Your Cart

Elves

Producător: Lego Model: 41190
Lego Elves - Emily Jones Si Evadarea Vulturului.Exploreaza si descopera locul unde este ascunsa pagina de jurnal furata! Porneste in frumoasa si misterioasa Lume a umbrelor cu Emily Jones si Vulturul Lumia, in cautarea paginii lipsa. Gaseste pestera intunecata si arunca o privire in cufar la toate c..
80,00 Lei
Lego Elves - Evadarea Din Fortareata Regelui Spiridusilor Lego Elves - Evadarea Din Fortareata Regelui Spiridusilor
2-3 Days
Producător: Lego Model: 41188
Lego Elves - Evadarea Din Fortareata Regelui Spiridusilor.Ai grija, Regele spiridusilor o tine captiva pe Sophie Jones in fortareata lui! El o asteapta pe Emily Jones sa incerce sa o salveze ca sa-i poata fura amuleta, pentru a deschide portalul sau catre lumea oamenilor! Arunca carligul de prindere..
420,00 Lei
Lego Elves - Dragonul Malefic Al Regelui Goblin Lego Elves - Dragonul Malefic Al Regelui Goblin
2-3 Days
Producător: Lego Model: 41183
Lego Elves - Dragonul Malefic Al Regelui Goblin.Zboara cu regele spiridusilor pe spatele lui Ashwing, dragonul sau controlat prin forta mintii, in timp ce acesta cauta cristale pentru a-si activa portalul! Apuc-o cu gheara lui Ashwing pe ursoaica Blubeary care exploreaza pestera goala cu Lil&..
180,00 Lei
Lego Elves - Atacul Liliacului Lego Elves - Atacul Liliacului
2-3 Days
Producător: Lego Model: 41196
Lego Elves - Atacul Liliacului.Exploreaza misterele copacului Elvenstar in acest fantastic set Atacul liliacului 41196 LEGO Elves! Urca in varful copacului si foloseste harta stelelor si telescopul pentru a privi stelele. Apoi aluneca si vezi cascada cu Blubeary, inainte de a-ti exersa abilitatile d..
533,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.