Categorii
Cos Cumparaturi

Nisip colorat si Seturi modelaj

Producător: Djeco Model: DJ09757
Set forme diferite pentru modelaj plastilina DjecoConține: 8 accesorii de lucru, cu forme diferite pe fiecare parte.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vop..
28,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630590
Set de modelaj cu plastilina Astro Robot Egmont Toys.Setul conține: o valiză cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, 1 instrument de lucru pentru aranjarea detaliilor, mecanism. Modelează pe mecanismul cu piciorușe plastilina și obții la final un robot care poate înainta singur!AVERTISMENT: Contr..
103,00 Lei
Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco
-26 %
Producător: Djeco Model: DJ08630
Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco, planse creative de decorat cu nisip colorat.Descoperă cele mai prietenoase animăluțe.Arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt ..
75,00 Lei 101,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09027
Plastilina multicolora Djeco,atelier plastilina,dezvoltare indemanare si creativitate.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile mov, galben, albastru deschis,..
37,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09756
Plastilina culori clasice Djeco,atelier plastilina,dezvoltare motrica si creativitate.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile verde, galben, albastru, roşu...
37,00 Lei
Joc cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco
-26 %
Producător: Djeco Model: DJ08633
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco.Totemuri purtătoare de noroc..și sclipici. Învață arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanță de nisip sau sclipici, cu care obții la final 5 tablouri deosebite..Jocul conține: 5 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi de..
92,00 Lei 124,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09500
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat cu zane Djeco, planse creativitate.Decorează rochiile prinţeselor pentru a le da strălucirea din poveşti.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia a..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09505
Joc creativ cu sclipici colorat portrete Djeco, joaca si desen cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la un bal la palat sau la o paradă de modă fantastică.Arta prin numere. Planşele sunt numerotate, fiecărui număr îi corespunde o nuanţă de sclipici.Conține 4 planșe predesenate, 6 t..
82,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09501
Joc creativ cu sclipici colorat pasari stralucitoare Djeco, desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la primavară și triluri din povești.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiuni în imagin..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09506
Joc creativ cu sclipici colorat moda pentru fete Djeco,desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la un atelier de modă și creații vestimentare unice.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiun..
82,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat fluturi Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09503
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat fluturi Djeco, planse creativitate.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia autocolantă), o pensulă pentru a îndepărta surplusul, 6 tuburi cu sclip..
75,00 Lei 95,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09508
Joc creativ cu sclipici colorat flori parfumate Djeco, joaca si desen cu sclipici.Setul conține 4 planșe predesenate cu imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru+ 1 pensulă, 6 recipiente cu sclipici și o carticică cu instrucțiuni.Confecționat din materiale n..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09509
Joc creativ cu sclipici colorat animale tropicale Djeco, joaca si desen creativ.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la o grădină minunată.Arta prin numere. Planşele sunt numerotate, fiecărui număr îi corespunde o nuanţă de sclipici.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, ..
82,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09502
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat animale Djeco, planse creativitate.Culoare și strălucire - planșe de decorat cu sclipici, cu motive indiene animaliere.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru, o pensulă..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08658
Joc creativ cu nisip colorat sport cu placa Djeco, joaca si desen creativ.Descoperă și într-o altă manieră sporturile preferate! Setul conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 12 recipiente cu nisip, o carticică cu instrucțiuni.C..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08663
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici pasari Djeco, joaca si desen creativ.Păsări strălucitoare și culori asortate. Setul conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 9 recipiente cu nisip, 2 sclipici și o carticică cu instrucțiuni.Con..
79,00 Lei
