Your Cart

DC Super Heroes

Producător: Lego Model: 76110
Lego Super Heroes-Batman: Atacul Talonilor.Pregateste-te pentru Batman: Atacul talonilor 76110 LEGO DC Super Heroes:! Da de urma Talon Assassins cu Batman si Ace the Bat-Hound. Prinde armele Bat de motocicleta lui Batman si avanta-te in actiune. Ataca cu lansatoarele de piroane, apoi sari de pe moto..
130,00 Lei
Producător: Lego Model: 76111
Lego Super Heroes - Batman: Doborarea Lui Brother Eye.Uneste-ti fortele cu Batman si Batwoman pentru o palpitanta Confruntare Batman: Doborarea lui Brother Eye 76111 LEGO DC Super Heroes Trage cu lansatoarele de piroane ale Batjet-ului spre ochiul stralucitor si evita-i ghearele enorme. Apoi evita S..
180,00 Lei
Producător: Lego Model: 76098
Lego Super Heroes - Urmarirea In Viteza.Alarma! Reverse Flash fuge cu Infuzorul de energie albastra! Pleaca in urmarire cu The Flash si teribilul CyborgCopter al lui Cyborg. Pazeste-te de piroanele de gheata lansate de Killer Frost din Masina ei de gheata. Trage cu lansatoarele de piroane si lansato..
180,00 Lei
Producător: Lego Model: 76096
Lego Super Heroes - Alianta Superman Si Krypto.Uneste-ti fortele cu Supercainele Krypto pentru a-l ajuta pe Superman sa evadeze din inchisoarea de kriptonita. Distrage atentia lui Lobo, care pazeste inchisoarea pe teribila sa motocicleta Capcaun spatial. Evita lansatoarele sale de piroane din kripto..
130,00 Lei
Lego Super Heroes - Mighty Micros: Supergirl Contra Brainiac Lego Super Heroes - Mighty Micros: Supergirl Contra Brainiac
2-3 Days
Producător: Lego Model: 76094
Lego Super Heroes - Mighty Micros: Supergirl Contra Brainiac.Lanseaza o misiune spatiala Mighty Micros pentru a recuceri Orasul miniaturizat Kandor de la Brainiac. Sari in racheta lui Supergirl, decoleaza si urmareste OZN-ul lui Brainiac. Scoate orasul miniaturizat din mainile ticalosului si pleaca ..
50,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.