Categorii
Cos Cumparaturi

Bijuterii

Set de confecţionat bijuterii cu stele Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09805
Set de confecţionat bijuterii cu stele Djeco.Set pentru creat bijuterii. Pe spatele ambalajului se regăsesc câteva idei pentru inspiraţie.Setul conține: şnururi și panglici divers colorate, mărgele colorate de diferite dimensiuni, pandative, 1 lănțisor cu medalion.Confecționat din materiale non-toxi..
96,00 Lei 122,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_180500
Set colier si bratara Egmont Toys Set asortat ce conține un colier și o brățară cu mărgele de diferite forme și nuanțe. Confecționat din lemn și/sau plastic în conformitate cu normele EN71. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghiț..
30,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06562
Set bijuterii din lemn roz cu pasari Djeco, bijuterii si accesorii multicolore pentru fetite.Setul conţine: 1 colier, 1 brățară, 2 agrafe păr, 2 elastice păr, 1 inel și cutiuţă asortată pentru păstrarea bijuteriilor .Confecționate din materiale și vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&..
91,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06682
Set bijuterii din lemn lacul lebedelor Djeco, accesorii colorate pentru fetite.Set de bijuterii din lemn, pentru fetițe cochete.Setul conține: colier cu medalion lebădă, brățară, 2 agrafe de păr, 2 elastice de păr, 1 inel. Cutia în care se află toate aceste bijuterii, decorativă, se va folosi ulteri..
91,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06572
Set bijuterii din lemn florile in paradis Djeco, accesorii colorate pentru fetite.Set de bijuterii din lemn, pentru fetițe cochete.Setul conține: colier, brățară, 2 agrafe de păr, 2 elastice de păr, 1 inel. Cutia în care se află toate aceste bijuterii, deosebit de decorativă, se va folosi ulterior p..
91,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06570
Set bijuterii cu flori colorate Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetitele cochete si intodeauna in trend.Conține: lănțisor, brățară, inel, 2 elatice păr si 2 agrafe păr.Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub..
91,00 Lei
Set bijuterii brodate cu fluturi Djeco
-15 %
Producător: Djeco Model: DJ06672
Set bijuterii brodate cu fluturi Djeco, bijuterii roz-mov pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub directa sup..
44,00 Lei 52,00 Lei
Set bijuterii brodate cu flori Djeco
-15 %
Producător: Djeco Model: DJ06673
Set bijuterii brodate cu flori Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și  metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub di..
44,00 Lei 52,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_12342
Oglinda Rosina Wonderland FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germani..
54,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_12341
Oglinda Rosina Momenti di felicita FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin..
54,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_12338
Oglinda Paul Klee FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.  ..
68,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_12346
Oglinda Klimt Sarutul FridolinOglindă dublă (oglindă care mărește și oglindă normală) cu carcasa metalică + textil imprimat.  ATENȚIE: Nu este jucărie! AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania. &..
68,00 Lei
Margele verzi creeaza bijuterii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09808
Margele verzi creeaza bijuterii Djeco Din aceste mărgele poți crea bijuterii nu doar pentru tine, ci și pentru prietene! Setul conține 450 de mărgele din lemn de diferite mărimi și culori, 5 pandative (diferite flori sau frunze), șnur colorat. Materiale și vopsele non toxice..
60,00 Lei 74,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630313t
Margele turcoaz in borcan creeaza bijuterii Mărgele de diferite forme și nuanțe, din care poți crea bijuterii personalizate. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghițite. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului...
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09807
Margele turcoaz creeaza bijuterii Djeco Din aceste mărgele poți crea bijuterii nu doar pentru tine, ci și pentru prietene! Setul conține 450 de mărgele din lemn de diferite mărimi și culori, 5 pandative (diferite animăluțe), șnur colorat (6 m). Materiale și vopsele non toxice. ..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630313r
Margele roz in borcan creeaza bijuterii Mărgele de diferite forme și nuanțe, din care poți crea bijuterii personalizate. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghițite. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Cit..
42,00 Lei
Margele roz creeaza bijuterii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09810
Margele roz creeaza bijuterii DjecoDin aceste mărgele poți crea bijuterii nu doar pentru tine, ci și pentru prietene! Setul conține 450 de mărgele din lemn de diferite mărimi și culori, 5 pandative (diferiți fluturi), șnur colorat (6m). Materiale și vopsele non toxice. &nbs..
