Categorii
Cos Cumparaturi

Cum cumpar/platesc?

Cum comand online?

1. Alegeti produsul dorit, folosind meniul si filtrele din partea dreapta a site-ului si apasati butonul "ADAUGA IN COS" pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Atentie, intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.
2.In ajutorul cosului de cumparaturi, sunteti informat asupra pretului total al produselor cu toate costurile incluse.
3. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. 
4. Completati datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. 
5. Anterior finalizarii COMENZII, pentru încheierea conform legii a contractului de vânzare a produselor solitate, vi se va cere să cititi ”Termenii și condițiile de vânzare”, adică ”Termenii și condițiile generale de vânzare”, detalii vizavi de disponibilitatea produselor, referitoare la comanda, plata si livrare, conditiile returnarii produselor/dreptul de retragere, conformitatea si garantia produselor, informatii vanzator.
6. Profesionistul se asigură că, atunci când consumatorul face comanda, acesta din urmă recunoaşte în mod explicit că această comandă implică o obligaţie de a plăti. Pentru a face comanda este necesar să se activeze butonul specific "comandă ce implică obligaţia de plată" Pentru a lansa comanda, apasati butonul "COMANDĂ CE IMPLICĂ OBLIGAŢIA DE PLATĂ ". 
7. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare cu numarul comenzii dumneavoastra, precum si toate detaliile privitoare la produsele comandate, valoare totala. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri si va fi expediata catre dumneavoastra la adresa de livrare indicata.
8. Profesionistul va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra prin e-mail. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Pe mail veti primi si declarația de conformitate și certificatul de conformitate, garanție și instrucțiuni de folosire produs
Mentiuni generale:
1. Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt exprimate in Lei. 
2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Profesionistului.
3. Profesionistul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de Profesionist pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.
4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare. 
5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Profesionistul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect. 
6. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.
7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul "COMANDA" raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat). Ulterior, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor Profesionistului. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului. 
8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de catre Profesionist. Comanda va fi confirmata de Profesionist prin trimiterea e-mail-ului de confirmare catre Utilizator.
9. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Profesionistului, fara notificarea Utilizatorului.
10. Orice modificari ale detaliilor unei comenzi confirmate de Vanzator, in masura in care vor fi acceptate de Vanzator (exemplu: modificari ale adresei de livrare), vor putea duce la decalarea cu 1 zi lucratoare a termenului de livrare comunicat prin sectiunea ”Livrare”.
11. Profesionistul isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor, in urmatoarele cazuri: 
 in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete;
 in cazul comenzilor plasate intr-un interval de 24h care depasesc insumat cantitatea totala de 10 produse sau in cazul unui volum de comenzi neobisnuit de mare provenit din partea aceluiasi Utilizator intr-un interval de timp;
 in cazul in care considera ca actiunile Utilizatorului ar putea prejudicia in vreun fel Profesionistul, ca urmare a utilizarii abuzive a website-ului de catre Utilizator, sau ca urmare a conduitei Utilizatorului in afara website-ului cu privire la comenzile plasate prin intermediul acestuia, prin modalitati care contravin legii, inclusiv prin revanzarea produselor achizitionate.
In aceste cazuri, Profesionistul va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin email, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.


Cum plătesc online?

Inainte de lansarea unei comenzi, alegeti una dintre modalitatile de plata disponibile:

1. Plata in numerar ramburs la livrare- plata in numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI.

2. Plata cu cardul

3. Plata prin transfer bancar (ordin de plata) In urma lansarii unei comenzi, veti primi prin e-mail confirmarea comenzii si toate detaliile necesare efectuarii transferului bancar. Plata o veti efectua in avans, in termen de maxim 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar al Vanzatorului, deschis la BT. Este important sa indicati pe ordinul de plata numarul si data comenzii, pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastra. Livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea incasarii contravalorii comenzii in contul Vanzatorului. Neachitarea contravalorii comenzii dumneavoastra in termenul mentionat duce automat la anularea comenzii.