Your Cart

Bijuterii

Ai pornit in cautarea unor bijuterii colorate pentru fetita ori baietelul tau insa nu te poti decide ce trebuie sa cauti exact? Profita de oferta Kizo.ro si alege dintre seturi de confectionat bijuterii, pe diverse tematici (pentru a lucra impreuna cei mici cu ele); truse de bijuterii gata montate; lantisoare; pandative; margele s.a. Ai de ales dintre bijuterii marca Djeco, Egmont Toys, Fridolin ori Londji.

Set de confectionat bijuterii si margele cu flori Djeco Set de confectionat bijuterii si margele cu flori Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ09811
Set de confectionat bijuterii si margele cu flori Djeco.Set pentru creat bijuterii. Cu multă răbdare și imaginație  poți crea niște accesorii spectaculoase, Conține: 10 tuburi cu mărgele de culori și forme diferite, ac și ață, pentru a crea coliere și brățări.Confecționate din materia..
39,00 Lei 51,00 Lei
Set colier si bratara Egmont Toys Set colier si bratara Egmont Toys
-38 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_180500
Set colier si bratara Egmont Toys Set asortat ce conține un colier și o brățară cu mărgele de diferite forme și nuanțe. Confecționat din lemn și/sau plastic în conformitate cu normele EN71. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghiț..
25,00 Lei 40,00 Lei
Set bijuterii din lemn roz cu pasari Djeco Set bijuterii din lemn roz cu pasari Djeco
-41 %
Producător: Djeco Model: DJ06562
Set bijuterii din lemn roz cu pasari Djeco, bijuterii si accesorii multicolore pentru fetite.Setul conţine: 1 colier, 1 brățară, 2 agrafe păr, 2 elastice păr, 1 inel și cutiuţă asortată pentru păstrarea bijuteriilor .Confecționate din materiale și vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&..
76,00 Lei 129,00 Lei
Set bijuterii din lemn lacul lebedelor Djeco Set bijuterii din lemn lacul lebedelor Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ06682
Set bijuterii din lemn lacul lebedelor Djeco, accesorii colorate pentru fetite.Set de bijuterii din lemn, pentru fetițe cochete.Setul conține: colier cu medalion lebădă, brățară, 2 agrafe de păr, 2 elastice de păr, 1 inel. Cutia în care se află toate aceste bijuterii, decorativă, se va folosi ulteri..
76,00 Lei 99,00 Lei
Set bijuterii din lemn florile in paradis Djeco Set bijuterii din lemn florile in paradis Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ06572
Set bijuterii din lemn florile in paradis Djeco, accesorii colorate pentru fetite.Set de bijuterii din lemn, pentru fetițe cochete.Setul conține: colier, brățară, 2 agrafe de păr, 2 elastice de păr, 1 inel. Cutia în care se află toate aceste bijuterii, deosebit de decorativă, se va folosi ulterior p..
76,00 Lei 99,00 Lei
Set bijuterii cu flori colorate Djeco Set bijuterii cu flori colorate Djeco
-41 %
Producător: Djeco Model: DJ06570
Set bijuterii cu flori colorate Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetitele cochete si intodeauna in trend.Conține: lănțisor, brățară, inel, 2 elatice păr si 2 agrafe păr.Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub..
76,00 Lei 129,00 Lei
Set bijuterii brodate cu fluturi Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ06672
Set bijuterii brodate cu fluturi Djeco, bijuterii roz-mov pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub directa sup..
39,00 Lei 51,00 Lei
Set bijuterii brodate cu flori Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ06673
Set bijuterii brodate cu flori Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și  metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub di..
39,00 Lei 51,00 Lei
Oglinda Rosina Momenti di felicita Fridolin Oglinda Rosina Momenti di felicita Fridolin
-39 %
Producător: Fridolin Model: Fr_12341
Oglinda Rosina Momenti di felicita FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin..
55,00 Lei 90,00 Lei
Oglinda Paul Klee Fridolin Oglinda Paul Klee Fridolin
-39 %
Producător: Fridolin Model: Fr_12338
Oglinda Paul Klee FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.  ..
55,00 Lei 90,00 Lei
Oglinda Klimt Sarutul Fridolin Oglinda Klimt Sarutul Fridolin
-39 %
Producător: Fridolin Model: Fr_12346
Oglinda Klimt Sarutul FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania. &..
55,00 Lei 90,00 Lei
Margele verzi creeaza bijuterii Djeco Margele verzi creeaza bijuterii Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09808
Margele verzi creeaza bijuterii Djeco Din aceste mărgele poți crea bijuterii nu doar pentru tine, ci și pentru prietene! Setul conține 450 de mărgele din lemn de diferite mărimi și culori, 5 pandative (diferite flori sau frunze), șnur colorat. Materiale și vopsele non toxice..
49,00 Lei 62,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.