Categorii
Cos Cumparaturi

Skateboard-uri Pentru Baieti

Set protectie Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW003
Set protectie Paw Patrol (Genunchiere, Cotiere, Protectie Incheieturi).Seturile de protectie de la Darpeje sunt esentiale pentru protectia copilul tau. Implica-te in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol si protejeaza-te impotriva eventualelor accidenta..
88,00 Lei
Role 2 in 1 baieti Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW084
Role 2 in 1 baieti Paw Patrol Implica-te in viteza in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol. Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber impreuna cu Marshall, Chase si Rubble. Rolele 2 in 1 pentru baieti de la Darpeje au dimensiunea ..
242,00 Lei
Mini Skateboard rosu 43 cm Funbee
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOFUN247R
Mini Skateboard rosu 43 cm Funbee.Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber alaturi de Mini skateboard-ul Funbee rosu de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa este de 20..
66,00 Lei
Mini Skateboard albastru 43 cm Funbee
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOFUN247B
Mini Skateboard albastru 43 cm Funbee.Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber alaturi de Mini skateboard-ul Funbee albastru de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa es..
66,00 Lei
Mini Skateboard 43 cm Emoji
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOEMO247
Mini Skateboard 43 cm Emoji.Calatoreste si tu alaturi de simbolurile colorate Emoji cu ajutorul mini skateboard-ul de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa este de 20kg.Varsta recomandata: +5..
88,00 Lei
Casca de protectie Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW212
Casca de protectie Paw Patrol.Produsele destinate protectiei de la Darpeje sunt esentiale pentru siguranta copilul tau. Implica-te in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol si protejeaza-te impotriva eventualelor accidentari! Distreaza-te ore in sir si b..
94,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Copiii iubesc sa alerge, sa faca miscare si sa se joace cu cei de-o seama cu ei! Tocmai de aceea ti-am pregatit in aceasta categorie a magazinului online Kizo.ro o sumedenie de articole cu roti, pentru baieti sau fete. Ai de ales dintre role de diferite marimi, cu designuri moderne, avand imprimate personajele preferate din desene animate sau jocuri; patine cu roti reglabile; skateboard-uri si mini-skateboard-uri; echipamente de protectie la set sau individuale. Sa inceapa joaca ...in parc sau chiar in fata casei!