Categorii
Cos Cumparaturi

Nisip colorat si Seturi modelaj

Set forme diferite pentru modelaj plastilina Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ09757
Set forme diferite pentru modelaj plastilina DjecoConține: 8 accesorii de lucru, cu forme diferite pe fiecare parte.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vop..
32,00 Lei 41,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630590
Set de modelaj cu plastilina Astro Robot Egmont Toys.Setul conține: o valiză cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, 1 instrument de lucru pentru aranjarea detaliilor, mecanism. Modelează pe mecanismul cu piciorușe plastilina și obții la final un robot care poate înainta singur!AVERTISMENT: Contr..
124,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08630
Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco, planse creative de decorat cu nisip colorat.Descoperă cele mai prietenoase animăluțe.Arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt ..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09029
Plastilina stralucitoare DjecoModelarea cu plastilina antreneaza imaginatia si atentia copiilor, ajuta la dezvoltarea motricitatii fine si a coordonarii ochi-mana. Totul e cu atat mai atractiv cu cat plastilina este stralucitoare!Contine: 4_140 g recipiente cu plastilina cu sclipici culorile tur..
51,00 Lei
Plastilina si set accesorii modelaj Djeco
-10 %
Producător: Djeco Model: DJ09755
Plastilina si set accesorii modelaj Djeco,atelier plastilina si creativitate.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile verde, galben, albastru, roşu, 21 accesorii de lucru.Pasta de modelaj contine gluten! Interzis a fi folosita de catre copiii cu alergie la gluten!Modelarea cu pla..
128,00 Lei 143,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09027
Plastilina multicolora Djeco,atelier plastilina,dezvoltare indemanare si creativitate.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile mov, galben, albastru deschis,..
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09756
Plastilina culori clasice Djeco,atelier plastilina,dezvoltare motrica si creativitate.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile verde, galben, albastru, roşu...
42,00 Lei
Joc cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco
-13 %
Producător: Djeco Model: DJ08633
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco.Totemuri purtătoare de noroc..și sclipici. Învață arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanță de nisip sau sclipici, cu care obții la final 5 tablouri deosebite..Jocul conține: 5 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi de..
115,00 Lei 132,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09500
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat cu zane Djeco, planse creativitate.Decorează rochiile prinţeselor pentru a le da strălucirea din poveşti.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia a..
90,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat portrete Djeco
-17 %
Producător: Djeco Model: DJ09505
Joc creativ cu sclipici colorat portrete Djeco, joaca si desen cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la un bal la palat sau la o paradă de modă fantastică.Arta prin numere. Planşele sunt numerotate, fiecărui număr îi corespunde o nuanţă de sclipici.Conține 4 planșe predesenate, 6 t..
96,00 Lei 115,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09501
Joc creativ cu sclipici colorat pasari stralucitoare Djeco, desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la primavară și triluri din povești.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiuni în imagin..
90,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat moda fetite Djeco
-17 %
Producător: Djeco Model: DJ09506
Joc creativ cu sclipici colorat moda pentru fete Djeco,desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la un atelier de modă și creații vestimentare unice.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiun..
96,00 Lei 115,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09508
Joc creativ cu sclipici colorat flori parfumate Djeco, joaca si desen cu sclipici.Setul conține 4 planșe predesenate cu imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru+ 1 pensulă, 6 recipiente cu sclipici și o carticică cu instrucțiuni.Confecționat din materiale n..
90,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat animale tropicale Djeco
-17 %
Producător: Djeco Model: DJ09509
Joc creativ cu sclipici colorat animale tropicale Djeco, joaca si desen creativ.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la o grădină minunată.Arta prin numere. Planşele sunt numerotate, fiecărui număr îi corespunde o nuanţă de sclipici.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, ..
96,00 Lei 115,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09502
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat animale Djeco, planse creativitate.Culoare și strălucire - planșe de decorat cu sclipici, cu motive indiene animaliere.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru, o pensulă..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08658
