Categorii
Cos Cumparaturi

Bino

Coarda de sarit verde Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_9982767_verde
Coarda de sarit verde cu animale BinoCopiii de toate varstele vor fi incantati sa sara cu aceste corzi vesele, viu colorate. Manerele netede, din lemn sunt perfecte pentru mainile mici.Ideala atat pentru baieti cat si pentru fete.Varsta recomandata: 3 ani +..
19,00 Lei
Coarda de sarit rosie Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_9982767_rosu
Coarda de sarit rosie cu animalute BinoCopiii de toate varstele vor fi incantati sa sara cu aceste corzi vesele, viu colorate. Manerele netede, din lemn sunt perfecte pentru mainile mici.Ideala atat pentru baieti cat si pentru fete.Varsta recomandata: 3 ani +..
19,00 Lei
Coarda de sarit portocalie Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_9982767_portocaliu
Coarda de sarit portocalie cu animalute BinoCopiii de toate varstele vor fi incantati sa sara cu aceste corzi vesele, viu colorate. Manerele netede, din lemn sunt perfecte pentru mainile mici.Ideala atat pentru baieti cat si pentru fete.Varsta recomandata: 3 ani +..
19,00 Lei
Coarda de sarit albastra Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_9982767_albastru
Coarda de sarit albastra cu animalute BinoCopiii de toate varstele vor fi incantati sa sara cu aceste corzi vesele, viu colorate. Manerele netede, din lemn sunt perfecte pentru mainile mici.Ideala atat pentru baieti cat si pentru fete.Varsta recomandata: 3 ani +..
19,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)