Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii Educative

(307 produse)
Producător: Djeco Model: DJ06641
Vehicule de asamblat Tap Tap Djeco Un garaj ideal, unde poţi asambla cele mai performante maşini şi utilaje. Ai grijă doar să păstrezi toate piesele în ordine şi să nu baţi cuiele unde nu trebuie. Confecționat din lemn si materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISME..
169,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06303
Turn Montessori gaina Djeco Cercurile din lemn colorat pot fi introduse pe suportul din lemn având la bază principiul auto-educării şi aplicarea celor învăţate direct.  În timp ce se joacă, copilul învață mărimile, culorile, cum să construiască și își dezvoltă abilități motorice fine, cognit..
108,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550333
Telescop Egmont ToysJucărie optică care apropie/depărtează obiectele atunci când privești prin lentilă. *prețul este pe bucată. Sunt disponibile 2 variante, cu ilustrații diferite Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
53,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630695
Tangram magnetic Egmont Găsește nenumărate variante de a alătura cele 7 piese clasice pe care le conține jocul tangram! AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține magnet! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Egmont toys, Belgia    &nb..
22,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630103
Tabla magnetica 4 in 1 Egmont ToysTablă cu 4 variante de folosire, în funcție de suprafața folosită: tablă pentru cretă, white-board pentru carioca sau marker, tablă magnetică, rolă de hârtie pentru desen/pictură.Conține, tabla cu 2 fețe care au și rolul de suport, cutie cretă colorată, burete d..
219,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ03140
Tabla magnetica (whiteboard) Djeco Tablă pentru scris și jocul cu magnet. Setul conține tabla cu ramă din lemn, ilustrată, burete pentru șters și un set de 4 carioci marker potrivite pentru whiteboard. Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. Dimensi..
115,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511027
Socotitoare educativa Abacus Egmont Conține 1 socotitoare cu bile din lemn colorate. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un ad..
106,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630666
Set magnetic gigant Povesti si basme Egmont ToysSetul este conceput să fie distractiv și educativ pentru puiul tău, dar și ușor de luat peste tot cu tine, ca cel mic să aibă mereu la îndemână o activitate care să îl bucure. Conține coperți magnetice ilustrate (concepute în format mare, astfel că se ..
124,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05640
Set de constructie trasee ZigGo 28 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
182,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05642
Set de constructie trasee ZigGo 25 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
154,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ002U
Puzzle vocale AEIOU Londji 5 puzzle-uri cu vocalele din alfabet, fiecare indicând o literă. Puzzle-urile au de la 3 la 7 piese. Confecționat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de suf..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08149
Puzzle trio cauza efect Djeco 8 puzzle-uri cu câte 3 piese, cauză-efect. Ce se intamplă când pinguinul găsește o bucată de gheață? Sau atunci când un șoricel are trei gheme de ață? Confecționat din carton, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: C..
46,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630655
Puzzle magnetic cu roboti Egmont.Un altfel de puzzle! Piese magnetice cu care cel mic poate construi cei mai simpatici roboți. Ușor de luat peste tot cu tine, ca cel mic să aibă mereu la îndemână o activitate distractivă. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține magnet! Se recoman..
32,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630662
Puzzle magnetic cu animale Egmont.Un altfel de puzzle! Piese magnetice cu animale, pe care le poți refolosi de nenumărate ori. Ușor de luat peste tot cu tine, ca cel mic să aibă mereu la îndemână o activitate educativă. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține magnet! Se recomandă..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08152
Puzzle duo emotii Djeco 8 puzzle-uri cu câte 2 piese.  Fiecare puzzle exprimă un sentiment, ilustrând pe o piesă emoția care trebuie recunoscută și pe piesa pereche, o situație în care putem trăi emoția respectivă. Confecționat din carton, cu vopsele non-toxice, conform reglem..
46,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08156
Puzzle duo ascunselea Djeco 12 puzzle-uri din carton, fiecare din câte 2 piese. Unde este girafa? Caracatița se ascunde undeva in mare? Confecționat din carton, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se utiliza ..
46,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06642
Nave spatiale de asamblat Tap Tap Djeco Zborul în spațiu e fascinant! Ai grijă doar să păstrezi toate piesele în ordine şi să nu baţi cuiele unde nu trebuie. Dimensiuni: 30x22,5x3,5 cm. Confecționat din lemn si materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT..
169,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD163S12
Mini-caleidoscop Vara Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din ..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD020S12
Mini-caleidoscop Spatiu LondjiJucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Deci, cum vad marțienii? Din nava ta, poți privi spațiul cosmic cu magnificul Ochi spațial. Un obiectiv care convertește realitatea în fragmente mici, magice! Confecționat din  materiale non-toxi..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD140S12
Mini-caleidoscop pinguini in zapada Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecț..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD139S12
Mini-caleidoscop Lemuri Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din&nb..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD142S12
Mini-caleidoscop cu girafe Londji Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur. Confecționat din..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CD137S12
Mini-caleidoscop cu caprioare LondjiJucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur.Confecționa..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05350
Mini logix Sudoku Djeco Găsește diferențele! Ai la dispoziție 30 de planșe cu pătrățelele specifice jocului sudoku, pe care trebuie să le completezi cu cifre de la 1 la 9, astfel încât să nu se repete o cifră în același pătrățel și pe aceeași linie/coloană. Confecționat din materiale și vopsel..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05356
Mini logix ghiceste personajul Djeco Găsește diferențele! Ai la dispoziție 30 de planșe cu mai multe personaje, pe care trebuie să le ghicești fără să te uiți la ele, în funcție de descrierea partenerilor de joc. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05357
Mini logix gaseste portrete Djeco Găsește diferențele! Ai la dispoziție 30 de planșe cu mai multe personaje, pe care trebuie să le ghicești fără să te uiți la ele, în funcție de descrierea partenerilor de joc. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&AST..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05364
Mini logix Djeco puzzle imposibil pirati Puzzle imposibil! Sau crezi că tu poți reuși? Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Produc..
27,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05355
Mini logix batalie Djeco Găsește diferențele! Ai la dispoziție 30 de planșe cu ajutorul cărora trebuie să ghicești poziția navelor adversarilor. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05351
Mini logix  gaseste cuvintele Djeco Găsește diferențele! Ai la dispoziție 30 de planșe ăn care trebuie să regăsești cât mai multe cuvinte. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi s..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05388
Mini grafic Pixeli Djeco Ai la dispoziție 30 de planșe și un creion. Trebuie doar să ai răbdare și să-ți concentrezi atenția asupra detaliilor, colorând pătrățelele. Rezultate pe măsura efortului depus! Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. A..
27,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 307 (11 pagini)