Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri de Societate

(248 produse)
Producător: Djeco Model: DJ08420
Ludanimo colectie de jocuri DjecoJocuri clasice pentu cei mici, pentru dezvoltarea memoriei, a indemanarii si obisnuirea cu regulile simple ale jocurilor de societate. Puteti de asemenea gasi numeroase alte variante de joaca cu figurinele si cuburile din set.Contine 2 zaruri (unul colorat si unu..
191,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05226
Jocuri clasice Ludo Co Junior Djeco Setul contine 2 jocuri clasice (Nu te supăra frate și Jocul gâștelor) în variante simplificate, cu o grafică prietenoasă, adaptate pentru copii mici. Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ..
83,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_570141
Joc Solitaire Egmont Pentru 1 sau 2 jucători. Un joc clasic la care cu fiecare mutare, se urmărește să se scoată câte o bilă de pe tabla de joc, sărind peste o altă bilă, fie orizontal, fie vertical. Este permisă mutarea peste o singură piesă, iar locul unde ”aterizezi” după mutare trebuie să fie..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05213
Joc Solitaire Djeco  Pentru 1 sau 2 jucători. Un joc clasic la care cu fiecare mutare, se urmărește să se scoată câte o bilă de pe tabla de joc, sărind peste o altă bilă, fie orizontal, fie vertical. Este permisă mutarea peste o singură piesă, iar locul unde ”aterizezi” după mutare trebuie s..
86,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05215
Joc nu te supara frate Ludo Djeco Joc clasic, cu design reinventat de Djeco. Fii primul care scoate cei 4 pioni din joc, după ce aceştia au parcurs întregul traseu. Conţine: tabla de joc, 16 pioni (câte 4 din fiecare culoare), un zar. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani,conţine pi..
63,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_600011
Joc Mikado gigantic Egmont ToysUn joc clasic, numai bun de jucat în grădină! Încercați diferite variante de a extrage bețele, nemișcându-le pe celelalte, cu o mână, cu ajutorul altui băț, al bățului special Samuraki sau folosind 2 bețe. Avansații pot alege care bețe doresc să le scoată, calculând pu..
125,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08131
Joc Memo Domino Djeco Conține: 28 de piese domino față-verso, 29 piese bingo (inclusiv ruleta), 32 piese memo. O colecție de jocuri clasice.  Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. Mod de curățare: cu cârpă moale, umedă. AVERTISM..
96,00 Lei
Joc logic Polyssimo Djeco
-10 %
Producător: Djeco Model: DJ08451
Joc logic Polyssimo Djeco Joc de logică. Conține 11 piese din lemn care formează un pătrat, 30 de cărți marcate cu 3 grade de dificultate (ușor, mediu, dificil). Scopul jocului este să reconstruiești pătratul folosind toate piesele, pornind de la forma indicată pe fi..
108,00 Lei 120,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08552
Joc Little Memo Djeco Joc adaptat pentru cei mici, pentru a începe cu reguli simple jocul cu partener. Descoperă animăluțele ascunse prin grădină! Jocul conţine: 9 figurine cu animale, 1 cutie ”tufiș” sub care se ascund animalele. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reg..
108,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08550
Joc Little Circuit Djeco Joc de asociere și observație, conceput special pentru cei mai mici jucători. Animăluțele se mută pe planșa de joc pe buline colorate, în funcție de aruncarea cu zarul a fiecărui jucător. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&..
90,00 Lei
Joc Little Balance Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ08554
Joc Little Balance Djeco Broscuțele trebuie să stea în echilbru pe nuferii tot mai înalți. Un joc de îndemânare și cooperare conceput special pentru cei mici, cu reguli simple și amuzante; încurajează comunicarea între copil și părinte în timpul jocului, jocul cu partener. Confecționat din mat..
102,00 Lei 114,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08557
Joc Little Action Djeco Joc de coordonare a mișcărilor, conceput special pentru cei mai mici jucători pentru a învăța să mute obiecte și motricitatea fină. Pune animăluțele în locurile indicate și câștigi medalii. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&..
108,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08135
Joc ferma Tactilo Loto Djeco Descoperă in interiorul săculețului un fruct, o insectă , un animal, o legumă, un accesoriu. Un joc de atingere (tactil) pentru a recunoaște diferite obiecte dintr-o fermă. Jocul conține 15 obiecte grupate în 5 categorii și o ruletă.  Confecționat din materi..
173,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08168
Joc Domino numere Djeco Conține: 28 de piese. Învățați să numărați potrivind fiecărei cifre grupul corespunzător de animăluţe. Amestecăm piesele și împărțim câte 6 piese fiecărui jucător. Jocul începe cu cel mai tânăr jucător, urmat de restul jucătorilor, în sensul acelor de ceasornic. Se așeaz..
46,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_570135
Joc Domino Egmont Toys Conține: 200 piese de domino din lemn (câteva sunt mai mari, 1 piesă are atașat 1 clopoțel, pentru a marca finalul lanțului). Scopul jocului: să îți pui în joc toate piesele de domino sau să dobori întregul lanț din piese, dintr-o mișcare. Confecționat din materiale ș..
