Your Cart

Nisip colorat si Seturi modelaj

Copiii iubesc culorile vii, formele si lumea inconjuratoare! Ajuta-i sa faca ceva creativ cu manutele lor, cumparand de aici cele mai apreciate seturi creative de modelaj sau nisip, forme, jocuri etc. Recreeaza cele mai reprezentative lucruri, animale ori locuri de pe Pamant folosind aceste uimitoare jocuri. Uita de plictiseala, televizor sau tableta si apleaca-ti privirea spre aceste seturi speciale pentru copiii de orice varsta.

Set forme diferite pentru modelaj plastilina Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ09757
Set forme diferite pentru modelaj plastilina DjecoConține: 8 accesorii de lucru, cu forme diferite pe fiecare parte.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vop..
28,00 Lei 36,00 Lei
Set de modelaj cu plastilina, bijuterii cu flori Egmont Toys
-23 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630592
Set de modelaj cu plastilina, bijuterii cu flori Egmont Toys.Setul conține: o valiză cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, suport accesorii: 3 agrafe metalice, 3 inele metalice. Modelează decorații pentru cele mai șic accesorii.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă suprave..
103,00 Lei 134,00 Lei
Set de modelaj cu plastilina Astro Robot Egmont Toys
-23 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630590
Set de modelaj cu plastilina Astro Robot Egmont Toys.Setul conține: o valiză cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, 1 instrument de lucru pentru aranjarea detaliilor, mecanism. Modelează pe mecanismul cu piciorușe plastilina și obții la final un robot care poate înainta singur!AVERTISMENT: Contr..
103,00 Lei 134,00 Lei
Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08630
Set creativ cu nisip colorat tablouri animale Djeco, planse creative de decorat cu nisip colorat.Descoperă cele mai prietenoase animăluțe.Arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt ..
79,00 Lei 103,00 Lei
Plastilina si set accesorii modelaj Djeco Plastilina si set accesorii modelaj Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09755
Plastilina si set accesorii modelaj Djeco,atelier plastilina si creativitate.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile verde, galben, albastru, roşu, 21 accesorii de lucru.Pasta de modelaj contine gluten! Interzis a fi folosita de catre copiii cu alergie la gluten!Modelarea cu pla..
111,00 Lei 144,00 Lei
Plastilina culori clasice Djeco Plastilina culori clasice Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09756
Plastilina culori clasice Djeco,atelier plastilina,dezvoltare motrica si creativitate.Modelarea cu plastilină antrenează imaginația și atenţia copiilor, ajută la dezvoltarea motricităţii fine şi a coordonării ochi-mână.Conține: 4x140 g recipiente cu plastilină culorile verde, galben, albastru, roşu...
37,00 Lei 47,00 Lei
Joc cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco Joc cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08633
Joc creativ cu nisip colorat si sclipici Totem Djeco.Totemuri purtătoare de noroc..și sclipici. Învață arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o nuanță de nisip sau sclipici, cu care obții la final 5 tablouri deosebite..Jocul conține: 5 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi de..
97,00 Lei 126,00 Lei
Joc creativ de modelare cu ceara colorata Djeco Joc creativ de modelare cu ceara colorata Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09885
Joc creativ si atelier de modelare cu ceara colorata Djeco4 planșe cu accesoriile pregătite pentru a crea animăluțe amuzante şi prietenoase. Potrivești, modelezi și tabloul e gata!Jocul conține: 4 imagini de completat format 21x15 cm, 9 nuanțe x 10 buc de ceară pentru modelat, o cărticică cu instruc..
90,00 Lei 117,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat zane Djeco Joc creativ cu sclipici colorat zane Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09500
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat cu zane Djeco, planse creativitate.Decorează rochiile prinţeselor pentru a le da strălucirea din poveşti.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia a..
79,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat pasari Djeco Joc creativ cu sclipici colorat pasari Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09501
Joc creativ cu sclipici colorat pasari stralucitoare Djeco, desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la primavară și triluri din povești.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiuni în imagin..
79,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat moda fetite Djeco Joc creativ cu sclipici colorat moda fetite Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09506
Joc creativ cu sclipici colorat moda pentru fete Djeco,desen creativ cu sclipici.Imagini strălucitoare care te duc cu gândul la un atelier de modă și creații vestimentare unice.Conține 4 planșe predesenate, 6 tuburi cu sclipici colorat, un instrument de lucru, o pensulă și o carticică cu instrucțiun..
82,00 Lei 107,00 Lei
Joc creativ cu sclipici colorat fluturi Djeco Joc creativ cu sclipici colorat fluturi Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ09503
Joc creativ de decorat cu sclipici colorat fluturi Djeco, planse creativitate.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu sclipici sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia autocolantă), o pensulă pentru a îndepărta surplusul, 6 tuburi cu sclip..
79,00 Lei 103,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.