Your Cart

Disney Princess

Producător: Lego Model: 41157
Lego Disney Princess - Rulota De Calatorii A Lui Rapunzel.Alatura-te Printesei Rapunzel Disney si prietenei si protectoarei ei Cassandra, in Rulota de calatorii a lui Rapunzel 41157 LEGO l Disney, la plecarea acestora din Corona in cautare de noi aventuri. Ajuta-l pe Maximus sa traga rulota si sa se..
210,00 Lei
Producător: Lego Model: 41150
Lego Disney Princess - Vaiana Si Calatoria Ei Pe Ocean.Lanseaza barca Vaianei alaturi de Maui, puternicul ei prieten, si Heihei cocosul, apoi cerceteaza harta stelelor si mananca un fruct delicios in timp ce navighezi. Dar pazeste-te de nesuferitul Kakamora care tot incearca sa fure inima lui Te Fit..
240,00 Lei
Producător: Lego Model: 41151
Lego Disney Princess - Antrenamentul Lui Mulan.Ajut-o pe Mulan Disney sa gaseasca sabia tatalui ei in templul familiei, pentru a-i lua locul in lupta. Acum este gata de un antrenament dur - foloseste manechinul rotitor pentru a-i perfectiona abilitatile de spadasin si tinteste cu catapulta. Apoi rac..
80,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.