Categorii
Cos Cumparaturi

Pictura pe Numere

(32 produse)
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630542
Set ustensile de pictat yoyo Egmont Acum îți poși personaliza jucăria preferată. Setul conține yoyo din lemn natur, 4 culori, pensulă, stickere decorative. Materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pe..
39,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630530
Set pictura cu degetele Egmont Joc creativ de pictat cu degețelele. Pentru cei mici e un mare deliciu să picteze astfel, pentru că au posibilitatea să experimenteze joaca senzorială.  Setul conține 8 planșe mari, ușor de pictat, 3 culori de diferite nuanțe, șorțuleț. Culorile sunt non tox..
116,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630603
Set pictura cu apa Egmont ToysCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Conține 1 pensulă și 3 planșe cartonate, preilustrate (cu imagini inspirate din povești). E suficient să uzi pensula și apoi să o aplici pe planșă..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09061
Set de pictura cu apa Zbor DjecoCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul conține 4 planșe preilustrate cu tematica zborului și cosmosului, 1 ”stilou” care se umple cu apă. Pe măsură ce copilul ”desenează” cu stiloul plin ..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09065
Set de pictura cu apa Joaca in natura DjecoCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul conține 4 planșe preilustrate, 1 ”stilou” care se umple cu apă. Pe măsură ce copilul ”desenează” cu stiloul plin cu apă, desenul preilust..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09064
Set de pictura cu apa In padure DjecoCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul conține 4 planșe preilustrate, 1 ”stilou” care se umple cu apă. Pe măsură ce copilul ”desenează” cu stiloul plin cu apă, desenul preilustrat se..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09063
Set de pictura cu apa In gradina DjecoCel mai ușor și sigur mod de a picta! Orice copilaș se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul conține 4 planșe preilustrate, 1 ”stilou” care se umple cu apă. Pe măsură ce copilul ”desenează” cu stiloul plin cu apă, desenul preilustrat s..
55,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630549
Set de pictat Robot Egmont ToysSet de construit și pictat un roboțel. Conține piese din lemn natur, nelăcuit- se pot picta, stickere pentru detalii, pensulă și culori. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, c..
74,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630555
Set de pictat girafa din lemn Egmont ToysConține girafa din lemn natur, cu segmente care permit o ușoară mobilitate a corpului și gâtului lung, 6 acuarele, 2 pensule.Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 an..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630554
Set de pictat elefant din lemn Egmont ToysConține girafa din lemn natur, cu segmente care permit o ușoară mobilitate a corpului și a trompei, 6 acuarele, 2 pensule.Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani,..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630050
Set culori de pictat EgmontCulori non-toxice, uşor lavabile, potrivite pentru micii viitori mari artişti. Setul conține o planșă canvas pe care sunt trasate conturirile animalelor (leu/ girafă/ zebră), 1 pensulă, 4 culori. AVERTISMENT: Contraindicate copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegher..
36,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09878
Set creativ Bebe apasa si picteaza DjecoDeși mic, puiul tău poate picta! Un atelier creativ conceput special pentru cei mai mici pasionați de culori: pui câteva picături de culoare, suprapui planșele, apeși și obsevi cvum se distibuie pigmentul, obținând, simplu, dar fascinant niște tablouri de..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09850
Pictura pe matase paun kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se folosește ..
160,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09853
Pictura pe matase pasari kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se foloseș..
160,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09852
Pictura pe matase fluturi kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se foloseș..
160,00 Lei
Joc creativ colaj si pictura Fantastic Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ09688
Joc creativ colaj si pictura Fantastic DjecoUn atelier de pictură și colaj pentru cei mici.  Conține 1 protecție pentru masă, 4 planșe preilustrate cu conturul unor animăluțe simpatice, 1 lipici, 3 pensule cu burete pentru pictură, 3 recipiente acuarelă, coli cu piese pretăiate pentru..
108,00 Lei 135,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09686
Creeaza pictura cu bile din sticla Djeco O activitate creativă nouă, cu un rezultat estetic neașteptat. Mișcarea impimă noi combinații de culori pe bilele de sticlă, cu ajutorul cărora creezi niște imagini spectaculoase și surprinzătoare pentru toți. Conține tava pentru pictură (etanșă), 3 x 8 ..
128,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08962
Atelier de pictura Minuscule Djeco Conține: 4 planșe, culori guașe, pensulă, instrucțiuni în imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copi..
90,00 Lei
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ08601
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco Set creativ de pictat. Conține: 4 planșe ilustrate cu fete - flori, paletă cu acuarele profesionale, burete, pensulă, carioca fluida de mascare, radieră, o cărticică cu instrucţiuni în imagini pas cu pas. Confecționat din..
132,00 Lei 149,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08964
Atelier creativ de pictura India Djeco Conține: 4 planșe, culori guașe, pensulă, instrucțiuni în imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat ..
90,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28819
Pictura pe numere cu safari african Ravensburger.Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivesti culorile cu numerele din imagine s..
143,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28841
Pictura pe numere cu peisaj Japonia,Ravensburger.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este ..
143,00 Lei
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28843
Pictura pe numere casa din gradina Rvensburger.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa..
143,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08656
Atelier creativ de pictura Sacha Garden Djeco Folosiți culorile guașe și pensulele pentru a picta 4 imagini pastorale create de un artist de top, Sacha Poliakova. Conține: 4 planșe, 8 tuburi guașe, 2 pensule, cărticică cu instrucțiuni în imagini, pas cu pas. Confecționat din materiale non-t..
116,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08657
Atelier creativ de pictura Aiko Djeco Folosiți culorile guașe și pensulele pentru a picta 4 imagini fermecătoare create de artistul japonez Aiko Fukawa. Conține: 4 planșe, 8 tuburi cu guașe, 2 pensule, manual cu instrucțiuni în imagini, pas cu pas. Confecționat din materiale non-toxice, cu ..
113,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08655
Joc creativ dragoni de pictat cu guase Djeco pentru baieti. Joc creativ cu culori guașe. Imagini fantastice cu dragoni, special create pentru băieți. Conține 4 planșe ilustrate format 21x28 cm, 8 culori guașe, 2 pensule de dimensiuni diferite, manual de instrucțiuni în imagini, pas cu pas. Culorile ..
116,00 Lei
Set creativ cu acuarele Egmont Toys
Stoc 0
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630506
Set creativ cu acuarele Egmont Toys Un set pentru orice activitatea creativă a puiului tău. Setul conține 1 șorț, 12 acuarele, 1 pensulă, 12 piese cartonate, accesorii pentru îndoit și confecționat animale, toate păstrate cu grijă într-o valiză cu mâner. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor s..
149,00 Lei
Pictura pe numere Frozen Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27987
Pictura pe numere Frozen Ravensburger.Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivest..
66,00 Lei
Pictura pe numere Filly Victoria Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27980
Pictura pe numere Filly Victoria RavensburgerDevino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa p..
66,00 Lei
Pictura pe numere Filly Valentina Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27978
Pictura pe numere Filly Valentina RavensburgerCu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivesti culorile cu numerele din imagine si s..
66,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 32 (2 pagini)