Joc creativ cu nisip colorat sport cu placa Djeco, joaca si desen creativ.Descoperă și într-o altă manieră sporturile preferate! Setul conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 12 recipiente cu nisip, o carticică cu instrucțiuni.C..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08663
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici pasari Djeco, joaca si desen creativ.Păsări strălucitoare și culori asortate. Setul conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 9 recipiente cu nisip, 2 sclipici și o carticică cu instrucțiuni.Con..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08662
Joc creativ cu nisip colorat şi sclipici pădurea fermecată Djeco.Arta prin numere. Descoperă o lume a animăluțelor de pădure pline de culoare.Conține planșe predesenate cu 4 imagini de decorat, numerotate pe fiecare segment, un instrument de lucru, 9 recipiente cu nisip, 2 sclipici și o carticică cu..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08661
Joc creativ cu nisip colorat pesti stralucitori Djeco, joc creativ cu sclipici si animale.Descoperă o lume acvatică populată cu pești multicolori și sclipitori, folosind arta prin numere.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrume..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08639
Joc creativ cu nisip colorat pasari Djeco.Invată arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanță de nisip și decorează imagini cu păsări din paradis.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit ..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09023
Forme de modelat plastilina si stampile Djeco,atelier plastilina forme stampile.Modelarea cu plastilină și jocul cu ștampile antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține 6 ștampile și forme ușor de folosit de cele mai ..
54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08678
Set de creat tablouri cu nisip priviri vesele DjecoDescoperă cele mai prietenoase animăluțe. Arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip și astfel crezi tablouri deosebite.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoad..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09892
Atelier de modelat plastilina litere Djeco.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Setul conține 26 planșe cu literele conturate, astfel ca cei mici vor putea cu ușurință să învețe literele. Învață jucându-..
85,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09894
Atelier de modelat plastilina buline DjecoModelarea cu plastilina antreneaza manualitatea, imaginatia si atentia copiilor, ajuta la dezvoltarea motricitatii fine si a coordonarii ochi-mana. Este cu atat mai distractiv atunci cand ccreeaza utilizand culori care sa ii stimuleze pe cei mici, planse fru..
85,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09893
Atelier creativ de modelat plastilina animale Djeco Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Setul conține 8 planșe ilustrate cu diferite animale, astfel ca cei mici vor putea cu ușurință să modele..
85,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09028
Atelier creativ cu plastilina la coafor Djeco Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână. Cu instrumentele din acest set, distracția și imaginație sunt și ele antrenate! Setul conține 1 foarfecă din plasti..
58,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09503
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat fluturi Djeco, planse creativitate.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia autocolantă), o pensulă pentru a îndepărta surplusul, 6 tuburi cu sclip..
90,00 Lei
Producător: Craze Model: CRZ16404
Slime magic XXL multicolor CrazeCu modelul slime magic XXL multicolor de la Craze distractia lipicioasa este acum si mai mare! Magic slime poate fi presat, tras sau poti sa-l observi cum se topeste sau se scurge. Slime-ul este inodor, nu contine gluteni si vine amabalat intr-un tub special din plast..
102,00 Lei
Producător: Craze Model: CRZ16138
Slime magic culori neon CrazeCu modelele de slime magic culori neon de la Craze distractia lipicioasa este acum si mai mare! Magic slime poate fi presat, tras sau poti sa-l observi cum se topeste sau se scurge. Slime-ul este inodor, nu contine gluteni si vine amabalat intr-un tub special din plastic..
19,00 Lei
Producător: Craze Model: CRZ16169
Slime magic culori metalice CrazeCu modelele de slime magic culori metalice de la Craze distractia lipicioasa este acum si mai mare! Magic slime poate fi presat, tras sau poti sa-l observi cum se topeste sau se scurge. Slime-ul este inodor, nu contine gluteni si vine amabalat intr-un tub special din..
19,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 70 (3 pagini)

Copiii iubesc culorile vii, formele si lumea inconjuratoare! Ajuta-i sa faca ceva creativ cu manutele lor, cumparand de aici cele mai apreciate seturi creative de modelaj sau nisip, forme, jocuri etc. Recreeaza cele mai reprezentative lucruri, animale ori locuri de pe Pamant folosind aceste uimitoare jocuri. Uita de plictiseala, televizor sau tableta si apleaca-ti privirea spre aceste seturi speciale pentru copiii de orice varsta.