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici padurea fermecata Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ08662
Joc creativ cu nisip colorat şi sclipici pădurea fermecată Djeco.Arta prin numere. Descoperă o lume a animăluțelor de pădure pline de culoare.Conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 9 recipiente cu nisip, 2 sclipici și o carticică cu..
75,00 Lei 95,00 Lei
Joc creativ cu nisip colorat pesti stralucitori Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ08661
Joc creativ cu nisip colorat pesti stralucitori Djeco, joc creativ cu sclipici si animale.Descoperă o lume acvatică populată cu pești multicolori și sclipitori, folosind arta prin numere.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrume..
75,00 Lei 99,00 Lei
Joc creativ cu nisip colorat pasari Djeco
-26 %
Producător: Djeco Model: DJ08639
Joc creativ cu nisip colorat pasari Djeco.Invată arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanță de nisip și decorează imagini cu păsări din paradis.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit ..
75,00 Lei 101,00 Lei
Joc creativ cu nisip colorat mandala tibetana Djeco
-26 %
Producător: Djeco Model: DJ08634
Joc creativ cu nisip colorat mandala tibetana Djeco.Mandala este modelul originar al universului: aceeași formă reprezentată repetat, la scară din ce în ce mai mare, toate elementele având origine comună, un centru de unde totul pornește.Invată arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanț..
92,00 Lei 124,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08659
Joc creativ cu nisip colorat fete in natura Djeco.Descoperă planșele tablou folosind arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip. Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru de..
79,00 Lei
Joc creativ cu nisip colorat animale Djeco
-26 %
Producător: Djeco Model: DJ08660
Joc creativ cu nisip colorat animale Djeco.Descoperă animalele jucăușe folosind arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip. Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipi..
75,00 Lei 101,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09023
Forme de modelat plastilina si stampile Djeco,atelier plastilina forme stampile.Modelarea cu plastilină și jocul cu ștampile antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține 6 ștampile și forme ușor de folosit de cele mai ..
49,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08678
Set de creat tablouri cu nisip priviri vesele DjecoDescoperă cele mai prietenoase animăluțe. Arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip și astfel crezi tablouri deosebite. Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoad..
81,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09892
Atelier de modelat plastilina litere Djeco.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Setul conține 26 planșe cu literele conturate, astfel ca cei mici vor putea cu ușurință să învețe literele. Învață jucându-..
73,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09893
Atelier creativ de modelat plastilina animale Djeco Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Setul conține 8 planșe ilustrate cu diferite animale, astfel ca cei mici vor putea cu ușurință să modele..
73,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09028
Atelier creativ cu plastilina la coafor Djeco Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Cu instrumentele din acest set, distracția și imaginație sunt și ele antrenate! Setul conține 1 foarfecă din plasti..
49,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630592
Set de modelaj cu plastilina, bijuterii cu flori Egmont Toys.Setul conține: o valiză cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, suport accesorii: 3 agrafe metalice, 3 inele metalice. Modelează decorații pentru cele mai șic accesorii.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă suprave..
103,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09885
Joc creativ si atelier de modelare cu ceara colorata Djeco4 planșe cu accesoriile pregătite pentru a crea animăluțe amuzante şi prietenoase. Potrivești, modelezi și tabloul e gata!Jocul conține: 4 imagini de completat format 21x15 cm, 9 nuanțe x 10 buc de ceară pentru modelat, o cărticică cu instruc..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08637
Joc creativ cu nisip colorat printesa albastra Djeco.Descoperă o lume de basm cu arta prin numere - nisipul colorat te va ajuta să creezi 4 imagini deosebite, cu influențe poetice de origine orientală.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive..
79,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 35 (2 pagini)

Copiii iubesc culorile vii, formele si lumea inconjuratoare! Ajuta-i sa faca ceva creativ cu manutele lor, cumparand de aici cele mai apreciate seturi creative de modelaj sau nisip, forme, jocuri etc. Recreeaza cele mai reprezentative lucruri, animale ori locuri de pe Pamant folosind aceste uimitoare jocuri. Uita de plictiseala, televizor sau tableta si apleaca-ti privirea spre aceste seturi speciale pentru copiii de orice varsta.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).