Categorii
Cos Cumparaturi

Juniors 7 ani

Jaful de la banca cu Subminatorul Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10760
Jaful de la banca cu Subminatorul Lego JuniorsAtentie acolo jos! Underminer da o spargere la seiful bancii din Metroville. Sari in Incredibile si goneste pentru a-l confrunta pe raufacatorul in masina sa Tunneler. Ajut-o pe Dna Incredible sa recupereze prada, in timp ce Dl Incredible incearca sa-i i..
160,00 Lei
Evadarea Pteranodonului Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10756
Evadarea Pteranodonului Lego JuniorsAtentie, vulcanul e pe cale sa erupa. Nu scapa din ochi fluxul de lava in timp ce astepti sosirea elicopterului salvator. Iata-l! Apuca franghia care se balanseaza din usa si urca-te inauntru. Grabeste-te, caci bulgarele de lava se apropie. Hei, dar ce-i asta? Pte..
120,00 Lei
Evadarea lui T. Rex Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10758
Evadarea lui T. Rex Lego JuniorsFii atent la porti, un T. rex isi face de cap. Ajuta-l pe Claire si pe savant sa supravegheze puiul de dinozaur si ouale, cat timp paznicul urca scara pentru a se uita dupa dinozaurul gigant. Incarca cu hot dog bratul robotic si distrage-l pe T. rex de la poarta. Apoi..
260,00 Lei
Elastigirl si urmarirea pe acoperis Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10759
Elastigirl si urmarirea pe acoperis Lego JuniorsPriveste, sus pe acoperis! Screenslaver incearca sa se patrunda in satelit.Goneste cu Elastigirl pe Elasticiclul ei spre cladire, dar atentie la turbina care se roteste. Urca pe acoperis, ia-ti avant de pe panoul de publicitate si intinde-te pentru a t..
130,00 Lei
Camionul de salvare al rapitorului Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10757
Camionul de salvare al rapitorului Lego Juniors Apuca copanul de pui si fugi spre camion! Vulcanul de pe insula sta sa erupa, si de tine depinde salvarea raptorului ratacit. Pune cusca pe pamant si deschide poarta, apoi prinde puiul de bat si foloseste-l ca momeala pentru a ispiti raptorul in c..
160,00 Lei
Atacul lui Joker in Batcave Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10753
Atacul lui Joker in Batcave Lego JuniorsProtejeaza Batcave cu Batman in super avionul lui cu reactie Batwing. Lanseaza avionul cu reactie din Batcave in timp ce Robin monitorizeaza situatia din centrul de comanda, si urmareste-l pe Joker in masina sa ultra-rapida ce scuipa flacari. Trage asupra masi..
160,00 Lei
Aeroportul orasului Lego Juniors
Stoc 0
Producător: Lego Model: 10764
Aeroportul orasului Lego JuniorsComanda-ti biletul de avion si mergi la Aeroportul Orasului LEGO Juniors. Pune bagajul pe banda transportoare si mergi afara pentru a vedea incarcarea corespondentei si pachetelor in avionul de marfa. Pilotul s-a urcat in cabina avionului de pasageri iar acum se anunt..
260,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)