Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri de Logica

(112 produse)

Culorile, formele si piesele acestor jocuri de logica ii vor captiva pe cei mici. Specificul fiecarui joc ii va face sa fie mai atenti, mai receptivi si mai dornici sa descopere lumea si sa treaca la urmatoarea provocare! Descopera in aceasta categorie de produse o multime de jocuri de logica, de la exercitii de memorie, pana la bingo, labirinturi.

Producător: Fridolin Model: Fr_17481
Labirint numerotat cu bila rosu Fridolin Joc logic si de indemanare- labirint cu bila. Confectionat din lemn si materiale non-toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite. A se utiliza sub stricta suprav..
16,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17486
Labirint numerotat cu bila natur Fridolin Joc logic si de indemanare- labirint cu bila. Confectionat din lemn si materiale non-toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite. A se utiliza sub stricta supr..
16,99 Lei
Jocuri logice din lemn Woodix Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08464
Jocuri logice din lemn Woodix Djeco O colectie de 6 jocuri logice, din lemn, pentru copii (si nu numai) isteti si indemanatici. Solutiile sunt incluse. Confectionat din lemn non toxic conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. A se..
95,99 Lei 120,00 Lei
Jocuri de logica Crazix metalice Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08463
Jocuri de logica Crazix metalice DjecoColectie de 6 de jocuri logice din metal, variantele Djeco pentru lacatul lui Pacala. Contine si solutiile. Confectionat din materiale non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. A se..
83,99 Lei 105,00 Lei
Joc tactic si startegie Spotissimo Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ08539
Joc tactic si startegie Spotissimo Djeco.Gaseste calea corecta! Piesele trebuie sa formeze o cale (sa uneasca patratul de start cu cel final), ocolind obstacole si respectand cateva reguli simple. Un joc cu nenumarate posibilitati, pe baza unor reguli usor de urmarit si cu putine piese. Logica face ..
96,99 Lei 122,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_MG002
Joc Memo micro animale Londji O variantă veselă a jocului de memorie, cu 30 de piese ilustrate. Reguli de joc: La începutul jocului piesele se amestecǎ şi se aşazǎ cu imaginea în jos, pe şiruri ordonate (ex. 6 rânduri şi 8 coloane). Fiecare jucǎtor alege douǎ piese; dacǎ sunt identice le scoate..
35,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_DI014U
Joc Memo 10 povesti Londji Joc de memorie si asociere. Contine 20 de piese circulare, cu imagini reprezentative din 10 povesti. Retine pozitia cartilor, asociaza si gaseste perechile. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERT..
84,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17001
Joc logic The kiss Klimt FridolinUn joc clasic, in care ai doar un loc gol pentru a muta piesele pana obtii imaginea finala, tabolul lui Klimt. Dimensiune: 15 x 13 cm. AVERTISMENT: Contraindicata copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Fridolin, ..
33,99 Lei
Joc logic Tangram Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08470
Joc logic Tangram Djeco Tangram-ul, jocul patratului magic este format din 7 figuri geometrice (2 triunghiuri mari, unul mediu si 2 mici, un paralelogram si un patrat). Diferenta dintre tangram si un puzzle normal este ca, in timp ce la puzzle piesele se pot aseza intr-un singur mod, dupa un mode..
83,99 Lei 105,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17307
Joc logic sarpe natur si rosu Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta perspicacitatea, inteligenta, rabdarea ..
33,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17306
Joc logic sarpe natur si negru Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta perspicacitatea, inteligenta, rabdare..
33,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17518
Joc logic puzzle 3D din bambus Flexi-cub 4 Fridolin Grad de dificultate : **** Scopul jocului este de a gasi cat mai multe variante de aranjare a puzzle-ului. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegati misterul puzzle-urilor. Dezvolta perspicacitatea si inteligenta. Confectionat din..
58,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17516
Joc logic puzzle 3D din bambus Flexi cub Fridolin Grad de dificultate : *** Scopul jocului este de a gasi cat mai multe variante de aranjare a puzzle-ului. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegati misterul puzzle-urilor. Dezvolta perspicacitatea si inteligenta. Confectionat din le..
58,99 Lei
Joc logic Polyssimo Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08451
Joc logic Polyssimo Djeco Joc de logica. Contine 11 piese din lemn care formeaza un patrat, 30 de carti marcate cu 3 grade de dificultate (usor, mediu, dificil). Scopul jocului este sa reconstruiesti patratul folosind toate piesele, pornind de la forma indicata pe fi..
101,99 Lei 128,00 Lei
Joc logic Labyrintix Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08487
Joc logic Labyrintix Djeco Joc de logica si rapiditate. Urmareste sagetile de pe cartonasul de joc si iesi din labirint cat mai repede. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub dire..
