Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri de Logica RSS Feed

Descopera pe kizo.ro o multime de jocuri de logica, de la exercitii de memorie, pana la bingo, labirinturi. Intra acum si beneficiaza de promotiile noastre !

06 Jan Fridolin - jocuri nascute in Germania, iubite in toata Europa
admin 0 126
Ai observat in magazinul nostru, fara indoiala, o sumedenie de jucarii Fridolin. Te-ai intrebat insa care este istoricul acestei companii, cum s-a nas..
28 Nov Secretul pentru a creste copii isteti? Jucati-va jocuri impreuna
admin 0 105
Cu toții ne dorim asta - copiii noștri să-și atingă potențialul maxim; totusi, asta nu înseamnă sa faca in continuu exerciții de matematica. Autorul s..
12 Nov DJECO - mai mult decat simple jucarii educative
admin 0 90
Povestea companiei Djeco, in cateva cuvinte.Fondat în 1954 în inima Parisului, Djeco este unul dintre cei mai mari producători de jucării din Europa. ..
09 Jul Rolul jocului in dezvoltarea copilului
admin 0 52
Joaca este modalitatea preferata a mintii de a invata, spunea Diane Ackerman. Cata dreptate avea! Cu adevarat, prin joc, cei mici “lucreaza” - aceasta..
03 Jun Sfaturi pentru cumpararea isteata a jucariilor
admin 0 75
Sa fii parinte este unul dintre cele mai minunate lucruri...dar foarte adesea si cel mai consumator de energie si timp. Cum poti sa stii daca procedez..
30 May Jocuri si jucarii clasice sau tablete, telefoane si laptopuri?
admin 0 37
O scurta comparatie intre jucariile educative si dispozitivele electronice de azi.Te-ai intrebat daca generatia celor mici, supranumiti si digital nat..
14 May Reduceri speciale de ziua copilului! Jucarii cu care sa ai succes la micutul tau.
admin 0 67
Reduceri speciale de ziua copilului! Jucarii cu care sa ai succes la micutul tau. Mai este foarte putin timp pana la una dintre cele mai importante mo..
04 Feb TOP SASE beneficii ale jucariilor educative
admin 0 31
 Studiile arata ca invatarea prin joaca este o parte deosebit de importanta in dezvoltarea copiilor. Prin joc, cei mici nu doar ca isi folosesc energi..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)