Your Cart

Penare

Te plangi constant ca micutul tau isi imprastie peste tot instrumentele de scris ori colorat? Vechiul penar s-a dovedit neincapator sau s-a distrus? Descopera oferta Kizo.ro de penare scolare, fabricate din materiale rezistente, disponibile in mai multe forme, culori si marimi. Unele penare vin deja echipate cu tot ce ar trebui sa foloseasca copii la scoala, in timp ce altele iti permit tie sa faci alegerile potrivite (creioane, pixuri, stilouri, radiera, carioci etc.). Foloseste filtrele laterale pentru a selecta varsta dorita, produsele pentru baieti sau fete ori marcile preferate - Djeco, Egmont Toys, Fridolin, Lego, Londji.

Penar textil Lucille Djeco Penar textil Lucille Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DD03510
Penar textil Lucille DjecoConfecționat din material textil, cu fermoar. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Djeco, Franța  ..
53,00 Lei 69,00 Lei
Penar textil Klimt Fridolin Penar textil Klimt Fridolin
-39 %
Producător: Fridolin Model: Fr_19029
Penar textil Klimt FridolinPenar textil cu fermoar pentru creioane. ATENȚIE: Nu este o jucărie! AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.     Vârsta:+..
43,00 Lei 70,00 Lei
Penar textil Gaudi Fridolin Penar textil Gaudi Fridolin
-23 %
Producător: Fridolin Model: Fr_19146
Penar textil Gaudi FridolinPenar textil cu fermoar pentru creioane. ATENȚIE: Nu este o jucărie! AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.  ..
43,00 Lei 56,00 Lei
Penar textil Elodie Djeco Penar textil Elodie Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DD03511
Penar textil Elodie DjecoConfecționat din material textil, cu fermoar. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Djeco, Franța  ..
53,00 Lei 69,00 Lei
Penar textil Chichi Djeco Penar textil Chichi Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DD03512
Penar textil Chichi DjecoConfecționat din material textil, cu fermoar. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Djeco, Franța  ..
53,00 Lei 69,00 Lei
Penar metalic Moonlight serenade Fridolin Penar metalic Moonlight serenade Fridolin
-38 %
Producător: Fridolin Model: Fr_18202
Penar metalic Moonlight serenade FridolinConfecționat din metal și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Frido..
25,00 Lei 40,00 Lei
Penar metalic Congratulations Fridolin Penar metalic Congratulations Fridolin
-38 %
Producător: Fridolin Model: Fr_18201
Penar metalic Congratulations Fridolin Confecționat din metal și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Fridoli..
25,00 Lei 40,00 Lei
Producător: Lego Model: 51521
Penar LegoAre incorporata o placa LEGO adevarata pe exterior si o placa LEGO in interior.Dmensiunile penarului: 21 cm x 7 cm x 3 cm...
40,00 Lei
Penar metalic Tree of life Fridolin Penar metalic Tree of life Fridolin
-38 %
Producător: Fridolin Model: Fr_18212
Penar metalic Tree of life FridolinConfecționat din metal și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Fridolin, G..
25,00 Lei 40,00 Lei
Producător: Lego Model: 20027-1809
Penar neechipat Lego NinjagoCompartiment cu separatoare din elastic pentru instrumente de scris. Capacitate suficient de mare pentru toate obiectele de papetarie de care si nevoie. Prevazut cu eticheta pentru nume in interior, pentru personalizare si identificare usoara.Penar pentru scoala din..
95,00 Lei
Producător: Lego Model: 10050-1804
Penar neechipat Lego Ninjago Penar din poliester, potrivit pentru copsi cu varsta intre 3 si 12 ani. Inchidere cu fermoar ce asigura accesul facil si direct. Capacitate suficient de mare pentru toate obicetele de papetarie de care si nevoie. Greutate: 60 g. Dimensiuni: 8 x 23 x 8 cm..
25,00 Lei
Producător: Lego Model: 20085-1806
Penar echipat Lego Ninjago Penar din poliester, potrivit pentru copsi cu varsta intre 3 si 12 ani. Prevazut cu separatoare elastice pentru obiectele necesare: riga, echer, ascutitoare, radiera, 4 creioane mari, 2 creioane normale si 10 creioane colorate subtiri. Prevazut cu eticheta pentr..
130,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.