Categorii
Cos Cumparaturi

Knights

Urias cu luptatori pitici Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6004
Urias cu luptatori pitici Playmobil KnightsProtejeaza-te de uriasul cu luptatorii pitici! Acest urias este recunoscut pt forta lui datorita bratelor mobile si capului cat si pt bata lui uriasa. Setul include doua figurine, urias, bata, catuse, casca, topor de lupta si alte accesorii. Acest set este ..
115,00 Lei
Printi si Cavaleri Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5657
Printi si Cavaleri Playmobil KnightsProtejeaza regatul de inamici cu setul portabil cavalerii dragonului de la Playmobil. Setul contine toate accesoriile necesare de care copiii au nevoie pentru a se transforma intr-un cavaler viteaz gata sa se&..
85,00 Lei
Inamici in Castelul cavalerilor Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6002
Inamici in Castelul cavalerilor Playmobil KnightsCastelul cavalerilor lup de la Playmobil este ascunzatoarea ideala impotriva unui atatc al inamicilor! Se pot observa steaguri in jurul castelului care indica un cap de lup, facand din acesta un teritoriu al lupilor. Exista un pasaj secret pe o parte ..
350,00 Lei
Fantoma cu led Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6042
Fantoma cu led Playmobil KnightsSperie intrusii cu aceasta fantoma cu LED. Aceasta fantoma care protejeaza castelul are doua setari de lumina pentru a-si face cunoscuta prezenta sa stranie: culoarea se schimba si palpaie alb. Sau ii va ingrozi pe intrusi printr-o culoare persistenta (bateriile nu su..
60,00 Lei
Dragonul fioros Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6003
Dragonul fioros Playmobil KnightsInamici feriti-va! Nimeni nu are vreo sansa in fata marelui dragon! Cu picioare mobile, gheare, cap, gura si aripi, acest dragon este extrem de agil si gata de actiune. Cavalerii isi pot proteja regatul calarind pe spatele dragonului. Setul include un dragon, o figur..
155,00 Lei
Cavaleri Soim cu tun de batalie Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6038
Cavaleri Soim cu tun de batalie Playmobil KnightsLoveste peretii castelului cu ajutorul tunului de batalie. Roteste si inclina tunul pentru a gasi tinta perfecta. Bila tunului si proviziile pot fi transportate in carucior. Setul include doi cavaleri inarmati, scuturi, arc cu sageti, torta, carucior,..
120,00 Lei
Cavaleri Soim cu trasura camuflata Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6005
Cavaleri Soim cu trasura camuflata Playmobil KnightsFuriseaza-te pe teritoriul inamicilor cu trasura de camuflaj a cavalerilor soim. Ascunde cele doua figurine in interiorul trasurii, in carul cu fan. Setul include trei figurine, scuturi, arc si sageti, sabie, coasa, un bivol, trasura, galeata de ap..
120,00 Lei
Cavaleri Regali Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6006
Cavaleri Regali Playmobil KnightsAi grija! Protejeaza castelul de raufacatori cu ajutorul Cavalerilor Regali de la Playmobil. Setul include trei cavaleri, un cal, scuturi, sabii si alte accesorii. Incurajeaza copiii sa exploreze si sa invete in timp ce se distreaza!Varsta recomandata: 4-10 ani..
80,00 Lei
Cavaler cu catapulta set portabil Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9106
Cavaler cu catapulta set portabil Playmobil KnightsCavalerul va lupta catre victorie cu ajutorul acestui set! Ii va fi mult mai usor sa apere castelul cu ajutorul catapultei multifunctionala, care are o multime de proiectile. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la..
60,00 Lei
Castelul regal a Cavalerilor Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6000
Castelul regal a Cavalerilor Playmobil KnightsApara-ti regatul de atacurile inamicilor cu ajutorul Cavalerilor Lei de la Playmobil. Cu porti metalice, pod mobil si tunuri defensive castelul este inarmat pentru a face fata celor mai vitrege atacu..
950,00 Lei
Castelul Cavalerilor Soim Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6001
Castelul Cavalerilor Soim Playmobil KnightsCavalerii Ordinului Vultur se simt in siguranta in castelul lor. Vei ramane surprins de ce vei gasi in acest castel: o scara secreta, o usa capcana, un loc pentru a ascunde comorile si a proteja bunurile de valoare de inamici. Dar atentie la inamicii care i..
650,00 Lei
 Pusculita oul Dragon si Cavaler Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6836
Pusculita Oul Dragon si Cavaler Playmobil KnightsEi bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? Curajosul Razboinic Dragon cu sabie, scut si torta! Arunca-te in lupta! Varsta recomandata: 4-10 ani..
50,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)