Categorii
Cos Cumparaturi

Tooky Toy

Trenulet lemn alb si albastru cu magnet Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC403
Trenulet de lemn colorat alb si albastru cu magnet Tooky ToyTrenul contine 2 locomotive si doua vagoane colorate,insiruirea lor este posibila prin magnet,astfel se pot crea mai multe posibilitati de constructie a trenuluiJucaria ajuta la recunoasterea formelor si culorilor si la dezvoltarea capacita..
53,00 Lei 66,00 Lei
Clovnul zornaitor din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC270
Jucarie bebelusi Clovnul zornaitor si colorat din lemn Tooky ToyO jucarie colorata si vesela. Aceasta poate fi de ajutor in recunoasterea si invatarea culorilor.Jucaria este flexibila datorita atei elastice din interior. Astfel, cei mici pot indoi, scutura sau intinde jucaria, in functie de mis..
39,00 Lei 49,00 Lei
Trenulet cu piese de stivuit din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB383
Trenulet colorat cu piese de stivuit din lemn Tooky ToyBlocuri cu modele incantatoare inspira construirea intr-un mod cu totul nou.Trenurile sunt interschimbabile adauga mai multe posibilitati.Jucaria ajuta la recunoasterea formelor si culorilor si la dezvoltarea capacitatii de concentrare a copiilo..
107,00 Lei 134,00 Lei
Puzzle lemn imbraca printesa Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC478
Puzzle creativ imbraca printesa din lemn Tooky ToyPuzzle cu 12 piese din lemn, fiecare imagine se creează din câte 3 piese.Forme, culori, părți ale corpului, toate sunt bine păstrate în cutiuța de lemn pe o folosești ca suport în timpul jocului.Confecționat din lemn, cu vopsele non-toxice, conform r..
55,00 Lei 69,00 Lei
Mini labirint cu margele colorate verde Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC173V
Mini labirint cu margele colorate, baza verde cu o balena, din lemn Tooky ToyManevreaza piesele in jurul spiralelor incalcite, jucandu-te la nesfarsit cu acest labirint ajutand la recunoasterea si invatarea culorilor si formelor.Aceasta jucarie dezvolta abilitatile creative: muta, invarte, ridica si..
29,00 Lei 36,00 Lei
Labirint margele pentru dexteritate Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC315
Labirint cu margele colorate pentru dexteritate Tooky ToyBilutele colorate ii vor atrage ca un magnet pe copii, jucaria tip roller coaster fiind ideala pentru dezvoltarea dexteritatii si coordonarii ochi-mana.Ajuta dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului.Copii vor fi entuziasmati si in acelas..
102,00 Lei 128,00 Lei
Cifre colarate din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC401
Cifre din lemn colorate de insirat Tooky ToySetul conţine cele 10 cifre de la 0 la 9 in culori distincte, pe care copilul le poate invata,numara si aseza oriunde in ordinea dorita.Jucarie educativa care ajută si la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopse..
35,00 Lei 44,00 Lei
Set stampile vehicule din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB836
Set stampile vehicule, din lemn colorate Tooky ToyInvata sa creezi cu aceste vehicule stampile, puzzle-ul contine 7 piese cu diferite vehicule din lemn si 1 tusiera de culoare rosie. Cu acest joc educativ si creativ copii pot invata si recunoaște, pot creea macheta masinutelor favorite dupa care le ..
59,00 Lei 74,00 Lei
Mini labirint cu margele colorate galben Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC173G
Mini labirint cu margele colorate, baza galbena cu greier rosu, din lemn Tooky ToyManevreaza piesele in jurul spiralelor incalcite, jucandu-te la nesfarsit cu acest labirint ajutand la recunoasterea si invatarea culorilor si formelorAceasta jucarie dezvolta abilitatile creative: muta, invarte, ridic..
29,00 Lei 36,00 Lei
Animale marine de insirat Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB511-B
Animale marine din lemn colorate de insirat Tooky ToySetul conţine 12 piese de animalute marine din lemn și 1 șnur, pe care copilul  poate înşira animalutele in ordinea dorita.Ajută la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopsele non-toxice, conform re..
49,00 Lei 61,00 Lei
Vehicule de insirat din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB512-B
Vehicule si masini de transport din lemn colorate de insirat Tooky ToySetul conţine 12 piese de masinute de transport din lemn și 1 șnur, pe care copilul  poate înşira vehiculele in ordinea dorita.Ajută la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopsele n..
