Your Cart

Jocuri Diverse Copii

Jocurile si jucariile sunt cei mai importanti piloni in educarea si invatarea celor mici. Prin joaca si joc, copiii reusesc sa cunoasca lumea, sa se cunoasca pe ei insisi si sa relationeze corect cu cei de langa ei. Tocmai de aceea, intotdeauna mai este loc pentru noi jucarii! Descopera aici oferta Kizo de jocuri!

Producător: Egmont Toys Model: Egm_630695
Tangram magnetic Egmont Găsește nenumărate variante de a alătura cele 7 piese clasice pe care le conține jocul tangram! AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține magnet! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Egmont toys, Belgia    &nb..
18,00 Lei 23,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD020
Mini caleidoscop spatiu Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Deci, cum vad marțienii? Din nava ta, poți privi spațiul cosmic cu magnificul Ochi spațial. Un obiectiv care convertește realitatea în fragmente mici, magice! Confecționat din  materiale non-tox..
23,00 Lei 33,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD087M16
Mini caleidoscop Panda LondjiJucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din ..
23,00 Lei 38,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD082S12
Mini caleidoscop Natura Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din&nb..
23,00 Lei 38,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD084S12
Mini caleidoscop Balerine LondjiJucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din&n..
23,00 Lei 38,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05226
Jocuri clasice Ludo Co Junior Djeco Setul contine 2 jocuri clasice (Nu te supăra frate și Jocul gâștelor) în variante simplificate, cu o grafică prietenoasă, adaptate pentru copii mici. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ..
72,00 Lei 94,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08443
Joc Pixel Tangram Djeco Joc tactic, sau un altfel de puzzle. Ai nevoie de concentrare și atenție ca să recreezi imaginile indicate pe cartonașele din set. Setul conține 1 suport hașurat, 25 cartonașe cu pixeli în diferite combinații, 30 cartonașe cu modele diferite care trebuie construite cu..
89,00 Lei 116,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08552
Joc Little Memo Djeco Joc adaptat pentru cei mici, pentru a începe cu reguli simple jocul cu partener. Descoperă animăluțele ascunse prin grădină! Jocul conţine: 9 figurine cu animale, 1 cutie ”tufiș” sub care se ascund animalele. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reg..
94,00 Lei 122,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08550
Joc Little Circuit Djeco Joc de asociere și observație, conceput special pentru cei mai mici jucători. Animăluțele se mută pe planșa de joc pe buline colorate, în funcție de aruncarea cu zarul a fiecărui jucător. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&..
79,00 Lei 103,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08554
Joc Little Balance Djeco Broscuțele trebuie să stea în echilbru pe nuferii tot mai înalți. Un joc de îndemânare și cooperare conceput special pentru cei mici, cu reguli simple și amuzante; încurajează comunicarea între copil și părinte în timpul jocului, jocul cu partener. Confecționat din mat..
89,00 Lei 116,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08553
Joc Little Association Djeco Joc de asociere, conceput special pentru cei mai mici jucători. Iepurașul stă în grădina de zarzavaturi, broscuța lângă iaz..fiecare animal și legumă are locul ei, iar copii sunt astfel ajutați să înțeleagă diferite categorii și să facă asocieri corecte. Confecționa..
79,00 Lei 103,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08557
Joc Little Action Djeco Joc de coordonare a mișcărilor, conceput special pentru cei mai mici jucători pentru a învăța să mute obiecte și motricitatea fină. Pune animăluțele în locurile indicate și câștigi medalii. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&..
94,00 Lei 122,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 142 (12 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.