Your Cart

Kendama

Lasa ca manutele celor mici sa manevreze cu entuziasm noile jucarii din aceasta categorie! Distractia este garantata cu oricare din jocurile de indemanare Kururin ori Kendama! Produse din lemn si materiale ecologice, de inalta calitate, aceste jucarii sunt perfecte pentru baieti si fete.

Kendama Egmont Toys Kendama Egmont Toys
-38 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_570130
Kendama Egmont ToysO jucărie la modă, cu un design nostalgic. Devine astfel o piesă clasică, ideală pentru exersarea dexterității. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 5 ani, pericol de sufocare/strangulare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Egm..
41,00 Lei 66,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3403
Kendama Play Pocket K Mini de buzunar VerdePLAY POCKET K mini ORICAND , ORIUNDE! ACUM CU VOPSEA CAUCIUCATA PENTRU UN GRIP MAI BUN!Fiind varianta mini a seriei PLAY K, modelele PLAY POCKET K poti sa le iei cu tine oriunde,oricand fiind intotdeauna la indemana sa exersezi..
49,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3404
Kendama Play Pocket K Mini de buzunar PortocaliuPLAY POCKET K mini ORICAND , ORIUNDE! ACUM CU VOPSEA CAUCIUCATA PENTRU UN GRIP MAI BUN!Fiind varianta mini a seriei PLAY K, modelele PLAY POCKET K poti sa le iei cu tine oriunde,oricand fiind intotdeauna la indemana sa exe..
49,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3401
Kendama Play Pocket K Mini de buzunar GriPLAY POCKET K mini ORICAND , ORIUNDE! ACUM CU VOPSEA CAUCIUCATA PENTRU UN GRIP MAI BUN!Fiind varianta mini a seriei PLAY K, modelele PLAY POCKET K poti sa le iei cu tine oriunde,oricand fiind intotdeauna la indemana sa exersezi c..
49,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3104
Kendama Play Pro 2 K VerdePLAY PRO K/ II K  este brand-ul de kendame al firmei Kendama-Europe din Germania!Toate modelele PLAY PRO K/ IIK  sunt aprobate de EKA (European Kendama Association) Fiecare cutie contine un mic manual ilustrat, un sticker,o ata, o margea de rez..
59,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3105
Kendama Play Pro 2 K Galben-Asamblare traditionala in 3 piese : Ken (maner), Tama ( Bila ), Sarado ( Cupa mare, Cupa mica)-Calitate imbunatatita a vopselei-Forma optimizata a Ken-ului (manerului)-Sunt confectionate din lemn de fag de Austria, de foarte bu..
59,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3402
Kendama Play Pocket K Mini de buzunar AlbastruPLAY POCKET K mini ORICAND , ORIUNDE! ACUM CU VOPSEA CAUCIUCATA PENTRU UN GRIP MAI BUN!Fiind varianta mini a seriei PLAY K, modelele PLAY POCKET K poti sa le iei cu tine oriunde,oricand fiind intotdeauna la indemana sa exers..
49,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3103
Kendama Play Pro 2 K NegruAsamblare traditionala in 3 piese : Ken (maner), Tama ( Bila ), Sarado ( Cupa mare, Cupa mica)-Calitate imbunatatita a vopselei-Forma optimizata a Ken-ului (manerului)-Sunt confectionate din lemn de fag de Austria, de foarte buna..
59,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3106
Kendama Play Pro 2 K MovAsamblare traditionala in 3 piese : Ken (maner), Tama ( Bila ), Sarado ( Cupa mare, Cupa mica)-Calitate imbunatatita a vopselei-Forma optimizata a Ken-ului (manerului)-Sunt confectionate din lemn de fag de Austria, de foarte buna c..
59,00 Lei
Producător: Kendama Model: 3400
Kendama Play Pocket K Mini de buzunar RosuPLAY POCKET K mini ORICAND , ORIUNDE! ACUM CU VOPSEA CAUCIUCATA PENTRU UN GRIP MAI BUN!Fiind varianta mini a seriei PLAY K, modelele PLAY POCKET K poti sa le iei cu tine oriunde,oricand fiind intotdeauna la indemana sa exersezi ..
49,00 Lei
Producător: Kendama Model: KZN802
Kendama Kaizen Triple Stripe roz cu dungi negreAsamblare in stilul traditional japonez din 3 parti componente (Ken, Sarado, Tama)-Forma de maner Kaizen , iar conul Tamei usor mai deschis-Tama vopsita cu o culoare lucioasa, prezinta 3 dungi pentru urmarirea mai usoara in timpul joculuiFiecare Ke..
59,00 Lei
Producător: Kendama Model: KZN703
Kendama Kaizen Single Stripe mov cu portocaliu.Asamblare in stilul traditional japonez din 3 parti componente (Ken, Sarado, Tama)-Forma de maner Kaizen , iar conul Tamei usor mai deschis-Tama vopsita cu o culoare lucioasa, prezinta dungi pentru urmarirea mai usoara in timpul joculuiFiecare Kend..
59,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.