49,00 Lei 61,00 Lei
Puzzle incastru animale din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC480
Puzzle incastru cu animale din lemn Tooky ToySet puzzle de 7 piese colorate; include pisica, broasca testoasa, caine, iepure, rata, peste, pasareAcest puzzle este un instrument de invatare distractiv si ajuta copiii mici sa-si imbunatateasca abilitatile de rezolvare a problemelor si este foarte bun ..
55,00 Lei 69,00 Lei
Puzzle din lemn Litere Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKG005
Puzzle din lemn cu Litere colorate Tooky ToyPuzzle cu 27 de piese, litere din lemn. Invata si recunoaște literele iar apoi gaseste animăluțele ascunse sub litere, va fi un joc educativ si distractiv in acelasi timp; micutii il vor adora.Toate taieturile in lemn sunt slefuite si netede.Produsul este ..
99,00 Lei 124,00 Lei
Mini Puzzle lemn masina de pompieri Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKG009
Mini Puzzle masina de pompieri colorata din lemn Tooky ToyMini puzzle din lemn in forma de masina de pompieri, contine 7 pieseIdeal pentru dezvoltarea senzorialaMini puzzle-ul este jucaria ideala pentru fiecare copil care este la inceputul drumului cunoasterii. Cei mici isi pot imbunatati coordonare..
25,00 Lei 31,00 Lei
Mini labirint cu margele colorate rosu Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC173R
Mini labirint cu margele colorate, baza rosie cu o meduza roz, din lemn Tooky ToyCopii trebuie sa-si foloseasca gandirea logica, dexteritatea, coordonarea ochi-mana si creativitatea pentru a muta piesele dintr-o parte in alta, cat si recunoasterea culorilor.Manevreaza piesele in jurul spiralelor inc..
29,00 Lei 36,00 Lei
Mini labirint cu margele colorate albastru Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC173A
Mini labirint cu margele colorate, baza albastra cu o testoasa, din lemn Tooky ToyAceasta jucarie dezvolta abilitatile creative: muta, invarte, ridica si coboara.Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede.Copii trebuie sa-si foloseasca gandirea logica, dexteritatea, coordonarea ochi-mana si crea..
29,00 Lei 36,00 Lei
Jucarie  bebelusi roller lemn Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC269
Jucarie  bebelusi roller colorat din lemn Tooky ToyO jucarie colorata si vesela. Cei mici pot impinge jucaria inainte si inapoi, sau chiar miscand cu mainile si astfel pot identifica sunetele produse de bilele din interior.Stimuleaza abilitatile motrice, simtul auditiv, perceptia vizuala s..
25,00 Lei 31,00 Lei
Circuit lemn set tren macazuri Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC348
Circuit de lemn set tren ,macazuri,Tooky ToyModul perfect pentru un copil de a incepe sa invete despre regulile de circulatie intr-o gara si transportul feroviar.Include piese din lemn de cale ferata si un trenulet colorat; asamblate, acestea formeaza o cale ferata. De asemenea, setul are casute, co..
177,00 Lei 221,00 Lei
Camion cu cuburi litere si cifre Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKF002
Camion cu cuburi de construit alfabet,de lemn colorate, Tooky ToyContine 28 de cuburi de culori diferite  cu litere alfabetului, numere si alte obiecte pe care copilul le va invata foarte usor si un camion cu remorca.Cuburile de construit ii ajuta pe cei mici sa isi imbunatateasca coordonarea m..
135,00 Lei 169,00 Lei
Stampile litere din lemn alfabet Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB832
Set stampile litere, alfabet, din lemn colorate Tooky ToyInvata alfabetul cu aceste litere stampile care contine 26 de litere din lemn, 2 tusiere colorate (rosu si albastru). Cu acest joc educativ si creativ copii pot invata si recunoaște literele, pot creea literele sau cuvintele dorite dupa care l..
125,00 Lei 156,00 Lei
Mini Puzzle lemn masina de politie Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKG007
Mini Puzzle masina de politie colorata din lemn Tooky ToyMini puzzle din lemn in forma de masina de politie, contine 6 pieseIdeal pentru dezvoltarea senzorialaMini puzzle-ul este jucaria ideala pentru fiecare copil care este la inceputul drumului cunoasterii. Cei mici isi pot imbunatati coordonarea ..
