Your Cart

Origami si Kraft-uri din hartie

Esti incantat de farmecul Origami si vrei sa il prezinti si micutilor tai? Cauti o metoda "curata" si "eleganta" de a fii creativ si a-i invata pe copiii frumusetea lucrului de mana? Nimic mai potrivit decat aceasta arta a plierii foilor de hartie colorata, in diferite modele de animale, obiecte ori forme decorative. Ajuta dezvoltarea simtului artistic si a creativitatii celor mici prin aceste uimitoare produse ale magazinului online de jucarii pentru copii Kizo.ro!

Creeaza vehicule din hartie Djeco Creeaza vehicule din hartie Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ09702
Creeaza diferite vehicule din hartie Djeco, joc creativ pentru baieti.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel ai cel mai dotat parc auto.Conține: 5 figurine de realizat, cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform r..
38,00 Lei 49,00 Lei
Creeaza si decoreaza cu portrete din hartie Djeco Creeaza si decoreaza cu portrete din hartie Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08944
Creeaza si decoreaza cu galerie de portrete din hartie Djeco, joc si atelier creativ din hartie, decoratie camera.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel prind viață multe animale prietenoase, care pot fi folosite și ca decorații pop-up.Conține: 8 planse figurine de realizat, 3 coli cu s..
47,00 Lei 61,00 Lei
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08768
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco, joc creativ cu hartie si decor camera cu flori.Un decor realizat în întregime de tine. Desprinzi, pliezi, lipești...și un întreg univers floral prinde viață. Apoi înșiri și atârni după cum îți place. Setul conține 24 de flori și 12 animăluțe pretăi..
49,00 Lei 64,00 Lei
Creeaza si decoreaaza cu flori colorate din hartie Djeco Creeaza si decoreaaza cu flori colorate din hartie Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ09403
Creeaza si decoreaza cu flori colorate din hartie Djeco, atelier creativitate pentru fetite.Un decor realizat în întregime de tine. Desprinzi, pliezi, lipești...și un întreg univers floral prinde viață.Setul conține 9 planșe cu mai multe flori pretăiate, coală cu abțibilduri.Confecționat din  m..
28,00 Lei 35,00 Lei
Creeaza si confectioneaza plicuri Djeco Creeaza si confectioneaza plicuri Djeco
-18 %
Producător: Djeco Model: DJ08778
Creeaza si confectioneaza plicuri Djeco , plicuri pentru diferite ocazii.Conține 24 coli preimprimate, 2 coli cu abțibilduri, o cărticică de instrucțiuni, pentru a crea modele diferote de plicuri, cu drag personalizate chiar de tine!Confecționat din  materiale non-toxice, cu vops..
28,00 Lei 34,00 Lei
Creeaza si confectioneaza cutii din hartie Djeco Creeaza si confectioneaza cutii din hartie Djeco
-18 %
Producător: Djeco Model: DJ08774
Creeaza si confectioneaza cutii din hartie Djeco pentru copii indemanatici si plini de imaginatie.Conține 24 coli preimprimate, 105 abțibilduri, o cărticică de instrucțiuni,  pentru a crea 3 modele de cutii.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform regleme..
28,00 Lei 34,00 Lei
Creeaza pesti din carton volubo Djeco Creeaza pesti din carton volubo Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ05634
Creeaza pesti din carton volubo Djeco, joc creativitate si imaginatie din carton.Cu acest set de construit copiii vor putea să obțină pești multicolori, în perfect și suprinzător echilibru!Conține 33 de piese din carton plastifiat pentru rezistență, cărticică cu modele.Confe..
64,00 Lei 83,00 Lei
Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ09672
Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco, joc creativ si atelier de creatie.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel prinde viață un univers exotic.Conține: 5 figurine de realizat, cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxi..
29,00 Lei 38,00 Lei
Creeaza origami portrete animale Djeco Creeaza origami portrete animale Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ08761
Creeaza origami portrete de animale Djeco, joc creativitate din hartie.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține 6 animale diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorică, creativitate,..
28,00 Lei 36,00 Lei
Creeaza origami initiere pentru fetite Djeco Creeaza origami initiere pentru fetite Djeco
-53 %
Producător: Djeco Model: DJ08773
Creeaza origami initiere si joaca pentru fetite Djeco, invata origami si distreaza-te.24 de coli decorate și 2 coli cu abțibilduri pentru ca după ce te-ai inițiat în arta origami să încingi o joacă pe cinste.Setul conține coli de origami, un manual de instrucțiuni în imagini pentru modelul sonliţă, ..
28,00 Lei 59,00 Lei
Creeaza origami initiere pentru baieti Djeco Creeaza origami initiere pentru baieti Djeco
Custom Labels -53 %
Producător: Djeco Model: DJ08764
Creeaza origami initiere pentru baieti Djeco, joc creativ, invata arta origami.24 de coli decorate și 2 coli cu abțibilduri pentru ca după ce te-ai inițiat în arta origami să încingi o joacă pe cinste.Setul conține coli de origami, un manual de instrucțiuni în imagini pentru modelul sonliţă, reguli ..
28,00 Lei 59,00 Lei
Creeaza origami familii de animale Djeco Creeaza origami familii de animale Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ08759
Creeaza origami familii de animale Djeco, joc cu hartie si creativitate.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține animale diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorică, creativitate, ..
28,00 Lei 36,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.