Your Cart

Creme,Lotiuni Copii si Adulti

Rasfata pielea si corpul micutului tau bebelus (ori copil) cu cele mai bune produse de ingrijire si igiena de la BubbleEco ori Quaranta Settimane. Ai de ales dintre mai multe lotiuni de corp organice, uleiuri hidratante sau de masaj, creme organice, emulsii, geluri dezinfectante si hidratante pentru maini. De asemenea, aici vei gasi si articole de igiena pentru adulti - perfecte pentru acasa sau pentru birou!

Lotiune de corp organica hidratanta pentru bebelusi si copii 250ml Lotiune de corp organica hidratanta pentru bebelusi si copii 250ml
-17 %
Producător: Bubble&Co Model: BB005
Lotiune de corp organica si hidratanta cu o aromă plăcută, ofera hidratare a pielii copiilor și bebelușilor, care datorită conținutului de vitamina B și C, panthenolului și uleiul de orez alimentează, relaxează și hidratează pielea, protejând în același timp pH-ul natural. Formula ușoară a balsamulu..
81,00 Lei 98,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB009
Loțiune de corp organica,hidratanta,plăcută pentru pielea adultilor si copiilor, care datorită vitaminei E, panthenolului și a extractelor de plante hrănește, tonifică și hidratează pielea. Balsamul se răspândește perfect și se absoarbe în piele, lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă si pentru p..
85,00 Lei
Ulei organic hidratant si de masaj pentru bebelusi si copii 250ml Ulei organic hidratant si de masaj pentru bebelusi si copii 250ml
-28 %
Producător: Bubble&Co Model: BB011
Ulei organic hidratant si de masaj, cu un parfum placut, foarte delicat pentru copii și bebelusi, care datorită uleiului de migdale 100% dulce, impregnat cu frig, hrănește, tonifică, hidratează și calmează pielea delicată a copilului. Formula ușoară a uleiului se răspândește bine și se absoarbe în p..
71,00 Lei 99,00 Lei
Crema organica nutritiva pentru pielea intima a bebelusilor si copiilor 150ml Crema organica nutritiva pentru pielea intima a bebelusilor si copiilor 150ml
-26 %
Producător: Bubble&Co Model: BB028
Crema organica nutritiva pentru pielea intima a bebelusilor si copiilor,hipoalergenica și nutritiva, cremă pentru copii și sugari, contracarează formarea inflamației. Protejează și calmează pielea sensibilă a zonelor intime datorită conținutului de suc de aloe, amidon din orez și musetel. Formula in..
50,00 Lei 68,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB016
O emulsie organică și sigură care îndepărtează țânțarii,capusele și insectele pentru bebelusi, copii și adulți. Emulsia a fost creată numai din ingrediente naturale care nu numai că împiedică mușcăturile de insecte, ci și hidratează și asigură menținerea barierului lipidic adecvat al pielii. Este o ..
79,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB027
Lotiune de corp organica,plăcută pentru pielea adultilor si copiilor, care datorită vitaminei E, panthenolului și extractelor de plante hrănește, tonifică și hidratează pielea. Balsamul se răspândește perfect și se absoarbe în piele, lăsând-o netedă și relaxată. Se recomandă si pentru pielea foarte ..
22,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BB022
Lotiune de corp organica si hidratanta cu o aromă plăcută, ofera hidratare a pielii copiilor și bebelușilor, care datorită conținutului de vitamina B și C, panthenolului și uleiul de orez alimentează, relaxează și hidratează pielea, protejând în același timp pH-ul natural. Formula ușoară a balsa..
22,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BBIGI05
Gel organic dezinfectant cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru adulți cat si pt.copii, care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspândeș..
20,00 Lei
Gel dezinfectant si hidratant de maini organic pentru copii sportivi 50ml
-15 %
Producător: Bubble&Co Model: BBIGI04
Gel organic dezinfectant cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru copii care fac si sport,cat și pt. adulți, care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ..
17,00 Lei 20,00 Lei
Producător: Bubble&Co Model: BBIGI02
Gel organic dezinfectant cu parfum plăcut pentru igiena de zi cu zi pentru adulți cat si pentru copii,care dezinfectează și hidratează în același timp. Acțiunea dublă se datorează unei formule naturale unice. Pantenolul conținut în gel face pielea mai elastică și hidratantă. Formula ușoară se răspân..
20,00 Lei
Emulsie organica hidratanta de corp pentru copii si adulti 150ml Emulsie organica hidratanta de corp pentru copii si adulti 150ml
-26 %
Producător: Bubble&Co Model: BB029
Emulsie organică hidratanta si concentrată pentru spălarea corpului pentru întreaga familie, care datorită conținutului de amidon din orez și a sucului de aloe regenerează, tonifică și hidratează pielea. Emulsia se răspândește perfect și se absoarbe în piele, lăsând-o netedă și relaxată. Se recomand..
50,00 Lei 68,00 Lei
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0240011
Crema hidratanta si catifelata cu o consistenta usoara pentru pielea de zi cu zi si ingrijirea corpului copilului. Se absoarbe foarte bine, hrănește, protejează și înmoaie pielea, datorită iaurtului inclus, vitaminei E și extractului de flori de mallow. Ea calmeaza inrosirea si mâncărimea, face piel..
43,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.