Your Cart

Ninjago

Producător: Lego Model: 70636
Lego Ninjago - Zane - Maestru Spinjitzu.Demonstreaza-ti abilitatile super Spinjitzu cu Zane! Plaseaza Ninja de gheata in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri nastrusnice precum Devierea. Apoi creeaza-ti propriile pro..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70633
Lego Ninjago - Kai - Maestru Spinjitzu.Devino un maestru Spinjitzu cu Kai! Plaseaza-l pe Ninja rosu in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri uimitoare precum Invartirea. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu s..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70645
Lego Ninjago - Cole Dragonjitzu.Fii ninja cu extraordinarul Cole Dragonjitzu 70645 LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Apoi aseaza-l pe Cole in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, si trage snurul de lansare. Poti face cascadorii aeriene uimitoare prec..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70648
Lego Ninjago - Zane Dragonjitzu.Urca spre glorie ninja cu Zane Dragojitzu 70648 LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Aseaza-l pe Zane in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, apoi trage snurul de lansare. Poti face cascadorii nebunesti precum Cuibul drag..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70635
Lego Ninjago - Jay Maestru Spinjitzu.Fii ninja si demonstreaza-ti trucurile Spinjitzu cu Jay! Plaseaza Ninja albastru in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata super trucuri precum Saritura. Apoi creeaza-ti propriile provocari..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70646
Lego Ninjago-Jay Dragonjitzu.Deprinde noi abilitati ninja palpitante cu Jay Dragonjitzu 70646 LEGO NINJAGO! Construieste manerul din caramizi LEGO, aseaza-l pe Jay in capsula pe Jay, ataseaza lama si aripile de dragon, apoi trage snurul de lansare. Poti face cascadorii spectaculoase precum Dragonul ..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70647
Lego Ninjago - Kai Dragonjitzu.Atinge inaltimi cu Kai Dragonjitzu 70647 LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Aseaza-l pe Kai in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, apoi trage snurul de lansare. Poti face cascadorii ninja uimitoare precum Ochiul Dragonu..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70650
Lego Ninjago - Aripa Destinului.Construieste Aripa Destinului 70650 LEGO NINJAGO din ruinele Darului Destinului si lanseaza-te spre cer cu Kai! Zboara deasupra desertului si trage cu lansatoarele de piroane si cu lansatoarele actionate cu arc ale acestui extraordinar avion. Fereste-te de Jet Jack ca..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70652
Lego Ninjago - Stormbringer.Calatoreste pe Stormbringer Dragonul de fulger 70652 LEGO NINJAGO impreuna cu Jay, si lanseaza fulgere din gura sa! Dar ai grija - raufacatorul incearca sa inhate aceasta puternica creatura cu Lantul sau Vengestone! Arunca-l in aer cu coada sfichiuitoare a dragonului, in ..
200,00 Lei
Producător: Lego Model: 70653
Lego Ninjago - Firstbourne.Ajuta-i pe Kai si Cole sa o salveze pe Firstbourne - mama tuturor dragonilor - din ghearele Vanatorilor de dragoni! Bate din aripile puternicului dragon Firstbourne 70653 LEGO NINJAGO, pentru a zbura din calea lansatoarelor de piroane ale Elicopterului de vanatoare. Pocnes..
350,00 Lei
Producător: Lego Model: 70639
Lego Ninjago - Cursa Sarpelui Jaguar.Concureaza cu super grozava motocicleta a lui Zane impotriva demonicei Motociclete Oni a Domnului E. Desfasoara lansatoarele de piroane si indreapta-le spre ticalosul Fiii lui Garmadon. Fereste-te de lamele taietoare cu tepi si lansatoarele de piroane ale Motocic..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 70655
Lego Ninjago - Groapa Dragonilor.Goneste la Groapa Dragonilor 70655 LEGO NINJAGO cu eroii ninja si elibereaza dragonii capturati de Baronul de fier si de Vanatorii de dragoni! Evita loviturile lansatorului dublu de rachete de pe acoperisul turnului de paza. Protejeaza-l pe Maestrul Dragon care poart..
700,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.