Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri Creative RSS Feed

Sa inceapa creatia…prin joaca!Descopera in aceasta categorie a magazinului online Kizo.ro o multime de articole pentru amuzamentul si educatia celor mici!

09 Dec Egmont Toys - o lume a imaginatiei
admin 0 211
Calitatea belgiană a jucariilor, pentru întreaga EuropaEgmont Toys, designer și producător belgian din 1994, propune o gamă largă de produse, de la ju..
12 Nov DJECO - mai mult decat simple jucarii educative
admin 0 90
Povestea companiei Djeco, in cateva cuvinte.Fondat în 1954 în inima Parisului, Djeco este unul dintre cei mai mari producători de jucării din Europa. ..
30 Oct Top sfaturi despre cum să te joci cu bebelusul sau cu copilul tău mic
admin 0 45
Chiar bebele sau copilul tău poate fi resursa ta perfectă pentru idei de joacă! Stiai ca orice activitate poate fi distractivă pentru copiii mici, iar..
10 Oct Sase motive si noua sfaturi pentru a va juca mai mult cu LEGO
admin 0 44
Fara indoiala, nu exista copil (sau adult) din lumea de astazi care sa nu fi auzit sau sa se fi jucat cu jucariile LEGO. Micutele figurine si piese de..
09 Jul Rolul jocului in dezvoltarea copilului
admin 0 52
Joaca este modalitatea preferata a mintii de a invata, spunea Diane Ackerman. Cata dreptate avea! Cu adevarat, prin joc, cei mici “lucreaza” - aceasta..
24 Jun Arta, jocurile si jucariile
admin 0 39
Sau cum poate fi creativitatea sprijinita inca din primii ani de viata.Expertii in cresterea sau educatia copiilor afirma astazi ca sistemele actuale ..
03 Jun Sfaturi pentru cumpararea isteata a jucariilor
admin 0 75
Sa fii parinte este unul dintre cele mai minunate lucruri...dar foarte adesea si cel mai consumator de energie si timp. Cum poti sa stii daca procedez..
30 May Jocuri si jucarii clasice sau tablete, telefoane si laptopuri?
admin 0 37
O scurta comparatie intre jucariile educative si dispozitivele electronice de azi.Te-ai intrebat daca generatia celor mici, supranumiti si digital nat..
14 May Reduceri speciale de ziua copilului! Jucarii cu care sa ai succes la micutul tau.
admin 0 67
Reduceri speciale de ziua copilului! Jucarii cu care sa ai succes la micutul tau. Mai este foarte putin timp pana la una dintre cele mai importante mo..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)