Your Cart

Fairies

Producător: Playmobil Model: PM9139
In Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Micii ratoni se simt foarte fericiti cu micuta lor zana. Nu-i de mirare, deoarece ea ii ingrijeste zi si noapte. Pont: fusta de silicon..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9141
In Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. "Priviti, puii mei de cerb, v-am adus mancare gustoasa!", le striga micuta zana prietenilor ei. Puii de cerb alearga fericiti spre ea...
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9137
Zana inclusa in set poate calari pe cal fara sa. Un suport de flori permite figurinei sa stea in siguranta...
40,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9138
In Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Aceasta micuta zana ingrijeste cu multa dragoste cele doua berze. "Chiar aveti suficienta mancare?", Bine, atunci este in regula. Setu..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9140
In Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Bufnita si sconcsii sunt ingrijiti cu multa dragoste de micuta zana . Pont: fusta de silicon poate fi imbracata si dezbracata cu usuri..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9136
in Trasura sa cu Unicorn de la Playmobil, zana floare este pe drum spre Padurea Magica a Zanelor. Vrea sa participe la congresul anual al zanelor. La urma urmei, aceasta vrea sa prezinte amestecul noii sale potiuni speciale de flori. "Sa mergem! Trebuie sa ne grabim!" a strigat ea la prietenul unico..
70,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9105
Faceti o plimbare magica cu barcuta zanelor! Acest set va permite sa va dezvoltati imaginatia si sa faceti o calatorie mistica la bordul acestei barci plutitoare! Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la jocul urmator! Setul include zana, barca cu vele, lebada si al..
60,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9208
Ei bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? O zana cu sceptru magic. Impreuna cu prietenii ei, zana foloseste puterea pietrelor pretioase pentru a face numai bine! Setul include doua figurine, pietre pretioase, o bufnita si alte accesorii. Produs recomandat pentru copiii cu varsta ..
47,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9132
Padurea Magica cu Zane de la Playmobil este plina de activitate. Sunt atat de multe de facut: mama unicorn si manzul ei trebuie sa fie ingrijiti si o noua potiune pentru zane trebuie sa fie preparata. Zanele incep sa stranga imediat ingredientele potrivite din natura pentru potiunea de vindecare. Im..
340,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9135
Din cele patru zari, zanele si animalele magice se grabesc sa fie martore la nasterea unui noi zane. Toata lumea fiind prezenta, intreaga Vale Mistica a Zanelor straluceste in lumina magica. Petalele de flori se deschid pentru a permite oaspetilor sa vada zana nou-nascuta ." Oh, cat de dragut! "" se..
150,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9134
Mama Dragonului prietenos de la Playmobil este atat de fericita de puiul ei. Ea are grija cu dragoste de puiul sau de dragon. Doar o zana vine sa viziteze noul nascut si sa aduca flori. Bufnita si bursucii sunt nerabdatori de asemenea sa intampine noul pui! Avand atata atentie de partea sa, puiul de..
180,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9133
Astazi, zanele de la Playmobil se afla intr-o calatorie cu barca lor, Regina Zanelor. Vor sa-si viziteze prietenii in Padurea Magica a Zanelor. Adie o briza usoara, iar panzele colorate se intind in bataia vantului. Astfel, zanele vor ajunge curand la destinatie, iar pentrul drumul de intoarcere vor..
180,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.