Categorii
Cos Cumparaturi

De scris si colorat

Producător: Djeco Model: DJ09002
Set Markere rotunde pentru bebe Djeco 6 carioci super-lavabile, concepute pentru mânuţe mici, cu care  bebe poate obține cercuri colorate, printr-o simplă apăsare. Ușor de folosit, cu design ergonomic gândit special pentru cei mici, cu vârf moale, rotunjit și culori vii. Culori testate der..
71,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630526
Set desen piese magnetice astronaut Egmont Toys.Setul conține: 24 creioane colorate; planșă cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le desenează. Piesele colorate se pot scoate de pe planșă și folosi ca magneți pentru cea mai fantastică poveste! AVERTISMENT: Contraindica..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630525
Set desen piese magnetice animale Egmont Toys. Setul conține: 24 creioane colorate; planșă cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le desenează. Piesele colorate se pot scoate de pe planșă și folosi ca magneți cu animăluțe prietenoase! AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630050
Set culori de pictat EgmontCulori non-toxice, uşor lavabile, potrivite pentru micii viitori mari artişti. Setul conține o planșă canvas pe care sunt trasate conturirile animalelor (leu/ girafă/ zebră), 1 pensulă, 4 culori. AVERTISMENT: Contraindicate copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegher..
36,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03755
Set cu 6 roll-gel (markere) cu sclipici DjecoConţine 6 markere cu sclipici, de diferite culori.La prima folosire se scutură şi se apasă bine vârful, până când începe să curgă culoarea.  Conform standardelor ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, există pericol d..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03745
Set carioca marker metalica Djeco Conţine 4 markere cu efect metalic, de diferite culori. La prima folosire se scutură şi se apasă bine vârful, până când începe să curgă culoarea. Conform standardelor ASTM D-4236. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, există pericol de îngh..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03740
Set carioca marker cu sclipici Djeco Conţine 4 markere cu sclipici, de diferite culori. La prima folosire se scutură şi se apasă bine vârful, până când începe să curgă culoarea. Conform standardelor ASTM D-4236. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, există pericol de înghiţi..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03760
Pix Djeco,Pix cu vârf rotund (roll-gel), diferite modele. Nu este jucărie. A se folosi sub atenta supraveghere a unui adut. Confecţionat din materiale şi cu vopsele non toxice. Producător: Djeco, Franța..
5,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09007
Pensule de colorat set 3 buc DjecoSetul conține 3 pensule groase, concepute special pentru cei mici, cu mânere de diferite grosimi, lungimi și forme, pentru a fi ușor de apucat și folosit de către tinerii artiști. Nu ating masa, nu se rostogolesc. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vops..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09750
Marea cutie cu culori Djeco.In interior vei gasi tot ce ai nevoie pentru a desena, colora si picta. Te vei îndrăgosti de aceste instrumente de artă. Setul conține 18 creioane colorate, 16 carioci, 18 creioane cerate, 14 culori pastel, 16 acuarele, 2 pensule, 2 creioane grafit, ascutitoare si radiera..
206,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03543
Liniar din lemn Tinou DjecoConfecționat din lemn. Rigla 15 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol de papetărie. Producător: Djeco, Franța  ..
19,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08803
Guase de colorat Djeco.12 culori guaşe, în nuanţele cele mai folosite. Setul conţine şi pensulă. Confecționate din materiale și culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. ..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09749
Culori pastel de ulei 8 nuante Djeco. Conține 8 culori: 4 metalice și 4 nuanțe neon. Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Producător: Djeco, Franța..Vârsta reco..
31,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03756
Culori neon set roll-gel Djeco  Setul conține 6 instrumente de scris/desenat cu vârf rotund în nuanțe intense, neon. AVERTISMENT! Articol papetărie. Nu este jucărie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franța..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08861
Culori guase set 8 nuante Djeco. 8 culori guaşe, în nuanţele cele mai folosite. Setul conţine paletar şi pensulă. Confecționate din materiale și culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un ..
64,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09739
Culori guase pearly 12 nuante Djeco.12 culori guaşe, în nuanţele cele mai folosite de fete. Setul conţine şi pensulă. Confecționate din materiale și culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adul..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09759
Culori guase neon 12 nuante Djeco.    12 culori guaşe, în nuanţele intense. Setul conţine şi pensulă. Confecționate din materiale și culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în t..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08814
Culori gel pastel 8 nuante Djeco. 8 creioane cu gel în culori pastelate. Un cadou potrivit pentru copiii pasionați de culoare, desen și pictură.   Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate conține părți mici. Se recomand..
48,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08805
Culori gel pastel 12 nuante Djeco. 12 creioane acuarelă cu gel în culori intense. Un cadou potrivit pentru copiii pasionați de culoare, desen și pictură.   Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate contine parti mici. Se recoman..
61,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08812
Culori gel 8 nuante Djeco.8 creioane cu gel în culori intense. Un cadou potrivit pentru copiii pasionați de culoare, desen și pictură.   Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate conține părți mici. Se recomandă supravegher..
48,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08860
Culori de pictat cu mana 6 buc Djeco Culori non-toxice, uşor lavabile, speciale pentru cei mai mici artişti. Copilul va experimenta plăcerea contactului direct cu culorile, pictând direct cu mâinile/degetele. Se poate lua amprenta degetelor sau piciorușelor micuţilor, pentru un tablou unic, de car..
83,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08798
Culori cu sclipici si glitter gel 8 nuante Djeco.Conține 8 culori în tuburi de 22 ml, 1 pensulă și 1 planșetă pentru amestecat nuanțele.  Confecționate din materiale și culori non-toxice.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un..
51,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43010
Creion Rosina W cu pisici FridolinCreion cu mina. Reda pisicute din tablouri ale Rosinei Wachmeister, cu insertii aurii. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se uti..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43060
Creion natura FridolinCreion cu mina. Are insertii decorative cu fluturi multicolori si buburuze. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa suprav..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43070
Creion Mozart FridolinUn creion cu mina si design note muzicale pe portativ. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.&..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43022
Creion Klimt sarutul FridolinCreion cu mina. Reda tabloul lui Gustav Klimt, cu insertii aurii. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghe..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43028
Creion Klimt Gradina FridolinCreion cu mina. Reda tabloul lui Gustav Klimt, cu insertii aurii. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supravegh..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43195
Creion curcubeu Klimt Fridolin Creion triunghiular cu lungime de 17,5 cm, diametru de 5.5 mm. Culori mină: roșu, galben, verde, albastru. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producător: ..
11,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43193
Creion curcubeu Kandinsky FridolinCreion triunghiular cu lungime de 17,5 cm, diametru de 5.5 mm. Culori mină: roșu, galben, verde, albastru. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producăto..
11,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03750
Creion cu radiera DjecoCreion din lemn, cu radieră la capăt. Dimensiuni: lungime de 19 cm, diametru 0,7 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.Pretul este pentru un singur creion/ 1 sing..
4,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 84 (3 pagini)

Joaca acasa sau munca la scoala nu mai trebuie sa fie plictisitoare, gratie zecilor de articole de papetarie pentru copii de la Kizo.ro! Descopera in aceasta pagina o sumedenie de creioane metalice/natur de colorat, culori cu sclipici si glitter (gel), carioci simple ori tip pensula, pixuri, mape pentru desenat, culori de pictat, truse de corespondenta, seturi de desen cu piese magnetice ori culori guase. Bucura-te de calitatea acestor produse fabricate de branduri renumite precum Djeco, Egmont Toys, Fridolin, Lego ori Londji si pregateste-te de distractie!