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB026
Sapun organic, parfum plăcut, igienă intimă pentru întreaga familie, care, datorită vitaminei E și a mușețelului, înmoaie și hidratează pielea din împrejurimile intime, garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene lasă pielea curată și de..
19,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB024
Gel de dus organic pentru adulti si copii, de consistență lichida si delicată pentru întreaga familie, care datorită provitaminei B5 și a unui complex de extracte de plante înmoaie, hidratează și eliberează pielea întregii familii, protejând în același timp pH-ul natural. Gelul are, de asemenea, un ..
19,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB019
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite,ușor de îmbăiat pentru bebelusi si copii  care conține vitamina E, nalba, mușețel și semințe de in, care înmoaie și hidratează tenul delicat al copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pi..
19,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB018
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti, ușor de îmbăiat pentru beblusi și copii care conține vitamina E, nalba, mușețel și semințe de in, care înmoaie și hidratează tenul delicat al copilului protejând în același timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii i..
19,00 Lei
Sapun lichid organic pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB025
Sapun organic cu o aromă plăcută pentru întreaga familie, care datorită vitaminei Esi A și a extractelor de plante va înmuia pielea, garantând igiena zilnică. Consistența delicată a săpunului și a proprietăților antibacteriene va lăsa pielea curată și delicată, menținând în același timp pH-ul natura..
19,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Profita la maxim de timpul petrecut la baita alaturi de copilul tau si foloseste cele mai eficiente produse de igiena. Cu sapunurile lichide si gelurile de dus organice de la BubbleEco ori Quaranta Settimane te asiguri ca cel mic va avea un par si o piele curata, fara vreun disconfort. Special concepute pentru bebelusi si copii, aceste produse de igiena sunt antibacteriene si sunt insotite de detalii complete legate de beneficii, compozitie si utilizare.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).