Your Cart

Constructii magnetice Supermag

Supermag iti prezinta o lume incredibila, plina de jucarii tridimensionale cu magnet. Construieste alaturi de cel mic o multime de jucarii - de la camioane, ponei, pana la dinozauri, constructii complexe sau jocuri cu fructe! Sa inceapa distractia cu zeciile de piese de la Supermag! 

Producător: Supermag Model: SM0012
Set joc magnetic sa invatam numerele Kliky Supermag.Kliky ii introduce pe copii in lumea jucariilor magnetice. In plus, sunt 100% sigure! Patrate magnetice colorate si triunghiuri, combinate cu alte elemente de construit, il vor ajuta pe cel mic sa isi dezvolte abilitatile de proiectanti incepatori...
150,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0019
Set joc magnetic sa invatam mecanismul Kliky Supermag.Jucariile magnetice Kliky ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind dezvoltarea emotionala si perceptia spatiala. Marimea accesoriilor a fost special conceputa pentru a evita pericolul de a inghiti ac..
150,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0018
Set joc magnetic sa invatam fructele Kilki Supermag.Clic! Potriveste piesele magnetice si dezvolta indemanarea copilului tau! Jucariile magnetice Kliky de la Supermag sunt create special pentru manutele celor mici. Kliky ii introduce pe copii in lumea jucariilor magnetice. In plus, sunt 100% sigure!..
150,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0157
Set constructie magnetic Trendy 116 piese Supermag.Datorita celor doua sisteme de asamblare diferite, dar complet integrate, formele de constructie pline de volum se formeaza chiar in manutele copiilor. Pe de o parte, atractie magnetica si, pe de alta parte, cuplaj magnetic. Tija capata de fapt o al..
250,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0151
Set constructie magnetic Primary 48 piese Supermag.Magnetii prind viata! Inspirati-va din noua linie Supermag Tags si explorati posibilitatile fara sfarsit de constructie. Datorita celor doua sisteme de asamblare diferite, dar complet integrate, formele de constructie pline de volum se formeaza chia..
100,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0150
Set constructie magnetic Primary 35 piese Supermag.Datorita celor doua sisteme de asamblare diferite, dar complet integrate, formele de constructie pline de volum se formeaza chiar in manutele copiilor. Pe de o parte, atractie magnetica si, pe de alta parte, cuplaj magnetic. Magnetii prind viat..
75,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0117
Set constructie magnetic luminos 44 piese Maxi Glow Supermag. Jucariile magnetice Supermag Maxi ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind dezvoltarea emotionala si perceptia spatiala.Supermag Maxi Glow incurajeaza creativitatea copilul tau! Linia de juca..
110,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0100
Set constructie magnetic 92 piese Maxi Neon Supermag.Seturile de constructie se pot dezasambla si reasambla in diferite moduri, iar astfel cel mic nu se va plictisi niciodata! Jucariile magnetice Supermag Maxi ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind de..
210,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0103
Set constructie magnetic 66 piese Maxi Primary Supermag.Seturile de constructie se pot dezasambla si reasambla in diferite moduri, iar astfel cel mic nu se va plictisi niciodata! Jucariile magnetice Supermag Maxi ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind..
165,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0123
Set constructie magnetic 66 piese Maxi One Color alb Supermag.Linia de jucarii magnetice Supermag este special gandita pentru copiii care adora sa creeze, sa construiasca structuri reticulare, sa fie imaginativi, sa invete prin joc creativ si forta magnetica. Supermag Maxi permite crearea formelor g..
165,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0102
Set constructie magnetic 44 piese Maxi Primary Supermag.Supermag Maxi permite crearea formelor geometrice simple precum si a unor constructii complexe prin combinarea libera a tijelor magnetice, cu dimensiuni diferite, bile din otel si alte elemente, cum ar fi rotile. In acest fel, copiii pot constr..
110,00 Lei
Producător: Supermag Model: SM0202
Set constructie magnetic 24 piese Supermag Style.Jucariile magnetice Supermag Style sunt destinate copiilor cu varsta peste 14 ani, care isi doresc sa fie creativi prin construirea unor structuri usor de separat si reconstruit, deschizand poarta spre imaginatie, relaxare si idei creative. Seturile m..
70,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.