60,00 Lei 74,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630313m
Margele mov in borcan creaza bijuterii  Mărgele de diferite forme și nuanțe, din care poți crea bijuterii personalizate. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghițite. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul joculu..
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03803
Lantisor cu pandantiv zana Djeco.Articol decorativ, nu este jucărie. Lânțișorul este metalic, ajustabil, vopsit turcoaz, iar figurina este sculptată și pictată cu culori non toxice.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.Producător: Djeco, Fr..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03804
Lantisor cu pandantiv unicorn DjecoArticol decorativ, nu este jucărie. Lanțișorul este metalic, ajustabil, vopsit turcoaz, iar figurina este sculptată și pictată cu culori non toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.  Producă..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03841
Lantisor cu pandantiv Lovely zbor Djeco pentru fetite.Articol decorativ, nu este jucărie. Lânțișorul este metalic, ajustabil, vopsit turcoaz, iar pandativul se poate deschide și ascunde o delicată surpriză.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui ad..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03844
Lantisor cu pandantiv Lovely printesa Djeco pentru fetiteArticol decorativ, nu este jucărie. Lânțișorul este metalic, ajustabil, vopsit turcoaz, iar pandativul se poate deschide și ascunde o delicată surpriză.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03800
Lantisor cu pandantiv balerina DjecoArticol decorativ, nu este jucărie. Lânțișorul este metalic, ajustabil, vopsit turcoaz, iar figurina este sculptată și pictată cu culori non toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.  Produc..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD00421
Ceas de mana fetite cu inimioara Djeco Ziua in care copilul primeste primul ceas este una memorabila! Este implinirea dorintei lor de a "fi mari", asa ca Djeco lanseaza la inceputul anului 2020 gama de ceasuri pentru copii. Fara ecrane cu led sau altimetre, pentru a fi sigure pentru cei mici, ace..
150,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD00420
Ceas de mana fetite calut alb Djeco Ziua in care copilul primeste primul ceas este una memorabila! Este implinirea dorintei lor de a "fi mari", asa ca Djeco lanseaza la inceputul anului 2020 gama de ceasuri pentru copii. Fara ecrane cu led sau altimetre, pentru a fi sigure pentru cei mici, aceste..
150,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD00422
Ceas de mana baieti cu super eroi Djeco Ziua in care copilul primeste primul ceas este una memorabila! Este implinirea dorintei lor de a "fi mari", asa ca Djeco lanseaza la inceputul anului 2020 gama de ceasuri pentru copii. Fara ecrane cu led sau altimetre, pentru a fi sigure pentru cei mici, ac..
150,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD00423
Ceas de mana pentru baieti cu pirati Djeco Ziua in care copilul primeste primul ceas este una memorabila! Este implinirea dorintei lui de a "fi mare".  Fara ecran cu led sau altimetru, pentru a fi sigur pentru cei mici, acest ceas are bratara reglabila, este colorat, fiabil si cu mecanism s..
150,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09818
Atelier confectionat bratarile prieteniei Djeco Confecționează brățări din fire de bumbac, împletindu-le cu ajutorul rozetei. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi înghițite.A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte.  Pr..
103,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09404
Atelier confectionat bratari cu margele din hartie DjecoConfecționează brățări făcute cu totul de către tine, chiar și mărgelele pe care le aranjezi după cum îți place.  Conține: 10 planșe hârtie decorativă, 12 accesorii (steluțe, ciucurei), 6 bețe din lemn cu ajutorul cărora confecțion..
90,00 Lei
Bratara picior Frozen Magic cu proiector Giochi Preziosi
Nou
Producător: Giochi Preziosi Model: gio_68000
Bratara picior Frozen Magic Ice Step cu Proiector Giochi PreziosiProiectorul se fixeaza pe pantof cu ajutorul curelei, joaca si alearga fara teama, nici un obstacol nu te poate opri! La fel ca Elsa, dezlegati puterea de gheata la fiecare pas pe care il faceti , aruncand cristale magice de-a lungul ..
192,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 33 (2 pagini)

Ai pornit in cautarea unor bijuterii colorate pentru fetita ori baietelul tau insa nu te poti decide ce trebuie sa cauti exact? Profita de oferta Kizo.ro si alege dintre seturi de confectionat bijuterii, pe diverse tematici (pentru a lucra impreuna cei mici cu ele); truse de bijuterii gata montate; lantisoare; pandative; margele s.a. Ai de ales dintre bijuterii marca Djeco, Egmont Toys, Fridolin ori Londji.