Your Cart

Disney

Producător: Disney Model: TY015
Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Donald, DisneyTurn montessori de stivuire! Cinci inele usor de prins, ratoiul Donald pe partea de sus si un suport.Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.Excelent pentru dezvoltarea coordonarii ochi-m..
69,00 Lei 93,00 Lei
Producător: Disney Model: TY024
Piramida de stivuit inele colorate din lemn si Mickey,DisneyExcelent pentru dezvoltarea coordonarii ochi-maini si a abilitatilor motorii.Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti copii.Un prieten acrobat dragut pentru cei mici.Turn montessori de st..
69,00 Lei 93,00 Lei
Producător: Disney Model: TY027
Ursuletul zornaitor jucarie bebe si colorat din lemn DisneyCu ajutorul acestei jucarii, copiii isi dezvolta abilitatile motrice, dexteritatea, imaginatia si creativitatea. Totodata incurajeaza si dezvolta explorarea tactila, invatarea senzoriala si joaca imaginara.O jucarie colorata s..
39,00 Lei
Producător: Disney Model: TY029
Jucarie bebe zornaitoare Purcelus Winni The pooh colorat din lemn DisneyJucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functie de miscarile lor.Cu ajutorul acestei jucarii, copiii isi dezvolta abilitatile motrice, dex..
39,00 Lei
Producător: Disney Model: TY028
Donald ratoiul zornaitor jucarie bebe si colorat din lemn DisneyO jucarie colorata si vesela. Aceasta poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor.Jucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functie d..
39,00 Lei
Producător: Disney Model: TY020
Ratoiul Donald jucarie de tras din lemn DisneyJucărie de tras din lemn desenat cu imaginea ratoiului Donald.Donald simpatic și cuminte care îl va urma peste tot pe copilasul tău, fericit că este scos la plimbare.Foarte atragatoare datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti copii.Toa..
59,00 Lei
Producător: Disney Model: TY006
Cutie Mickey de sortat forme din lemn DisneyJucaria este vesela si multicolora. Piesele au diferite forme si culori. Fiecare piesa trebuie asezata in forma corespunzatoare. Aceasta jucarie poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor. Contine 12 piese colorate.Stimuleaza abilitatile mo..
117,00 Lei 148,00 Lei
Producător: Disney Model: TY050
Casuta cu activitati si sortat forme din lemn DisneyJucaria este vesela si multicolora. Piesele au diferite forme si culori. Fiecare piesa trebuie asezata in forma corespunzatoare. Aceasta jucarie poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor. Contine 8 piese colorate.Foarte atragatoare..
179,00 Lei 243,00 Lei
Producător: Disney Model: TY022
Turnuri de stivuire in echilibru Minnie si Mickey,DisneyDoua turnuri montessori de stivuire si un suport pentru echilibru! Trei inele usor de prins, Minnie si Mickey pe partea de sus si un suport pentru fiecare turnToate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele ..
91,00 Lei 142,00 Lei
Producător: Disney Model: TY044
Joc indemanare bowling colorat din lemn cu personaje DisneyJucarie de lemn, colorata si interesanta pentru copii carora le place actiuneaLoveste mingea si doboara cat mai multe popice, astfel adunand cat mai multe puncte.Copilul se poate juca singur sau impreuna cu altii, astfel competitia este mai ..
164,00 Lei
Producător: Disney Model: TY010
Jucarie motrica si asociere cu personaje DisneyCopilul așează piesele pe suport potrivindu-le după formă, culoare, mărime.Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajite de toti copii.Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante..
99,00 Lei
Producător: Disney Model: TY004
Mickey Mouse jucarie de tras din lemn DisneyJucărie de tras din lemn desenat cu imaginea lui Mickey Mouse.Mickey Mouse simpatic și cuminte care îl va urma peste tot pe copilasul tău, fericit că este scos la plimbare.Foarte atragatoare pentru copilas datorita personajelor Disney,cunoscute si indrajit..
52,00 Lei 82,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.