Categorii
Cos Cumparaturi

Petrecere si make-up

Producător: Djeco Model: DJ09219
Stickere pentru fata super erou Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A ..
37,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09211
Stickere pentru fata printesa Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A s..
37,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09214
Stickere pentru fata pisica Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se ..
37,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09217
Stickere pentru fata dragon Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se f..
37,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09200
Set make-up culori non alergice super-eroi Djeco. Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de super-eroi. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală c..
64,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09207
Set make-up culori non alergice printese Djeco.Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de prințese. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală cu apă..
64,00 Lei
Panglica pentru gimnastica Djeco
-7 %
Producător: Djeco Model: DJ02041
Panglica pentru gimnastica DjecoPanglica pentru gimnastica Djeco este potrivita pentru copiii ce isi doresc sa isi dezvolte abilitatile motrice si jocul independent. Desi in marea majoritate a cazurilor aceasta este folosita in antrenamentele de gimnastica, panglica poate fi folosita si ca o ju..
27,00 Lei 29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02079
Masti ochelari petrecere Halloween Djeco Alege rolul pe care dorești să îl ai ! 8 ochelari diferiți, cu elastic la spate pentru fixare. Nu oferă protecție. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, măștile pot fi rupte in parti mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adu..
36,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02071
Masti elegante Carnaval Halloween Djeco  Alege rolul pe care dorești să îl ai ! 4 măști diferite, cu elastic la spate pentru fixare. Nu oferă protecție. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, măștile pot fi rupte in parti mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un a..
31,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08448
Joc Pijama party Djeco Petrecere, provocări și distracție! Totul pentru o seară de neuitat alături de cele mai bune prietene! Confecționat din materiale non-toxice, cu culori non-toxice, conform reglementărilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese ..
102,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08866
Invitatii pentru petrecere baiat DjecoAlege-ți prietenii cu care dorești să sărbătorești și invită-i alături de tine. Vor fi încântați să primească invitațiile personalizate chiar de tine!Setul conține 8 invitații, 8 plicuri și 100 abțibilduri.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 an..
22,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04774
Felicitari si invitatii pentru petrecere Pirati Djeco Set de felicitări cu pirați gata oricand de petrecere. Setul conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Producator: Djeco, Franța.Vârsta recomandată: + 3 ani..
22,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04785
Felicitari Invitatii petrecere supereroi DjecoSet de felicitări. Eroii te ajută să organizezi cea mai spectaculoasă petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stick..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03605
Felicitari Invitatii petrecere Martyna DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: plante și animale. AVERTISMENT: Nu este o jucărie. Contra..
49,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04782
Felicitari Invitatii petrecere inimi DjecoSet de felicitări. Invită-i pe cei dragi cu sufletul deschis la petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stickere. AVERTISMENT:..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03608
Felicitari Invitatii petrecere Aurelia DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: flori, grafică, portrete. AVERTISMENT: Nu este o jucărie...
49,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04780
Felicitari Invitatii petrecere animalute DjecoSet de felicitări cu animăluțe vesele, gata de îmbrățisări de bun venit la petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stickere, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04783
Felicitari Invitatii pentru petrecere Zane DjecoSet de felicitări. Zânele bune te ajută să organizezi cea mai frumoasă petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu sticker..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03606
Felicitari  Invitatii petrecere Anna Emilia DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: flori și păsări. AVERTISMENT: Nu este o jucărie..
49,00 Lei
Culori make-up non alergice pastel Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09231
Culori make-up non alergice pastel Djeco.    Conține: 6 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă. Culorile indeplinesc standardele cosmetice. Culori opace, ușor de folosit. Se spală cu apă și săpun.  Nu contin substanțe toxice.&nbs..
48,00 Lei 59,00 Lei
Culori make-up non alergice natur Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09230
Culori make-up non alergice natur Djeco.   Conține: 6 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă. Culorile indeplinesc standardele cosmetice. Culori opace, ușor de folosit. Se spală cu apă și săpun.  Nu contin substanțe toxice. Nu co..
48,00 Lei 59,00 Lei
Culori make-up non alergice metalic Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09232
Culori make-up non alergice metalic Djeco.Conține: 6 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă. Culorile indeplinesc standardele cosmetice. Culori metalice, ușor de folosit. Se spală cu apă și săpun.  Nu contin substanțe toxice. Nu contin parabeni și p..
48,00 Lei 59,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CL010U
Calendar zi de nastere Londji  Numaratoarea inversă a început. Mai sunt 9,8,7… zile până la ziua ta. Fiecărei zile îi corespunde un personaj misterios care abia așteaptă să fie descoperit și invitat la petrecerea de pe acoperiș! Confecționat din carton reciclat, conform reglementarilor EN7..
48,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03635
Banda decorativa Martyna Djeco Bandă ilustrată, dimensiune 2,5 cm x 10 m. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub d..
30,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02070
Masti de Carnaval Halloween Aventurieri Djeco Alege rolul pe care dorești să îl ai ! 4 măști diferite, cu elastic la spate pentru fixare. Nu oferă protecție. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, măștile pot fi rupte in parti mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în t..
30,00 Lei
Tatuaje copii cu circ Londji
Stoc 0
Producător: Londji Model: LJ_CC010
Tatuaje copii cu circ Londji  Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneală vegetală (semințe de soia), colorate și simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplică pe pielea uscată, se umezește, se presează ușor, apoi după 25 sec se dezlipeste. Se îndepărtează cu ap..
29,00 Lei
Masti de carnaval cu animale Djeco
Stoc 0
Producător: Djeco Model: DJ02074
Masti de carnaval cu animale Djeco  Alege rolul pe care dorești să îl ai ! 4 măști diferite, cu elastic la spate pentru fixare. Nu oferă protecție. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, măștile pot fi rupte in parti mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în t..
31,00 Lei
Joc Hi Han pune coada la magarus Djeco
Stoc 0
Producător: Djeco Model: DJ02091
Joc Hi Han pune coada la magarus DjecoJoc petrecere copii , Un joc pentru petrecerile copilului tău, cu care să se distreze și în același timp să își exerseze îndemânarea. Jocul conține un poster de 54 x 54 cm, codițe de măgăruș. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate conține p..
38,00 Lei
Invitatii pentru petrecere fetita Djeco
Stoc 0
Producător: Djeco Model: DJ08865
Invitatii pentru petrecere fetita DjecoAlege-ți prietenii cu care dorești să sărbătorești și invită-i alături de tine. Vor fi încântați să primească invitațiile personalizate chiar de tine!Setul conține 8 invitații, 8 plicuri și 100 abțibilduri.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 a..
20,00 Lei
Felicitari si invitatii pentru petrecere cu cavaleri Djeco
Stoc 0
Producător: Djeco Model: DJ04773
Felicitari si invitatii pentru petrecere cu cavaleri amuzanti DjecoSet de felicitări cu animăluțe vesele gata de petrecere. Setul conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. ATENȚIE: Nu este o jucărie.Producător: Djeco , Franța.Vârsta recomandată: + ..
22,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 32 (2 pagini)

Da culoare, viata si prospetime petrecerilor pentru copii cu aceste minunate accesorii - potrivite pentru decorarea incaperilor, momente de joaca, activitati distractive, baluri mascate, Halloween, ori zile de nastere! Ai de ales dintre mai multe stickere pentru fata, truse de machiaj non-alergice pentru baieti ori fete, masti, decoratiuni, felicitari sau jocuri amuzante. Descopera acum oferta magazinului online Kizo.ro - cele mai apreciate jucarii pentru copii te asteapta!