Categorii
Cos Cumparaturi

Blog Kizo RSS Feed

27 Jan Sfaturi practice - cum sa aranjezi jucăriile din camera copilului
admin 0 156
Te straduiesti din răsputeri sa gasesti cele mai bune soluții pentru amenajarea camerei celui mic și la depozitarea jocurilor, prin casa? Te-ai gandit..
06 Jan Fridolin - jocuri nascute in Germania, iubite in toata Europa
admin 0 126
Ai observat in magazinul nostru, fara indoiala, o sumedenie de jucarii Fridolin. Te-ai intrebat insa care este istoricul acestei companii, cum s-a nas..
26 Dec Jucariile de top ale anului 2019 - roboti, LEGO si jocuri de societate
admin 0 99
Acum, in timp ce ne apropiem de finalul acestui an si ne gandim tot mai des la cadourile pe care trebuie sa le facem celor mici, merita sa ne rupem ca..
09 Dec Egmont Toys - o lume a imaginatiei
admin 0 211
Calitatea belgiană a jucariilor, pentru întreaga EuropaEgmont Toys, designer și producător belgian din 1994, propune o gamă largă de produse, de la ju..
28 Nov Secretul pentru a creste copii isteti? Jucati-va jocuri impreuna
admin 0 105
Cu toții ne dorim asta - copiii noștri să-și atingă potențialul maxim; totusi, asta nu înseamnă sa faca in continuu exerciții de matematica. Autorul s..
12 Nov DJECO - mai mult decat simple jucarii educative
admin 0 90
Povestea companiei Djeco, in cateva cuvinte.Fondat în 1954 în inima Parisului, Djeco este unul dintre cei mai mari producători de jucării din Europa. ..
30 Oct Top sfaturi despre cum să te joci cu bebelusul sau cu copilul tău mic
admin 0 45
Chiar bebele sau copilul tău poate fi resursa ta perfectă pentru idei de joacă! Stiai ca orice activitate poate fi distractivă pentru copiii mici, iar..
10 Oct Sase motive si noua sfaturi pentru a va juca mai mult cu LEGO
admin 0 44
Fara indoiala, nu exista copil (sau adult) din lumea de astazi care sa nu fi auzit sau sa se fi jucat cu jucariile LEGO. Micutele figurine si piese de..
17 Sep Sute de jucarii intr-un apartament sau intr-o garsoniera? Da, se poate!
admin 0 38
Te-ai convins de importanta jucariilor pentru copii (la orice varsta), insa tot esti ingrijorat de faptul ca actuala ta locuinta este prea mica pentru..
26 Aug Scoala incepe (din nou)!
admin 0 37
Vine toamna, bine-mi pare! Pe langa faptul ca ne pregatim de schimbarea garderobei si de zile mai racoroase, sosirea noului anotimp mai aduce si alte ..
05 Aug Din inima naturii - lemnul, perfect pentru jucariile celor mici
admin 0 43
Jucăriile din lemn create astazi pentru copiii din intreaga lume sunt distractive, tradiționale, arată frumos într-o casă și, cel mai important, nu au..
09 Jul Rolul jocului in dezvoltarea copilului
admin 0 52
Joaca este modalitatea preferata a mintii de a invata, spunea Diane Ackerman. Cata dreptate avea! Cu adevarat, prin joc, cei mici “lucreaza” - aceasta..
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)