Your Cart

Sampon si Balsam Copii si Adulti

Uita de produsele de ingrijire pentru bebelusi/copii din supermarketuri si testeaza articolele de igiena corporala din oferta magazinului online Kizo.ro! In aceasta categorie ai acces la cele mai apreciate tipuri de sampon pentru par si corp/balsam de par, marca BubbleEco ori Quaranta Settimane. Toate produsele sunt organice si respecta cele mai inalte norme in vigoare, avand un continut ridicat de substante naturale - pentru mai multe detalii, acceseaza paginile de produs.

Sampon organic par si corp pentru copii si adulti 500ml Sampon organic par si corp pentru copii si adulti 500ml
-25 %
Producător: Bubble&Co Model: BB007
Sampon organic pentru spălarea părului și a corpului, pentru întreaga familie, care spumă ușor și se clătește cu ușurință, nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare, menținând hidratarea adecvată a pielii. După spălare, acesta lasă pielea netedă și catifelată, iar părul ..
64,00 Lei 85,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB030
Balsam de păr organic și hipoalergenic,de consistență cremoasa pentru bebelusi și copii, care lasă părul moale, delicat și ușor de pieptanat. Nu încarcă părul ci ii dă volum. Proprietățile nutritive, hidratante și de înmuiere provin din prezența sucului de aloe, a uleiului de jojoba, a proteinelor n..
89,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB020
Sampon organic pentru spălarea părului și a corpului pentru bebelusi și copii, care spumează ușor și se clătește cu ușurință, nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare. După spălare, acesta lasă pielea netedă și catifelată, iar părul este strălucitor și nu devine static...
19,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB023
Un sampon organic pentru spălarea părului și a corpului pentru întreaga familie, care spumă ușor și se clătește cu ușurință, nu irită ochii. Curăță eficient corpul și părul fără uscare și iritare, menținând hidratarea adecvată a pielii. După spălare, acesta lasă pielea netedă, iar părul de catifea, ..
19,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.