95,99 Lei 120,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_571000
Joc logic si de indemanare labirint Egmont ToysPune bila si apoi incearca sa inaintezi cu ajutorul butoanelor laterale, ocolind gaurile din labirint.Confectionat din lemn si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM. Mod de curatare: cu carpa moale, umeda.  AVERTISMENT! Cont..
97,99 Lei
Joc logic jungle Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ08450
Joc logic jungle DjecoJoc de logica. Dupa principiile completarii casutelor la sudoku, pune corect animalele pe plansa de joc, respectand indiciile aratate la fiecare cartonas de joc. Contine 30 cartonase cu grade diferite de dificultarte, plansa de joc, 9 tokenuri cu animale care trebuie puse pe pl..
59,99 Lei 75,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17588
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-8 Fridolin Grad de dificultate: ** Elibereaza inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care iti pun rabdarea si perspicacitatea la incercare.  Dupa ce ai reusit, incearca sa il aduci in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Co..
38,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17587
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-7 Fridolin Grad de dificultate: *** Elibereaza inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care iti pun rabdarea si perspicacitatea la incercare.  Dupa ce ai reusit, adu-l in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Confection..
38,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17586
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-6 Fridolin Grad de dificultate: ** Elibereaza inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care iti pun rabdarea si perspicacitatea la incercare.  Dupa ce ai reusit,  adu-l in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Confec..
38,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17154
Joc logic IQ Test Genius elibereaza inelul verde Fridolin Grad de dificultate: *** Elibereaza inelul. Dupa ce ai reusit, incearca sa il aduci in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Confectionat din lemn, metal, snur si alte materiale non-toxice conform reglementarilor EN71 & ..
39,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17353
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-3 Fridolin Grad de dificultate: **** Elibereaza inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care iti pun rabdarea si perspicacitatea la incercare. Dupa ce ai reusit, incearca sa il aduci in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Confectionat..
27,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17352
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-2 Fridolin Grad de dificultate: **** Elibereaza inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care iti pun rabdarea si perspicacitatea la incercare. Dupa ce ai reusit, incearca sa il aduci in pozitia initiala pentru urmatorul jucator. Confectionat..
27,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17323
Joc logic IQ Tangram in cutie Fridolin Tangram-ul, jocul patratului magic este format din 7 figuri geometrice (2 triunghiuri mari, unul mediu si 2 mici, un paralelogram si un patrat). Diferenta dintre tangram si un puzzle normal este ca, in timp ce la puzzle piesele sunt asezate intr-un singur fel..
33,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17265
Joc logic IQ metalic 5 Fridolin Grad de dificultate: ***** Joc logic puzzle 3D metalic. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta perspicacitatea, inteligenta, rabdarea si concentrarea. ..
28,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17262
Joc logic IQ metalic 4 Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D metalic. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta perspicacitatea, inteligenta, rabdarea si concentrarea. ..
28,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17266
Joc logic IQ metalic 3 Fridolin Grad de dificultate: *** Joc logic puzzle 3D metalic. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta perspicacitatea, inteligenta, rabdarea si concentrarea. ..
28,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17136
Joc logic IQ elibereaza inelul in cutie metalica-6 Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus, in cutie metalica. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta..
33,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17134
Joc logic IQ elibereaza inelul in cutie metalica-4 Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus, in cutie metalica. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolta..
33,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17133
Joc logic IQ elibereaza inelul in cutie metalica-3 Fridolin Grad de dificultate: ***** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus, in cutie metalica. Scopul jocului este de a demonta si apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gandire in care trebuie sa dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvolt..
33,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 112 (4 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).