Categorii
Cos Cumparaturi

Creator 7 ani

Producător: Lego Model: 31088
Creaturi marine din adancuri Lego CreatorPlonjeaza intr-un ocean de aventuri cu setul Creaturi marine din adancuri LEGO Creator 3 in 1. Ajuta-l pe simpaticul crab din adancuri sa apere caseta de comori de rechinul inspaimantator, cu falci muscatoare, dinti ascutiti, cu ochi reflectorizanti si coada ..
88,00 Lei
Producător: Lego Model: 31087
Dune Buggy Lego CreatorPorneste spre dunele de nisip intr-o plimbare distractiva cu Dune Buggy LEGO Creator 3 in 1, echipat cu anvelope mari, solide, reflectoare frontale, cu motor si priza de aer montate in spate, eleron mare posterior si toba de esapament masiva. Deschide caroseria, treci la volan..
83,00 Lei
Producător: Lego Model: 31092
Aventura cu elicopterul Lego CreatorConstruieste si piloteaza masinarii grozave cu setul Aventura cu elicopterul, cu un elicopter hi-tech cu schema de culori proaspata verde, galben si negru, carlinga fumurie, motoare mari si tren de aterizare reglabil. Invarte rotorul principal si porneste spre mis..
61,00 Lei
Producător: Lego Model: 31090
Robot subacvatic Lego CreatorPorneste spre fundul oceanului in cautarea aurului cu grozavul robot subacvatic, avand articulatii uriase flexibile, o cupola mare pentru observare cu ochi robotic rosu, rezervoare de balast si picioare mari pentru mersul pe fundul marii. Apuca obiecte si foreaza pentru ..
121,00 Lei
Producător: Lego Model: 31089
Masina de curse Sunset Lego CreatorParcurge circuitul de curse cu Masina de curse Sunset, cu o schema de culori proaspata portocaliu stralucitor, alb si albastru inchis, caroserie aerodinamica cu prize mari de aer, parbriz rotunjit si fumuriu, faruri fumurii, motor vizibil montat in spate, eleron po..
121,00 Lei
Producător: Lego Model: 31086
Planorul viitorului Lego CreatorAvanta-te in viitorul aviatiei cu Planorul viitorului, cu o schema grozava de culori rosu inchis si alb, cu aripi intinse in fata, carlinga fumurie si motor cu reactie scotand flacari. Preia controlul acestui avion super si indreapta-te spre cer pentru aventuri supers..
88,00 Lei
Producător: Lego Model: 31094
Avion de curse Lego CreatorIa-ti zborul cu grozavul Avion de curse LEGO Creator 3 in 1, cu o schema de culori albastru, alb, galben si rosu cu autocolante de curse, un motor urias detaliat cu tevi si cilindri, tren de aterizare fix, elice mare si aripi articulate pentru aspect de rapiditate.Deschide..
176,00 Lei
Producător: Lego Model: 31093
Casuta din barca Lego CreatorToata lumea la bordul Casutei din barca pentru distractie si aventura! Acest model colorat LEGO Creator 3 in 1 este doldora de caracteristici si functii super, inclusiv o cabina confortabila cu perete care se deschide pentru accesul usor la scaun, pat, TV, corpul de ilum..
176,00 Lei
Producător: Lego Model: 31091
Transportorul navetei spatiale Lego CreatorDecoleaza spre aventuri nepamantene cu setul Transportorul navetei spatiale LEGO Creator 3 in 1. Condu puternicul camion cu platforma la locul de lansare, descarca grozava naveta spatiala si lanseaza-te in spatiu . Deschide apoi usile compartimentului pentr..
154,00 Lei
Producător: Lego Model: 31095
Caruselul de la balci Lego CreatorVarsta recomandata: +8 ani..
275,00 Lei
Vacanta de iarna modulara Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31080
Vacanta de iarna modulara Lego CreatorBucura-te de o vacanta activa cu setul modular vacanta de iarna. Cumpara-ti echipamentul de schi la cabana de schi primitoare sau rasfata-te cu o cana de cacao si indreapta-te spre banca de picnic sau spre balconul de pe acoperis. Apoi bucura-te de caldura focul..
150,00 Lei
Motoare extreme Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31072
Motoare extreme Lego CreatorUrca in cabina Masinii de curse cu motorul sau posterior mare, prize de aer laterale, jante late cu pneuri cu profil jos si o schema de culori sportiva albastru, alb, galben si negru. Regleaza oglinzile laterale si deflectorul posterior pentru viteza maxima. Apoi ocupa-ti..
50,00 Lei
Masina de raliuri Rocket Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31074
Masina de raliuri Rocket Lego CreatorStrabate padurile si campurile cu grozava Masina de raliuri racheta, cu o schema de culori proaspete verde, negru si albastru, parbriz fumuriu imens, cabina detaliata cu usi ce se deschid, si grozave jante albastre din aliaj, cu pneuri cu profil jos. Apasa butonu..
100,00 Lei
Drona de Explorare Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31071
Drona de Explorare Lego CreatorIndreapta-te spre cer pentru o priveliste panoramica cu drona super de explorare 3-in-1, cu o carlinga mare ce se deschide, rotoare duble, gheara ce se ridica si o schema de culori super portocaliu, alb si negru. Trimite drona in misiuni secrete, filmeaza actiunea din ..
50,00 Lei
Dinozauri puternici Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31058
Dinozauri puternici Lego CreatorCutremura pamantul cu acest T. rex amenintator, cu schema de culori verde inchis si bej, si cu ochi de un portocaliu intens. Deschide-i gura pentru a-i dezvalui dintii taiosi ca briciul, pozitioneaza ghearele imense si misca-i capul si coada. Acest set include de asem..
88,00 Lei
Creaturi Mitologice Lego Creator
Stoc 0
Producător: Lego Model: 31073
Creaturi Mitologice Lego CreatorBucura-te de aventuri mitologice cu acest grozav set LEGO Creator 3-in-1. Construieste un dragon nimicitor cu rasuflare de foc, cu ochi verzi amenintatori, gheare ascutite imense si o schema de culori aprinse rosu inchis si galben. Plezneste cu coada puternica a drago..
75,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)