25,00 Lei 31,00 Lei
Leu de snuruit indemanare si dexteritate Tooky Toy
-21 %
Producător: Tooky Toy Model: TKF011
Leu colorat de snuruit,indemanare si dexteritate Tooky ToySetul conţine un leu din lemn și 1 șnur, care stimuleaza aptitudinile artistice si creativitatea.Ajută la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71 &a..
42,00 Lei 53,00 Lei
Animale lemn de insirat si tabla de joc Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB510
Animale de insirat si tabla de joc Tooky Toy, din lemn.Setul conţine 12 piese de animalute din lemn, 1 șnur si o tabla de joc, pe care copilul  poate înşira animalutele in ordinea cat si a traseului dorit.Ajută la dezvoltarea motricității fine, a coordonării ochi-mână.Confecționat din lemn cu v..
53,00 Lei 66,00 Lei
Ambulanta din lemn Tooky Toy
-21 %
Producător: Tooky Toy Model: TKB152
Ambulanta colorata de lemn Tooky ToyAmbulanta de lemn,colorata,indragita de toti copilasiiJocul cu aceasta masinuta este mai interesant pe langa faptul ca ii dezvolta copilului abilitati ca functiile motorii,creativitatea,atentia.Confecționate din lemn, cu vopsele non-toxice conform reglementărilor ..
42,00 Lei 53,00 Lei
Trusa de scule si unelete din lemn portabila Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC463
Trusa de scule si unelete din lemn Tooky ToyTrusa portabila pentru micii mecanici, formata din 16 piese din lemn si o trusa portabila, ce imita ustensilele unui mecanic.Include surubelnita, ciocan, suruburi, chei,liniar si alte unelte, toate aranjate intr-o husa portabila cu curea.Este un joc intera..
99,00 Lei 124,00 Lei
Piramida de stivuit ursulet din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKF004
Piramida de stivuit cu inele colorate si ursulet din lemn Tooky ToyTurn montessori de stivuire! Cinci inele usor de prins, un ursulet pe partea de sus si un suport.Toate taieturile in lemn sunt slefuite, netede, vopsit in culori vibrante cu vopsele sigure.Excelent pentru dezvoltarea coordonarii ochi..
72,00 Lei 90,00 Lei
Mini Puzzle lemn vapor Tooky Toy
-19 %
Producător: Tooky Toy Model: TKG010
Mini Puzzle vapor colorat din lemn Tooky ToyMini puzzle din lemn in forma de vapor, contine 6 pieseIdeal pentru dezvoltarea senzorialaMini puzzle-ul este jucaria ideala pentru fiecare copil care este la inceputul drumului cunoasterii. Cei mici isi pot imbunatati coordonarea mana-ochi jucandu-se cu m..
25,00 Lei 31,00 Lei
Joc cu magneti forme geometrice si tabla Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKF027
Puzzle magnetic cu forme geometrice din lemn si tabla Tooky ToyEste o jucarie educativa si creativa din lemn, care contine 78 de piese magnetice de diferite culori si forme, tabla cu doua fete, creta colorata,burete,si care este multifuntionala si anume: tabla neagra pe care se poate scrie cu c..
115,00 Lei 144,00 Lei
Trusa de unelte si scule din lemn Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKC464
Cutie cu scule pentru micii mecanici, formata din 18 piese din lemn, ce imita ustensilele unui mecanic.Baietilor le place de la varsta frageda sa asambleze si sa foloseasca ciocanul, iar acum au posibilitate excelenta cu ajutorul acestei cutii cu scule.Include surubelnita, ciocan, suruburi, chei,lin..
131,00 Lei 164,00 Lei
Puzzle lemn cuburi si figurine Tooky Toy
-20 %
Producător: Tooky Toy Model: TKG003
Puzzle cuburi din lemn si animale in miniatura Tooky ToyNouă cuburi frumos ilustrate cu 6 vehicule diferite: scopul puzzle-ului este de asociere a imaginilor, culorilor și formelor de pe fiecare cub pentru a obține imaginea completă.Cuburile ajută la dezvoltarea atenției copilului dar..
73,00 Lei 91,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 52 (2 pagini)