101,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_DI013
Joc Domino circular Londji  Domino de formă circulară, atunci când toate piesele sunt aranjate setul având un diametru de 56 cm. Conține 28 de piese, cu care poți construi personaje cu meserii diferite și numere. Confecționat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&..
108,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08165
Joc Domino animo puzzle Djeco Jocul conține 28 piese. Instrucțiuni de joc: Amestecăm piesele şi le împărţim în mod egal după cum urmează : 2 jucători – câte 10 piese, 3 jucători - câte 7 piese, 4 jucători - câte 5 piese, 5 jucători - câte 4 piese. Jocul începe cu cel mai tânăr jucător, urmat d..
46,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08111
Joc Domino animale si culori Djeco Conține: 28 de piese. Amestecăm piesele și împărțim câte 6 piese fiecărui jucător. Jocul începe cu cel mai tânăr jucător,urmat de restul jucătorilor, în ordinea arătătorului ceasului. Se așază prima piesă. Următoarea piesă trebuie să aibăun capăt identic cu un..
63,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_570101
Joc domino animale ferma Egmont Toys Un joc clasic de domino, cu piese duble- pe o parte au animale de ferma, iar pe verso sunt buline, corespunzătoare cifrelor 1-6.  Setul conține valiză cartonată cu mâner, 28 de piese cu animale. Confecționat din materiale non-toxice, conform regleme..
68,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05209
Joc de strategie Yams Djeco Jocul conţine: 4 planșe de joc, 28 de jetoane, 5 zaruri. Fiecare jucător, pe măsură ce îi vine rândul, aruncă zarurile, obținând combinații care îi permit să completeze jetoanele pe planșă.  Combinațiile de zaruri valide sunt: -Căsuță animal (balenă, elefant,..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08402
Joc de strategie Wonderzoo Djeco Un joc pentru toată familia. Jucătorii trebuie să construiască cea mai primitoare gradina zoo, iar apoi să atragă vizitatorii în partea lor oferindu-le un traseu plăcut și plin de surprize. Confecționat din lemn şi carton cu vopsele non toxice conform regle..
154,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08404
Joc de strategie Twisty Djeco Un joc antrenant, pentru amatorii de jocuri de strategie.  Confecționat din lemn şi carton cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adul..
142,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05187
Joc de strategie TrioMonsters Djeco  Un joc monstruos de strategie. Adună cât mi multe cărți, dar ai grijă să pui monștrii în ordinea corectă. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recom..
62,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05208
Joc de strategie Pinguini pe gheata Djeco  Un joc asemănător clasiclului ”Sus-jos”, unde pinguinii trebuie să ajungă la icebergul pe care găsesc sardine. În drumul lor întâlnesc prieteni care îi ajută să înainteze mai repede sau animăluțe care îi ”rostogolesc” pe sloiurile de gheață din spate..
76,00 Lei
Joc de strategie Niwa Djeco
-10 %
Producător: Djeco Model: DJ08489
Joc de strategie Niwa Djeco Joc de strategie. Asemenea maeștrilor japonezi, cei doi jucători trebuie să își gândească fiecare mutare pentru a ajunge în grădina partenerului de joc. Fiecare pas presupune o strategie atent aleasă. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglemen..
128,00 Lei 142,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05270
Joc de strategie Naviplouf Djeco Clasicul joc jucat în pauzele de la școală pe caietul de matematică devine o bătălie navală. Jocul se simplifică pentru cei mici prin folosirea de coduri și culori, planșe și piese de joc magnetice și desene care ies din lumea abstractă ( ”balenă pe albastru” în l..
102,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05142
Joc de strategie Mistigriff DjecoStartegia te va ajuta! Găsește monștrii, salvează regele și regina, învinge dragonul și ești un cavaler apreciat ed toată lumea! Jocul conţine 36 de cărţi. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT:..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08478
Joc de strategie Kunayala Djeco Un joc tactic în care trebuie să aduni pești și caracatițe. Din fericire chiar și rechinii îți aduc puncte în acest joc, dacă sunt poziționați în bancul tău de pești, completat strategic pe parcursul jocului. Confecționat din materiale și vops..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08488
Joc de strategie Crazy Sudoku DjecoUn joc antrenant, pentru amatorii de jocuri clasice de strategie. Inspirat de regulile jocului sudoku, numerele sunt înlocuite de simboluri care trebuie aranjate logic, urmărind diferite grade de dificultate.Confecționat din lemn şi carton cu vopsele non toxice con..
96,00 Lei
Joc de strategie Bluff pirati Djeco
Nou
Producător: Djeco Model: DJ08417
Joc de strategie Bluff pirati DjecoDescopera comoara ascunsa inainte sa ajunga la ea piratii, un joc de societate captivant si distractiv  Numar de jucatori: 2-5 persoane. Durata joc: 20 minute   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghi..
130,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 248 (9 pagini)