Your Cart

City

Producător: Lego Model: 60194
Lego City - Camion Arctic De Cercetare.Incarca cu echipament Camionul arctic de cercetare 60194 LEGO City si pregateste-te sa cercetezi gheata! Colecteaza esantioane pentru analiza in laboratorul camionului in timp ce explorezi situl cu motocicleta de zapada. Oohh, vezi zidul grozav de gheata si pes..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 60195
Lego City - Baza Mobila De Explorare Arctica.Alerteaza echipa Expeditiei arctice si pregateste Baza mobila de explorare arctica 60195 LEGO City pentru a porni! Odata ajuns la situl arheologic, instaleaza baza si apuca-te de lucru. Analizeaza esantioanele in laboratorul mobil in timp ce exploratorii ..
500,00 Lei
Producător: Lego Model: 60150
Lego City - Furgoneta De Pizza.Deschide Furgoneta de pizza si pregateste-te sa primesti comenzi! Ia aluatul si apuca-te sa faci pizza. Taie o felie si serveste clientul infometat inainte de a pune in cutii cateva pizze proaspete pentru a le livra cu scuterul. A venit pizza, masa e servita!..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60184
Lego City - Mining Echipa De Minerit.Intra in minele LEGO City si excaveaza ceva stralucitor! Uita-te la gramada asta de roci, arata promitator. Ia dinamita si incarc-o in deschizatura, apoi retrage-te si declanseaz-o. Scoate pietrisul si vezi ce ai gasit. Fii totusi atent la paianjenul ce pandeste,..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 60191
Lego City - Echipa Arctica De Explorare.Ia aparatul de fotografiat si porneste spre situl arheologic cu Echipa arctica de explorare 60191 LEGO City! Echipa a gasit un artefact grozav si trebuie fotografiat inainte de a-l duce inapoi la baza. Incarca snowmobilul si mergi la blocul de gheata. Eliberea..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 60139
Lego City - Centru De Comanda Mobil.Opreste camionul si da drumul cainelui politist! Pungasul inchis in inchisoarea mobila incearca sa scape ajutat de un complice. Prinde carligul si lantul la barele usii inchisorii si apasa pe acceleratia ATV-ului pentru a smulge usa. Coboara rampa posterioara pe C..
190,00 Lei
Producător: Lego Model: 60172
Lego City - Goana Pe Teren Accidentat.Sari in masina ta de politie 4x4 si urmareste talharul pe versant! Ai grija totusi, avalansele de pietre se pot declansa oricand. Hei, fii atent! Acest bolovan gigantic a fortat masina 4x4 a talharului sa se opreasca. Trimite-ti partenerul dupa el cu motocicleta..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 60141
Lego City - Sectie De Politie.Declanseaza alarma! Pungasii incearca sa-si elibereze camaradul din inchisoare insa l-au surprins, la toaleta! Extinde elevatorul si pune dinamita in burlanul de aerisire, apoi indeparteaza-te inainte de a exploda. Intinde ranga ca pungasul sa se prinda de ea, apoi fuga..
500,00 Lei
Producător: Lego Model: 60190
Lego City - Planor Arctic.Imbraca-te cu cele mai calduroase haine si porneste in explorare cu Planorul arctic 60190 LEGO City! Incarca in planor suportul pentru computer, balizele de urmarire si alte echipamente, si porneste spre taramul inghetat. Ce e in valea aceea pe harta? Monteaza cateva balize..
30,00 Lei
Producător: Lego Model: 60192
Lego City - Macara arctica cu senile pe gheataFa mari descoperiri la situl arheologic al Expeditiei arctice cu Masina cu senile arctica pe gheata 60192 LEGO City! Mergi pe terenul dificil si coboara bratul pentru a colecta esantioanele inghetate. Stai asa, apuca bucata aceea mare, e ceva inauntru. C..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 60180
Lego City - Camion Gigant.Tureaza motorul si sari peste fiecare obstacol cu puternicul Camion gigant! Goneste in jurul stadionului pentru a prinde viteza, apoi indreapta-te spre rampa si apasa pe acceleratie! Flacarile sunt arzatoare, vei face oare saltul?..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60186
Lego City - Mining Foreza De Minerit De Mare Putere.Excaveaza dupa aur si testeaza! Transporta foreza de minerit de mare putere adanc in interiorul pesterii, apoi scoate lingourile de aur cu incarcatorul cu lopata. Goleste incarcatorul langa laborator pentru ca geologul sa poata analiza ce ai gasit...
210,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.