Categorii
Cos Cumparaturi

Christmas

Producător: Playmobil Model: PM9262
Calendar Craciun ferma calutilor PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Ferma calutilor contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc..
170,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9264
Calendar Craciun atelierul lui Mos Craciun PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Atelierul lui Mos Craciun contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de..
143,00 Lei
Setul cu cei trei Magi Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5589
Setul cu cei trei Magi PlaymobilReproduceti scena festiva a celor 3 magi. Joaca-te cu acest set, sau combina-l cu setul PM5588 Nasterea Domnului in iesle pentru mai multa distractie. Setul contine 3 figurine, o camila, o sa, monede de aur, o comoara in cufar si alte accesorii.Varsta recomandata: 4-1..
99,00 Lei
Ingerasii ornamentali de Craciun Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5591
Ingerasii ornamentali de Craciun PlaymobilImpodobeste bradul de Craciun cu ornamentele ingerasi. Joaca-te cu ingerasii separati sau ataseaza-i de alte ornamente si le agatati in bradul de Craciun atunci cand ati terminat cu joaca.Setul include 3 figurine ingerasi pentru agatat, 3 standuri ornament s..
99,00 Lei
Calendar Craciunul la Ferma Playmobil 1.2.3
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9009
Calendar Craciunul la Ferma Playmobil 1.2.3Se pare ca Mos Craciun a sosit cu o multime de cadouri pentru cei mici! Calendarul de Craciun 1.2.3. Craciunul la ferma de la Playmobil contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana la Craciun. Odata ce toate piesele sunt dezvaluite, vet..
154,00 Lei
Calendar Craciun patinaj pe gheata Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9008
Calendar Craciun patinaj pe gheata PlaymobilFamilia regala se bucura de o zi insorita de iarna pe lancul inghetat. Patinati cu grija peste lancul inghetat alaturi de familia regala de la Playmobil! Calendarul de Craciun Patinaj Regal contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana ..
143,00 Lei
Calendar Craciun operatiunea Politiei Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9007
Calendar Craciun operatiunea Politiei PlaymobilSe pare ca hotul a furat bijuteriile, iar politia a plecat deja in urmarire! Oare va reusi politistul sa il captureze? Calendarul de Craciun Operatiunea Politiei de la Playmobil contine o multime de monede stralucitoare si 24 de surprize pe care sa le d..
143,00 Lei
Calendar Craciun agent secret Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9263
Calendar Craciun agent secret PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Agent Secret contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc impre..
143,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)