Your Cart

Tooky Toy

Producător: Tooky Toy Model: TKC315
Labirint cu margele colorate pentru dexteritate Tooky ToyBilutele colorate ii vor atrage ca un magnet pe copii, jucaria tip roller coaster fiind ideala pentru dezvoltarea dexteritatii si coordonarii ochi-mana.Ajuta dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului.Copii vor fi entuziasmati si in acelas..
102,00 Lei 143,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC403
Trenulet de lemn colorat alb si albastru cu magnet Tooky ToyTrenul contine 2 locomotive si doua vagoane colorate,insiruirea lor este posibila prin magnet,astfel se pot crea mai multe posibilitati de constructie a trenuluiJucaria ajuta la recunoasterea formelor si culorilor si la dezvoltarea capacita..
45,00 Lei 63,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKF004
Piramida de stivuit cu inele colorate si ursulet din lemn Tooky ToyTurn montessori de stivuire! Cinci inele usor de prins, un ursulet pe partea de sus si un suport.Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.Excelent pentru dezvoltarea coordonarii ochi..
72,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC270
Jucarie bebelusi Clovnul zornaitor si colorat din lemn Tooky ToyO jucarie colorata si vesela. Aceasta poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor.Jucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functie de mis..
32,00 Lei 53,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC401
Cifre din lemn colorate de insirat Tooky ToySetul conţine cele 10 cifre de la 0 la 9 in culori distincte, pe care copilul le poate invata,numara si aseza oriunde in ordinea dorita.Jucarie educativa care ajută si la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopse..
35,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKB383
Trenulet colorat cu piese de stivuit din lemn Tooky ToyBlocuri cu modele incantatoare inspira construirea intr-un mod cu totul nou.Trenurile sunt interschimbabile adauga mai multe posibilitati.Jucaria ajuta la recunoasterea formelor si culorilor si la dezvoltarea capacitatii de concentrare a copiilo..
107,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC478
Puzzle creativ imbraca printesa din lemn Tooky ToyPuzzle cu 12 piese din lemn, fiecare imagine se creează din câte 3 piese.Forme, culori, părți ale corpului, toate sunt bine păstrate în cutiuța de lemn pe o folosești ca suport în timpul jocului.Confecționat din lemn, cu vopsele non-toxice, conform r..
55,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC269
Jucarie  bebelusi roller colorat din lemn Tooky ToyO jucarie colorata si vesela. Cei mici pot impinge jucaria inainte si inapoi, sau chiar miscand cu mainile si astfel pot identifica sunetele produse de bilele din interior.Stimuleaza abilitatile motrice, simtul auditiv, perceptia vizuala s..
25,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKB512-B
Vehicule si masini de transport din lemn colorate de insirat Tooky ToySetul conţine 12 piese de masinute de transport din lemn și 1 șnur, pe care copilul  poate înşira vehiculele in ordinea dorita.Ajută la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopsele n..
49,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKB836
Set stampile vehicule, din lemn colorate Tooky ToyInvata sa creezi cu aceste vehicule stampile, puzzle-ul contine 7 piese cu diferite vehicule din lemn si 1 tusiera de culoare rosie. Cu acest joc educativ si creativ copii pot invata si recunoaște, pot creea macheta masinutelor favorite dupa care le ..
59,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC480
Puzzle incastru cu animale din lemn Tooky ToySet puzzle de 7 piese colorate; include pisica, broasca testoasa, caine, iepure, rata, peste, pasareAcest puzzle este un instrument de invatare distractiv si ajuta copiii mici sa-si imbunatateasca abilitatile de rezolvare a problemelor si este foarte bun ..
55,00 Lei
Producător: Tooky Toy Model: TKC173V
Mini labirint cu margele colorate, baza verde cu o balena, din lemn Tooky ToyManevreaza piesele in jurul spiralelor incalcite, jucandu-te la nesfarsit cu acest labirint ajutand la recunoasterea si invatarea culorilor si formelor.Aceasta jucarie dezvolta abilitatile creative: muta, invarte, ridica si..
29,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.