Your Cart

Pictura pe Numere

Prezinta-le prichindeilor cele mai frumoase seturi de picturi pe numere si alege din oferta noastra bogata de tematici sau modele: de la animalute, pana la personaje de basm/legenda ori poveste, peisaje din natura. Tot aici gasesti si seturi complete de ustensile ori culori de pictat. Descopera acum cat este de captivanta aceasta activitate, alaturi de copilul tau! Sa inceapa distractia intre zeci de culori!

Set ustensile de pictat yoyo Egmont Set ustensile de pictat yoyo Egmont
-23 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630542
Set ustensile de pictat yoyo Egmont Acum îți poși personaliza jucăria preferată. Setul conține yoyo din lemn natur, 4 culori, pensulă, stickere decorative. Materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pe..
33,00 Lei 43,00 Lei
Set culori de pictat Egmont Set culori de pictat Egmont
-24 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630050
Set culori de pictat EgmontCulori non-toxice, uşor lavabile, potrivite pentru micii viitori mari artişti. Setul conține o planșă canvas pe care sunt trasate conturirile animalelor (leu/ girafă/ zebră), 1 pensulă, 4 culori. AVERTISMENT: Contraindicate copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegher..
32,00 Lei 42,00 Lei
Pictura pe matase paun kit Djeco Pictura pe matase paun kit Djeco
-30 %
Producător: Djeco Model: DJ09850
Pictura pe matase paun kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se folosește ..
139,00 Lei 199,00 Lei
Creeaza pictura cu bile din sticla Djeco Creeaza pictura cu bile din sticla Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09686
Creeaza pictura cu bile din sticla Djeco O activitate creativă nouă, cu un rezultat estetic neașteptat. Mișcarea impimă noi combinații de culori pe bilele de sticlă, cu ajutorul cărora creezi niște imagini spectaculoase și surprinzătoare pentru toți. Conține tava pentru pictură (etanșă), 3 x 8 ..
109,00 Lei 138,00 Lei
Atelier de pictura Minuscule Djeco Atelier de pictura Minuscule Djeco
-17 %
Producător: Djeco Model: DJ08962
Atelier de pictura Minuscule Djeco Conține: 4 planșe, culori guașe, pensulă, instrucțiuni în imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copi..
79,00 Lei 95,00 Lei
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08601
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco Set creativ de pictat. Conține: 4 planșe ilustrate cu fete - flori, paletă cu acuarele profesionale, burete, pensulă, carioca fluida de mascare, radieră, o cărticică cu instrucţiuni în imagini pas cu pas. Confecționat din..
120,00 Lei 156,00 Lei
Atelier creativ de pictura India Djeco Atelier creativ de pictura India Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08964
Atelier creativ de pictura India Djeco Conține: 4 planșe, culori guașe, pensulă, instrucțiuni în imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat ..
79,00 Lei 103,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28819
Pictura pe numere cu safari african,Ravensburger.Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivesti culorile cu numerele din imagine s..
130,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28841
Pictura pe numere cu peisaj Japonia,Ravensburger.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este ..
130,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27987
Pictura pe numere Frozen Ravensburger.Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivest..
60,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27980
Pictura pe numere Filly Victoria RavensburgerDevino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa p..
60,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27978
Pictura pe numere Filly Valentina RavensburgerCu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivesti culorile cu numerele din imagine si s..
60,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.